Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 12:52 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 612, 613, 614, 615, 616, 617, 618 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 15 Sun, 11:21 pm 
Member

Sztem állati buli volt *o*
Ji és Case nagyon faintosul megcsinálták megint [mint mindig *ohye*] Igazi nagy party volt, imádtam :)
A számok is, meg úgy az emberek mind a helyén voltak, király volt!!!!
Imádlak titeket^^ mindig oltárit tudok partyzni :D

Am meg nem kötekedésből, de szerintem nem a negatívumokat kell felsorolni (bár fórum és mindenki azt ír, ami a szíve joga) hanem megköszönni h mindig ennyit fáradnak, és tényleg a szívüket-lelküket kiteszik a dologért.
És tény h nem 5 ezressel, meg nagy pénzekkel kell jönni, sztem lehet venni a fáradtságot és úgy készülni h legyen apró [én egy rakat apróval fizettem x"D]
Az ázsiaiak...meg hát nem tom, én nem tapasztaltam iensfajta negatívumokat...sőt nagyon jól elbeszélgettem velük a bárnál. Szerintem (egyéni véleményem!!!) meg lehet ezt a dolgot szépen is oldani, és minden dolog két emberen áll ;P

Nah mind1^^"
Imádlak titeket és még ilyen bulit, nektek meg ezer meg egy hála és köszönet JI & CASE

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 16 Mon, 12:02 am 
Senior Member

Ebiko wrote:
Szerintem (egyéni véleményem!!!) meg lehet ezt a dolgot szépen is oldani, és minden dolog két emberen áll ;P

Igazad van, legközelebb bunda kabátban leszek, és ücsörgök majd valahol... én vagyok a hibás hogy tapló módon nyomultak, túl kihívóan öltöztem és viselkedtem 40°C-ban egy bulin...-.-"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 16 Mon, 12:31 am 
Elite Member

Ebiko wrote:
Am meg nem kötekedésből, de szerintem nem a negatívumokat kell felsorolni (bár fórum és mindenki azt ír, ami a szíve joga) hanem megköszönni h mindig ennyit fáradnak, és tényleg a szívüket-lelküket kiteszik a dologért.

Ezt most nem azért fogom mondani, mert bele akarok kötni bármibe is, de a negatív kritikával is fejlődik valami, nem csak pozitívval. Nem azt akarom mondani, hogy rossz a buli vagy akármi, de mindennek két oldala van.

on: az előző nekem személyszerint jobban tetszett, de nem volt rossz ez se ^^ Köszi a sok jó számot (digital bounce, i my me mine stb.), Ji neked meg külön köszi az új DOC-t : DDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 16 Mon, 12:52 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ayumi wrote:
Ji neked meg külön köszi az új DOC-t : DDDD

Igenigen, meg hogy végül volt miki miki is!! :P
És jóó volt a buli nagyon~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 16 Mon, 9:44 am 
Forum Addict

Ebiko wrote:
És tény h nem 5 ezressel, meg nagy pénzekkel kell jönni, sztem lehet venni a fáradtságot és úgy készülni h legyen apró [én egy rakat apróval fizettem x"D]

Ja, szinte már én érzem magam fsznak, mert 1000-sel akartam fizetni... ugyan már. De mint mondtam, ez nem akkora probléma (mint mondjuk a hideg sör hiánya).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 16 Mon, 1:18 pm 
Mumus

Manic wrote:
Ebiko wrote:

Ja, szinte már én érzem magam fsznak, mert 1000-sel akartam fizetni... ugyan már. De mint mondtam, ez nem akkora probléma (mint mondjuk a hideg sör hiánya).

És szerinted nekünk mi közünk van a sörhöz? Semmi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 16 Mon, 1:37 pm 
Newbie

ayumu wrote:
Ebiko wrote:
Szerintem (egyéni véleményem!!!) meg lehet ezt a dolgot szépen is oldani, és minden dolog két emberen áll ;P

Igazad van, legközelebb bunda kabátban leszek, és ücsörgök majd valahol... én vagyok a hibás hogy tapló módon nyomultak, túl kihívóan öltöztem és viselkedtem 40°C-ban egy bulin...-.-"
Szerintem ezt nem így értette...Ha nem akarod hogy rád szálljanak akkor határozottan utasítsd el, ha elsőre nem sikerül, akkor másodjára még határozottabban...Azért mert ázsiaiak nem hiszem hogy nem lehet levakarni őket, csak bátornak kell lennie és nem betojni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 16 Mon, 1:53 pm 
Forum Addict

Ji-chan wrote:
És szerinted nekünk mi közünk van a sörhöz? Semmi.

Tudom, nem is mondtam, csak fura.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 16 Mon, 3:19 pm 
Member

Szerinem nagyon jó volt a buli. Bár eleinte nem voltam nagyon hangulatban, de aztán belejöttem a meleg ellenére. :) Köszi a szuper számokat!^^

Az egyetlen dolog, amit nehezményezek, az a Diesel ital árai, de ez van. Amúgy engem abszolút nem abajgattak az ázsiaiak, pedig táncoltam, és nem bundakabátban. XD Nekem nem úgy tűnt mintha bárki is erélyesen fellépett volna ellenük, inkább azt láttam, hogy élvezik a kislányok. De persze nem voltam ott minden esetnél, ez csak amolyan benyomás. Ha elég határozott az ember, akkor szerintem bárkit le lehet rázni, akár pofonok nélkül is, legalábbis egy-két határozott kijelentéssel eddig minden túlbuzgó hímet sikerült levakarnom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 16 Mon, 3:46 pm 
Elite Member

nah én meg elhatároztam h jól fogom érezni magam elvégre is ez volt az utsó bulim egy jóidőre éshát sikerült:DDD köszönöm mindenkinek aki közreműködött ebben:DDD pedig jóformán hulla voltam 4 napos folyamatos meló után estem be olyan 11 fele, talán lehet h pont ezért voltam olyan pihentagyú xD
és basszus ji milyen jó volt együtt denszelni, kicsit nosztalgikus volt a rising sun:)
sajna shoxxra már nem tudok menni, bulizzatok helyettem is!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 16 Mon, 10:28 pm 
Site Admin

A szombati buli nagyon jó volt, meg örülök, hogy kb mindenki jó érezte magát. (és külön öröm volt ramit is látni újra <3). ha meg valakit idegesitő mód zaklatna bárki, az ha nem bír az illetővel akkor szóljon valakinek, aki majd beszél a fejével, oszt ennyi. Tracklistával, beszámolóval, képekkel próbálok igyekezni. Ha pedig valakinek kicsit morcosan válaszoltam a buli vége fele, az ne vegye magára, nem vagyok valami hú-de-jó passzban mostanság és a végére kicsit leeresztettem sajna.

éééééééééééééééééééééééés!!!!

Image

(régóta szerettem volna valami igazi oldschool hatásvadászan visualshockeres flyert csinálni, aszem ez most olyan lett végre..)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 16 Mon, 10:33 pm 
Elite Member

YEEEYEEE!!!

Jó lett! *.*
fúú, de várom már! ooan rég volt NS!
(hehe, velem kellemesen elcsevegtél, so nincs okom panaszra xD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 16 Mon, 11:11 pm 
Forum Expert
Forum Expert

YUKI!!!! *O*
Pakolom is kifele mindenhova! :onfire:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 16 Mon, 11:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yuuukiiiiiiiii *w*

Most nekem is kedvem lett hozzá. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 17 Tue, 12:54 am 
Newbie

Nagyon jóóóóól néz ki ez a flyer. *.* :O
Nagyon tetszenek a színei. :D

NS <3

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 612, 613, 614, 615, 616, 617, 618 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour