Dorte wrote:
Más.
Valaki mesélje már el, hogy hogy kell akvarellt sózni úgy, hogy nekem is sikerüljön..? v__v"
Nem tudom hogy próbáltad eddig, de én úgy csináltam, sima konyhasóval (igazából a nagyobb szemű só szvsz jobb, de olyat nem tudom honnan lehet szerezni o: ) meg azt sem tudom hogy szoktál festeni, de azt a felületet, ahova akarok sózni, ugye ráviszem a színt, lehetőleg sok vízzel, élénken, és utána egyből sózom. És mivel kadzsi lusta megvárni míg megszárad, ezért ráhajszárítózok

. Asszem csak az első rétegnél működik, szóval ha már egyszer festettél arra a felületre, akkor nem fog menni. : \ Egyébként ez szerintem papírtól meg festéktől és sótól is függ, na meg attól is hogy milyen technikával festesz, mert az akvarellel lehet elég sokféleképpen festeni. Ha olyan "kifestősen" csinálod, hogy mindent alaposan előrajzolsz előtte, és apránként fested, nem tudom hogy mennyire menne a sózás. De igazából érthetően ezt elmagyarázni csak irl tudnám.
Sadocat-shi: Ezek elég jól néznek ki! : DD Ha készen lesznek, majd egy képet róluk!
Tsukasa: OwO Ez írtó jó! Már twitteren is mondtam Jude-nak, amikor csiripelte a képet.. Getszyre ügyes vagy. o:
BTW!
Deviantartja kinek van?