Niikura Kaoru wrote:
waaaaaahhh én Terukit rabolnám el és tartanám meg házi"állatkának"

ha már így belejöttünk^^ haha
nekem neeeeem tetszik az új album

mármint minden számban van valami naggyon jó,de mégsem annyira jó ez a lemez mind a 10's collection vagy a Sikisai moment -.- de azért még próbálkozom vele^^ amekkora an cafe fan voltam...bitti csak a mostani YamaPi(télleg ismeri vki???) meg Gazette mánia hozza ki belőlem ezt -.- pl...miyaviból nagggyon idegesítő most -.-" haha
jajj de viszont azt sajnálom a mostani lemezről(an cafe-nem árt témánál maradni^^) hogy nincs rajta olyan langyi lassú szám ... pedig a rinne no tsumi meg a pearingu...meg odoru meruhen tokei(erre nem vonatkozik a langyi kifejezésXD) nagyon cééépek

Öhm.... sztem nagyon klassz lett... de én nem vagyok akkora fan... csak mikor rámjön... most épp rajtam van..(bárcsak Miku-chan lenne *ábrándozik, majd visszatér a témához* )tehát...YAMAPISZERELMEM!!!Az ég áljon meg te lány!! Hát ismered????
Szerelmem... szívem icipici szexis szájú csücske... a Nobuta film dögös főhőse....igen...off vége..
A rinne no tsume tényleg klassz a többit nem ismerem... de most majd rákeresek... az én fülem hülye de úgy hallom, hogy Miku-chan sokkal szebben énekel, mint az első számaiban... először azért szedtem le AnCafe-t mert poénos volt ahogy énekelt....most már sokkal jobb...ügyi..