A hangosításhoz annyit: A japók állították be mint LMCnél is! És mivel nem ismerik a klubbot így olyan lett amilyen akkor konci előtt kitalálta a japó menedzser hogy igen a hangfalakat el kell tolni 1-1 méterrel arrébb!! hiába magyaráztuk nekei hogy akkor újra be kéne lőni a hangot de nem azt muszáj nincs új próba! Arra tudtul rávenni hogy 20 cm had toljuk vissza! Egyszóval a hangosítás sem a klub sem a technika hibája.. hanem egyszerűen a hangosítóé!
Beengedés: Ténylegesen úgy volt hogy nem lesz kinyitva az a lépcső! Szóval az útsó pillanatban döntöttem úgy hogy mégis mert tarthatatlan volt az a káosz ami ott uralkodott! A másik meg sajnálom ha valakinek rosszul esett hogy elé álltak, de van pici szád kinyitod és szólsz neki hogy takarodjon hátra! nem lehetek ott mindig!!! A másik aki azért puffog mert egyes személyeknek itt-ott megjelenhettek... annyira nem érdekel..!! Majd ha ő is 6-8 kg vizeket akar cipelgetni szóljon!!
Rózsás-torta: ígértem hogy püben írom de most van kedvem megírni!! nagyon tetszett kamijonak egyenesen imádta.. és ahogy megnézte lefényképezte rögtön megkért arra hogy tegyem be a ájszrúmba

!!! És a végén kiraktam nekik hogy élvezzék!
Tömeg: Legközelebb ha annyit szemetet fogtok hagyni kifelé mindenki a szemétszedéssel fog foglalkozni! könyörgöm egy fesztiválon nem hagynak annyi dzsuvát ott mint ti 1 nap alatt!!
Klíma: Igen nagyon meleg volt, fullon ment a venti a diselben de könyörgöm több mint 600 ember volt bent mit vártatok jégvermet?