Elkezdtem hallgatni a mostanában kijött kpop cuccokat.
miss A : Bad Girl Good Girl egy újabb addiktív girlband nóta, de a mini többi száma csak az az elhallgatható kategória, mint amilyen Kara esetében szokott előfordulni.
T.O.P. - Turn it Up : Ez miért is ilyen felkapott?^^" Valaki magyarázza el nekem, mert nem rossz-nem rossz, de azért nem is nagy eresztés...XD
ZE:A - Level Up : Mióta hallottam őket valamilyen live-on teljesen élőben énekelni, mindent félve töltök le tőlük, pedig tudom, hogy a számokon meg van csinálva a hangjuk, de akkor is. XDD Amúgy szerintem eddigi egyik legjobb daluk, érdemes vele egy próbát tenni.
Big Bang - Tell Me Goodbye : Nekem még ez is új, na. XD Tőlük mondjuk majdnem mindent elhallgatok, úgyhogy ezzel sincs semmi baj. (meg van saját topicjuk, tudom)
4minute - Hit your Heart : Ez sem olyan új, csak most szántam rá magamat...:S Hyunát alapból utálom, Hot Issue, Muzik jó volt, de....ez az I My Me Mine, ezezez.
Son Dam Bi - The Queen : EPIC. Igazából annyira sosem szerettem/ismertem ( Saturday Night-ot persze, de az alap kpop nóta, vagy mi), viszont... ezek után lehet rákeresek majd régebbi cuccaira is. A queen különösen. <3
Narsha - Narsha : BEG-t amúgyis nagyon szeressük, úgyhogy ennek nagyon örültem. És a Fantastic meg a Queen B a kedvenc, olyan táncisok *.* És I'm in love-ban pedig szép hangja van. ^^
Girl's Day - Girl's Day Party #1: do not want.
Egyelőre ennyi, aztán majd holnap, vagy később lesz még egy adag..XD