Na néhány gondolat tőlem is
Először is, én személy szerint marha jó ötletnek tartom azt, ahogy a várakozás-bejutás meg lett oldva - azt is, hogy nem lettek/lettünk fölengedve a lépcsőre, meg azt is, hogy kettes sorban történt a beengedés. Szvsz így sokkal emberibb volt, már pusztán abból a szempontból is, hogy legalább a beengedéskor nem nyomták egymást halálra az emberek, de egyébként is pl. az LM.C előtt kialakult lépcsős helyzet szerintem igencsak életveszélyes volt, csodálkoztam is, hogy végül nem lett belőle komoly baleset (főleg, hogy a várakozás alatt pl.egy csaj a sokak szeme láttára esett le a korlátról, de végül nem lett szerencsére nagyobb baja).
Persze értékeltem volna, meg főleg a reggel óta várakozókkal szemben fair lett volna, ha egyrészt előbb mondva lesz, hogy most kulturált módon fogunk bemenni és nem csordaként, másrészt meg ha a jobb oldali lépcsőhöz nincs odatéve álcaként egy kuka
(Mert mi legalábbis azt hittük ennek hatására, hogy az a lépcső nem lesz megnyitva.)
De remélem, hogyha jobb ötlet nem is jön, legalább ezt a rendszert fönt lehet tartani a további koncerteknél is

Tényleg jobb volt sokkal, mint az eddigi agyontiprós módszer.
Aztán maga a koncert:
Mi kb. ott álltunk, mint Aruék, azaz Teru oldalán, 3.-4.-5. sor (ez képlékeny volt

). Viszont én a hangosítással egyáltalán nem voltam megelégedve (ez alkalommal sem), bár ezt annak tudom be nagyrészt, hogy tényleg elég oldalt álltunk, és így azért más hallgatni, mint szemből. Főleg Kamijot hallottam nagyon rosszul, bár idővel aztán javult a helyzet.
Emberileg viszont nagyon pozitívan csalódtam bennük, pl. Kamijotól (az imidzséből kifolyólag) én egyáltalán nem számítottam arra, hogy ennyire mosolyogni fog meg buzdítja a közönséget, szóval ő abszolút pozitív csalódás volt nekem. Teru meg aztán tényleg elemében volt, ő végig mosolygott meg ugrált meg buzdított minket - már amennyire ez gitárral a kezében megvalósítható volt -, szóval ő a kedvenckém lett most
Ja, és ezek a kosztümök nagyon durvák élőben... Tényleg így a WOW-effekt már akkor is meglett volna nálam, ha 1,5 óráig állnak a színpadon

Hihetetlen... Szépek nagyon.
Akit viszont sajnáltam én is, az a basszeros volt, dehát szegénykém ugye csak support ember, szóval igazából várható volt, hogy nem lesz teljes értékű tagként kezelve... Majd idővel talán.
Ami a magam sara volt viszont, hogy én szinte laikusként mentem oda - jó, ismerem a Versailles számokat nagyjából, de kb. a 2 kedvenc számomba tudtam csak beleénekelni valamennyit. El is határoztam, hogy többet úgy nem megyek koncertre, hogy legalább a számok 90%-ának legalább a refrénjét ne tudjam
Annyira tetszett amúgy a konci, hogy végül majdnem maradtam mítendgríten, de végül úgy döntöttem, hogy az a 2 perc nem ér meg annyi várakozást... Örülök azért, hogy aranyosak voltak
Amit viszont abszolút negatívumként éltem meg:
Egyrészt hogy ROAHDTMELEG volt. Nem álltam még a Dieselben a küzdőtéren, de azt hittem, hogy mivel klímás hely, nem lesz ugyanolyan, mint a Pecsa szokott... Hát francokat

Gyakorlatilag a klímából annyit éreztem, hogy néha megsuhintott valami szellő-imitáció. Szóvalőőő... Hát ez nyilván senki hibája, meg Versailles-éknek még szarabb lehetett, de azért nagyon köszi a vízosztást. (Bár a locsolásért továbbra sem vagyok oda, de már egész jól megtanultam kivédeni

)
Másik meg tényleg a sikongatás... Azt vártam, hogy a koncert végére a bal fülemre fogok rosszul hallani egy kis ideig, mert ugye bal oldalon volt a hangszóró, ehhez képest annak semmi baja nem volt, a jobb fülembe viszont úgy belesikított egy csaj, hogy még ma reggel se volt az igazi

Azért illene tudni néha, hogy hol a határ.....