Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 14 Wed, 10:59 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2592 posts ]  Go to page Previous  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 173  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 30 Wed, 6:32 pm 
Site Admin

Én csak úgy-ahogy hallgatam-néztem meg őket, de eeeewww. O_O A legtöbbet rövid belehallgatás után sikitva nyomtam ki. A MoMusum vs SOAD ellenben vicces volt... :beaten: Az Idoling zeneileg meg annyira szintiszta '80s idol pop, hogy az meg azért tetszett nagyjából, a többi ellenben pure fucking horror.

pedig azért régen nagyon nem ilyen volt ez az egész... mikor még olyanokat tudtak MoMusuék, mint a lávmasin, meg a szivemcsücske Tanpopo féle otomepasta :heart:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 30 Wed, 6:37 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
meg a szivemcsücske Tanpopo féle otomepasta :heart:

Ez... nem jó. De van benne KAGO AI! *o*o*o*o*o*o*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 30 Wed, 6:50 pm 
Site Admin

Jude wrote:
Ez... nem jó. De van benne KAGO AI! *o*o*o*o*o*o*
Én szeressem. =o=

(és van benne Rika, meg Kaori! :heart:)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 30 Wed, 6:54 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Szűzlány paszta, hát eeeew. XD

Én ebből a brancsból egyedül Mari Yaguchit bírom, ő tényleg jófej.
Kaorit nem ismerem, Rikáról meg ismered az összes véleményem. :bleh:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 30 Wed, 6:56 pm 
Site Admin

Kaori = ősMusu trampli :heart:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 30 Wed, 6:57 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Trampli? Rokon! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 30 Wed, 6:59 pm 
Site Admin

meg a Musume korszaka vége fele, meg utána volt 1-2 rohadtjó szólólemeze, amin mindenféle ismert, tradicionális dalokat énekelgetett a világ minden pontjáról (görög, olasz, japán, megmittoménmilyen cuccok), szóval azért plusz egy pirospont neki.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 30 Wed, 7:17 pm 
Elite Member

Case wrote:
pedig azért régen nagyon nem ilyen volt ez az egész... mikor még olyanokat tudtak MoMusuék, mint a lávmasin

lávmásin :heart: :heart:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 30 Wed, 9:20 pm 
Newbie

hi
foodlfg wrote:
Morning Musume klipje tényleg enyhén szét van esve. Nincs sok koncepció a klipben, kb kiküldték a lányokat a partra, aztán nyomjátok... Ezért van az, hogy csak úgy lézengenek a kamera előtt élen a kék csíkos Junjunnal, aki kb azt sem tudja, hogy hol van. XD
Mindenesetre ez a klip nem kislemezhez készült, hanem a DVD-jük után, amiben szintén csak lézengenek állítólag. Pozitív kritika. Szóval ezt nem is nagyon akarták jobbra megcsinálni.
De legalább van tengerpartos klipjük. Mostanában mindenkinek van tengerpartos klipje. A dal pedig kb azt tükrözi, ahol most a Momusu van.

Tengeri béka segge alatt ! Hol van már a Kanashimi Twilight, és a Souda! We're ALIVE ? És mint látom van aki még ismeri a Love Machine-t. :wink:
foodlfg wrote:
Idolinget először csak a negyedéig néztem... Szóval jah. xD (azért nem volt rossz)

AKB-vel aranyos...
http://www.youtube.com/watch?v=-sBmxSLZXmk
foodlfg wrote:
AKB48 pont azért tetszik, mert nem átlagos idolpop hangzást hoz ebben számban. Tökösebb a dal, mint az átlag. AKB-nek jól áll. A "klip" végén a sarokban megkötözve bőgő Minamin pedig felröhögtem!

Az AKB nem is átlagos, hanem átlagon felüli. Sőt a legtartalmasabb, és legnagyobb létszámú lánycsapat. A fiatal idol csapatokon belül értve, a legjobb hangú lányok vannak benne.
Te gonosz, szegény Mii-chan, milyen arin sír pedig. :cry:
Azért nem semmin van megcsinálva, sok pasi verekedést láttam ami tiszta átlátható trükk volt. Ezek fiatal lányok, de profin imitálják az ütéseket, rugásokat.
http://www.youtube.com/watch?v=JgNHlXJfoNo&feature=player_embedded
FG. neked ajánlom szeretettel figyelmedbe a filmből Nachu-t. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 30 Wed, 9:46 pm 
Forum Addict

Bele-bele néztem én is ezekbe a lánycsapatos videókba, de nem tudom, nem igazán tetszenek. Maradok az énekesnőknél. :D

foodlfg wrote:
AKB48 - Majijo Teppen Blues (the best)

Ezek tényleg marha sokan vannak :shock: ... most nézhetek hülyének nem tudtam, hogy innen a név.
Pedig néztem már bele valami másik videójukba is egyszer, de akkor mintha nem lettek volna ennyien. :drop2:
Nem sok ez a létszám? Ha mindenki csak 2-3 szót énekel vége is a számnak. Keményen kell gyurni a csajoknak, hogy kitűnjenek a tömegből.
Amúgy meg mi a különbség a AKB48 és SKE48 között?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 30 Wed, 10:17 pm 
Forum Expert
Forum Expert

MichiruR wrote:
Amúgy meg mi a különbség a AKB48 és SKE48 között?

Last.fm aszongya, hogy az SKE48 nagoyai... Én nem tudom, én nem értek hozzá, és ez így is van jól. Irtózom tőlük, mint a leprától, sorry. x'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 30 Wed, 10:24 pm 
Newbie

Az AKB 5 éve létezik, az SKE a Nagoya-i testvércsapata, és csak 2 éves. Gondolom terjeszkedés végett alakult. Együtt lépnek fel a nagy koncerteken, de nem egyszerre. Az egyik lány Jurina Matsui viszont rendszeresen az AKB PV-kben szerepel.
Egyébként csak ritkán van színpadon mindenki egy koncerten, van aki szólóban énekel, vannak kettesével, hármasával, stb. Mert ugye sok részre oszlik, régi A, K, B, csoport, új A, K, B, csoport, akkor ott vannak még a tanulók is... Azért vannak a Stage koncertek is. És vannak benne olyan lányok, akiknek van olyan hangjuk mint egy szólistának :
http://www.dailymotion.com/video/xacmf1_akb48-mushi-no-ballad_music
A PV-kben sem 48-an szerepelnek. Nem kell gyúrniuk, mert vannak ismert népszerű lányok, és vannak egyenlőre kevésbé... De cserélődnek is.

hehe, FG. ezt jól írta : AKB48 - Majijo Teppen Blues (the best) :P
De az AKB48 - Majisuka Rock'n Roll (is the best) És a Majisuka Gakuen dorama is best. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 30 Wed, 11:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

natsu-chan wrote:
Az AKB 5 éve létezik, az SKE a Nagoya-i testvércsapata, és csak 2 éves. Gondolom terjeszkedés végett alakult. Együtt lépnek fel a nagy koncerteken, de nem egyszerre. Az egyik lány Jurina Matsui viszont rendszeresen az AKB PV-kben szerepel.
Egyébként csak ritkán van színpadon mindenki egy koncerten, van aki szólóban énekel, vannak kettesével, hármasával, stb. Mert ugye sok részre oszlik, régi A, K, B, csoport, új A, K, B, csoport, akkor ott vannak még a tanulók is... Azért vannak a Stage koncertek is. És vannak benne olyan lányok, akiknek van olyan hangjuk mint egy szólistának :
http://www.dailymotion.com/video/xacmf1_akb48-mushi-no-ballad_music
A PV-kben sem 48-an szerepelnek. Nem kell gyúrniuk, mert vannak ismert népszerű lányok, és vannak egyenlőre kevésbé... De cserélődnek is.

hehe, FG. ezt jól írta : AKB48 - Majijo Teppen Blues (the best) :P
De az AKB48 - Majisuka Rock'n Roll (is the best) És a Majisuka Gakuen dorama is best. :wink:

a dorama érdekes dolog. Tök röhej ahogy elkezdtem nézni... de alig tudtam abbahagyni. O.o Volt karakter ami még mindig röhej volt, a szinészi játék meg... nem túl profi, de valahogy a történet ezt remekül elviszi a hátán, és nekem nagyon tetszett. Félig láttam. Aztán meg abbamaradt a dorama nézési lázam. (megint előjött de most koreaiakat nézek, szal majd a másik felét később)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 01 Thu, 7:38 am 
Forum Addict

Köszi , így valamennyire képbe kerültem, hogyan is működik ez a AKB48, SKE48. Meg is elégszem ennyivel. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 01 Thu, 5:49 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Őket hallgatom épp:

Image

Yumachi & Aina, két Egg modell. Nagy fej, pálcika test, semmi alak. XD

És... NAGYON ROSSZ A ZENE! x'DDDD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2592 posts ]  Go to page Previous  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 173  Next

All times are UTC + 1 hour