Momoiro Clover tök jó, nemtom mér nem tetszik nektek. :D A szám az egyik legjobb a mezőnyben ezekkel az ázsiai felütésekkel, tök vagány. És végre valami színes klip, ilyeneket inkább csak Koreából látok. A végén pedig arcon nyomják a kiscsajt tortával, ami poénos. xD
Egyedül a majdnemázsiai kék lány sminkjét szólták le mindenhol. Wotakus barátunk is megmondta a frankót:
again I have little idea who’s the girls names are but this girl has the eye make up of a whore and the eyebrows of a wild man beast … just saying
http://www.wotakunow.co.uk/?p=1503
S/mileage száma szerintem a legrosszabb valahogy nem bírom ezt a hangzást annyira. Különösebben a dallam sem fog meg. Ha kihagytak volna egy-két dolgot belőle, akkor nem lenne problémám vele. De így túl mű ez a szám.
TOKYO GIRLS' STYLE végre kapott egy olyan klipet, ami nem gagyi, mint az előző és nem is annyira felnőttes, mint az első klipjük. Szóval egész jó, meg a dal is az ilyen csapatokhoz viszonyítva. 3:08-nál pedig a lánynak tök jó hangja van. o.o
Az avex profin összerakta őket.
Morning Musume klipje tényleg enyhén szét van esve. Nincs sok koncepció a klipben, kb kiküldték a lányokat a partra, aztán nyomjátok... Ezért van az, hogy csak úgy lézengenek a kamera előtt élen a kék csíkos Junjunnal, aki kb azt sem tudja, hogy hol van. XD
Mindenesetre ez a klip nem kislemezhez készült, hanem a DVD-jük után, amiben szintén csak lézengenek állítólag.
Pozitív kritika. Szóval ezt nem is nagyon akarták jobbra megcsinálni.
De legalább van tengerpartos klipjük. Mostanában mindenkinek van tengerpartos klipje. A dal pedig kb azt tükrözi, ahol most a Momusu van.
Vanilla Beans nekem tökre tetszett, bár tényleg kilógnak kicsit. Visszamentem olyan jó 20 évet az időben. Ez volt a legérdekesebb az összes közül.
Idolinget először csak a negyedéig néztem... Szóval jah. xD (azért nem volt rossz)
SKE48 olyan átlagos.
AKB48 pont azért tetszik, mert nem átlagos idolpop hangzást hoz ebben számban. Tökösebb a dal, mint az átlag. AKB-nek jól áll. A "klip" végén a sarokban megkötözve bőgő Minamin pedig felröhögtem! xD
Egyébként hülyeséget írtam korábban, mert ez a szám a legújabb kislemezükön van rajta, csak amikor írtam még nem hallgattam meg és nem tűnt fel. :Đ