Manic wrote:
Én azt remélem, lejátssza a DS stuffokat

Mondjuk az N nem ennyire sóher... gondolom xD
persze, mondják az előadáson is (nem nézted végig!! xD ejnye) h nds kompatibilis. szal advance-et már nem, de a ds-t igen!
am shók!! food, miattad megnéztem az xboxot is h mind3ban képben legyek
hát huh..
először is gratula az xboxnak. már negyedkonzoli szintet elérték nálam... csináltak valami szinte újnak nevezhető dolgot O_O; eddig ilyet tőlük nem láttam xD
persze teljes konzol akkor lesz, amikor egy jó handhelddel is ki tudnak jönni. nálam az a mérvadó.
a kinekt, vagy mi egy aranyos ötlet, noha -persze akár a 3ds- rohadtmód gyermekcipőben jár. az ötlet a maga módján jó, de és ennyi. nem működik az annyira úgy ahogy kellene
cuki a kiscsaj a tigrissel, de melyik barom veszi azt majd meg? leszámítva az ultragazdag amcsi szülőket? o_O gamereket sztem erősen hidegen hagyja a smile-tigris-simcsi.
vagy csak engem.. mind1
a sportosnál már csúszás meg miez-az becsúszott szal oké. van. van is még mit fejleszteni rajta.
egyébiránt az elején a játékok viszont akasztóan unalmasnak tűntek.
a másik kérdésem az az (és egyben a ps-hez is), hogy heló. szép h sikerült lekoppintani ismét a nintendot a mozgásérzékelővel, és azt fejleszteni, de a 3d-vel mi lesz? mert ez most a tv-vonalon is erősen a trend. és a nintendo már most látványosan kutatja. szal lol megint úgy fest h a nintendo egy lépéssel a másik kettő előtt.
akkor már legyen teljes a kör: ps
huh hát sztem többet nem is írok xD f*s!
igen, van itt is mozgásérzékelő. hjej. és...?

én a ps3tól grafikai innovációt várok kegyetlenül, hamár egy akkora erőművel álltak elő, amivel itthon még a legyet sem merem lecsapni! pedig micsoda feelingje lenne lol
szal nem tudom, nálam a nintendo fejlesztés az ami a legjobban érdekel
am az index cikkírója hülye és vagy nem tud angolul, mert többször is elhangzott hogy kb 2011 márc a debut ideje
Manic: érdekes amit mondasz a váltásokkal kapcs. valami ilyesmit én is érzek néha (fürdés előtt - jk

)
de valamivel elő kellett állnia a konzolfejlesztőknek. valsz a super mario 12 nem lett volna korszakalkotó a mostani e3ra.
jó engem megnyert volna, de na xDDD
szal sztem ez is egy oldalvonal lesz, amit ki lehet használni, és lesz sok olyan vállalat, amelyeket nem fog annyira érdekelni.
télleg a wii mutatta meg h van erre kereslet, fejlesztik - mélyítik a játékélményt. nekem tetszik, hogy próbálkoznak, noha megjegyzem, kedvenceim akkoris a pokémon és a final fantasy, azok meg így is jók nekem is
dehát lassan kiderül h mit hoz a 3d!
oh és
http://prohardver.hu/hir/hivatalosan_be ... o_3ds.html
pici videó pici 3d trailerrel (felvették, hogy egy manus teszteli, meg lehet nézegetni a hostess hasát..)