Meghallgattam végre az új Lin dalokat!
Foolish: na jó, ezt a jövőben hanyagolni fogom asszem.

Van benne pár jó rész, de az egész olyan ehh. xD
As if forever exists.: erről azt hittem, hogy uncsi lesz, és végülis olyasmi, de szép is! Szóval igazából részemről kellemes meglepetés, és mostmár nem zavar a sok műszimfonikus rész benne, nagyon monumentál. Csak hát kicsit hosszú, de azért elhallgatgatom. Kellemes.
FREEDOM: Húúú ez nagyon bejön!!! A lüktetése a dalnak meg a szép gitárok, meg azok a megtöréses részek (a "fly right from..."-ra gondolok)...de aztán jön az a vérciki erőtlen vernyogás
(mintha azt mondaná, hogy "pina"? XDDD), na az teljesen tönkreteszi. Pedig egyébként nagyon tetszene, olyan misztikus hangulatú.
Imaginary Lover: Ez is jó! Itt mondjuk picit zavar az a folyamatos synth-pad akármi, ami süvít az elején. A refrén viszont bejön, meg azért a szintis figurázások is epic-ek (csak a gitár lehetne kicsit hangosabb xD). Ez a dal mondjuk télleg lehetett volna rövidebb szerintem, kicsit elunom a végére, de azért összességében tetszik.
Fake Dance: Fun kis dal, jók a kiáltozós részek. Elhallgatom ezt is, jóféle. És ennek végre a hossza is pont jó.
Na szóval nekem bejön az új kislemez! Nem vártam, hogy ennyire tetszeni fog, de kellemesen megleptek. Semmi világmegváltó nincs a zenében, de szerintem minden a helyén van nagyjából, a dalok is korrektek, és egyre inkább el tudok vonatkoztatni a Phantasmagoriától a hallgatás közben (konkrétan egyszer sem jutottak eszembe xD).