Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 1:51 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10473 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 699  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004 May 17 Mon, 5:27 pm 
Site Admin

Gishokitty wrote:
Csak egy aprócska megjegyzés, nem akarok nagyon OT-ba menni. Épp most láttam a japán Amazon site-on, hogy júniusban megjelenik a Ludwig Kakumei elsö kötete!!!! :smilecolors:

miert erzem ugy, hogy ezt megint mufurc penztarcaja fogja bánni? xD

de, hogy legyen valami on-topic is..

Image

Ez a nagy kulonbseg Kyo es Gara kozott... ha Kyo sokkerkedik nem tudja az ember komolyan venni.. ^^ De ha Gara... az valami egeszén más téma. Ez az ember nagyon, nagyon scary.. @_@

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 May 17 Mon, 10:14 pm 
Senior Member

EEpppp! :shock:

Csúúúnya égési sebek... dokibácsihoz
kéne mennie Zombi-uraságnak o_O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 May 18 Tue, 12:38 pm 
Elite Member

Case wrote:
Hmm.. hát azert ebben van 1-2 ami nagyon nem stimmel.. ugye a Gackt-os pl., nomeg föleg... Yu~ki mint Belial? o_O"

Es YOSHIKI, mint Rociel! Az eg szerelmere! >___>;;; *megdobja az illetot egy zseb-Haidoval*

Case wrote:
Milyen AS rajongó ez, hogy nem tudja, hogy az Full..? ^^ (tehát.. ezt azért még én is tudom, pedig soha nem olvastam a mangát.. ^^)

Megszallott X- es MM-fan? >_>;; Meg Gackt. Sz'al amikor YK elkezdte az AS-t, Gackt papa meg baromira nem ugy nezett ki, mint azokon a fotokon... ^^;;;

Gishokitty wrote:
Csak egy aprócska megjegyzés, nem akarok nagyon OT-ba menni. Épp most láttam a japán Amazon site-on, hogy júniusban megjelenik a Ludwig Kakumei elsö kötete!!!!

...engem valaki ki akar fosztani. Erzem. :shock: :cry2: No mindegy.... *felirja ezt is a Beszerzendo Stuffok hosszu, hosszu listajara*

Apropo, ezen mar gondolkodtam... Mekkora lenne mar, ha par visual banda osszeallna zombihorrorszamuraj-filmet forgatni. ^^;; Szerintem nagy sikere lenne. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 May 18 Tue, 2:38 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

xDDDDDDDDDDDD Gara-sama!!!!!!!!!!!!!!!!! :idol: Bár én Garatól se félek, ő nekem csak sugoi cool shocker bácsi, de Kyotól meg abszolult nem tudok félni (pedig van olyan ismerősöm, aki nagyon fél tőle 0_o... ő dolga xD). És hogy Kyot miért nem lehet komolyan venni? Mert kicsi és kawaii ! :twisted: Csak egyszer ismerné már el ezt a tényt, és nem erölködne, hogy "én akkoris shocker vagyok!!!!!". De bizonyos dolgok 100% nem fognak megtörténni soha .
mufurc wrote:
Apropo, ezen mar gondolkodtam... Mekkora lenne mar, ha par visual banda osszeallna zombihorrorszamuraj-filmet forgatni. ^^;; Szerintem nagy sikere lenne. XD

Nagy igazság van ebben a sorokban. Lehet, ehhez nagyobb összetartás kéne, de legalább pár haverbanda összecsaphatni ilyet. Én támogatom! ^-^ *elképzeli, hogy nézne ki egy Deg & Merry zombifilm* Áh, ilyet lehet inkább végigröhögnék, de akkoris jó lenne! A siker meg garantált, de a mozikban semmit nem lehetne hallani a fangirlsikolyoktól, mikor megjelenik valamelyik kedvencük a vásznon xD.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 May 18 Tue, 3:01 pm 
Senior Member

tenshi wrote:
A siker meg garantált, de a mozikban semmit nem lehetne hallani a fangirlsikolyoktól, mikor megjelenik valamelyik kedvencük a vásznon xD.

Megoldás: némafilm! (akkor sikoltozhatnának a fangirl-ök nyugodtan, nem maradnának le semmiről)
Elképzelt forgatókönyv:
Mondjuk... Mana-in-distresst (mint a VK-ipar legdögösebb babe-je :smile3: ) kergetné csomó zombi végig a filmben (meg csomó mást is, akiket elkapnának, és jól megennének (ide még kiadó csomó hely), aztán vmi magas (hmm... magas jrocker... Moondjuk Hideki... vagy Ken-prince O_o) jönne fehér lovon, és megmentené O_o;

Majd' elfelejtettem: a végén egy hatalmas nagy közös táncitánci+énekzenebona (ilyen revü-féle) lehetne :]

Persze kéne még egy overlord(lady) is (Mini Moni? ( esetleg Ayumi - akiről végülis kiderült, hogy démon ^n^))... meg comic relief-ek...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 May 18 Tue, 4:51 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Hmmm.... Ki kell hogy ábrándítsam a férfiközönséget, de Mana tuti, hogy valami gonosz szerepet vállalna, ő lenne az ördögi nő, ha egyátalán nőt akarna játszani. Tudjok milyen volt, de mostmár nem olyan ^^". Régen még lehetett volna ő a megmentenivaló, de mostanság nem hiszek benne őszintén szólva ^^". És ugye akkor visual bandában kellett gondolkodni :D . Merry és a többi shocker csapat alakítanák a zombikat Garaval, Közivel és Makoval az élen. Ugyanis Mana, a nagy erejű démonboszorkány valami rosszban sántikál segédjeivel Jukaval és Kazunoval, ezért felkeltette őket. Ott hentelik kollegáikat, akik szintén zombivá vállnak (Degék, Vidollék, meg még a többiek sokan), de vannak, akik ellenállnak (itt jöhet a képbe Ayumi vagy Izam vagy Shinya vagy Kuroneko, de inkább az Inugami énekesnője már xD, vagy akit hősnőnek akartok, megmentői csapata meg mittomén, legyen a Guruguru eigakan xD), és segítséget kérnek a bogarasnak hitt boszorkánymestertől, Fulltól, aki összeméri erejét Manaval, és végül Full Mana ellen fordítja zombijait, melyek közül Közi megeszi Manat, minen zombi elveszti erejét, és minden jó, ha a vége jó, de kibe költözött bele Mana gonosz démoni lelke? Talán a végső küzdelemben elmenekült Juka és Kazuno feltámaszthatják mesterüket és teremtőjüket (csak fel kell áldozniuk Gacktot, Klahat és Yu~kit Közi macskáinak vérével felszentelt oltáron Kami sírja felett). Vajon megteszik e? Sikerülhet e nekik? Vagy megállítja őket Full azzal, hogy a régi X tagok erejének segítségével feltámasztja hidet? És a Kaggra és az Onmyoza szamurájcsapata hogy állítja meg az újjabb zombiáradatot? És a Metronome tagjai miért ették meg Miyavit teljesen, hisz így nem szerepelhetett semmit csak megették? xDDDDDDDDDDDD. Nah jó, ennyit a fantáziámról ^^". Elnézést az offért xD!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 May 18 Tue, 5:24 pm 
Site Admin

Nekem mindegy mi a sztori, csak Ayu legyen a föhösnö! :heart:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 May 18 Tue, 5:36 pm 
Senior Member

hmmm ezaz! Ultimate Hide saves the day! :D
("Hide Healing Escalation" vagy "Pink Hide Heart attack!")

Miyabi lehetne comic relief, amíg meg nem eszik (mert olyan is kell)

Őőőő... Mana... O_o"
/me MdM-Manáról látott Bokor-Mana képeket, meg gothloli-Mana képeket O_O Most mi az aktuális?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 May 18 Tue, 6:32 pm 
Site Admin

angelwings wrote:
/me MdM-Manáról látott Bokor-Mana képeket, meg gothloli-Mana képeket O_O Most mi az aktuális?

coolos véres true blackmetal Mana! |m|(>O<)|m|

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 May 18 Tue, 11:34 pm 
VIP Member

tenshi, kihagytad a történetből a metronomos srácok kis játékrobotját :P neki mi lesz a szerepe? mijavi halála előtt énekelhetne valamit, hogy ne sajnálja senki se, mikor megeszik XD
Mana!!! nagyon jó szerep lenne neki ^^" de feltámad, és immáron nagyobb lesz a hatalma ...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 May 19 Wed, 10:33 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Locdog_Mc wrote:
tenshi, kihagytad a történetből a metronomos srácok kis játékrobotját :P neki mi lesz a szerepe? mijavi halála előtt énekelhetne valamit, hogy ne sajnálja senki se, mikor megeszik XD
Mana!!! nagyon jó szerep lenne neki ^^" de feltámad, és immáron nagyobb lesz a hatalma ...

A robot természetesen szintén zombi, és csak úgy random átsétál a képen, mikor épp esznek valakit, mint a Metronome tagjai, mert ők nem igen esznek, csak elhaladnak a kép valamelyik oldalán libasorban. Egyedül Miyavit eszik meg, de sose derül ki, hogy miért. És igen, Mana valószínűleg feltámad, de akkor jön a szintén feltámasztott hide naracssárgás rózsaszín szárnyaival, és végső csapást mér Manara. De végül közben elpusztul a világ is, főleg Tokyo (ami már az első részben elpusztul, majd a második részben az agyatlan Deg zombik már az elején lebombázzák Amerikát és felszorják sóval, a többi kontinensen csak az emberek pusztulnak el, mert Mana feltámasztása elszívja az életünket, kivéve a Full által védett csapatoknak), egyedül az életben maradt visual csapatok maradnak meg, és alapítanak új emberiséget. Hogy azért mégis Happy end, Love & Peace legyen a vége. Oké, remélem egyszer meg is lesz filmesítve! Ha nem, akkor megrajzolom xDDDDDDDDD. Már csak cím kéne neki.
És mielőtt teljesen offba mennék (sumimasen ^^"), rakok ide már képeket is 8) .
Karyu dessssssssssssssssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzz xD:
Image
Ouji Tsukasa desu:
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 May 19 Wed, 10:39 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Ez meg olyan :love2: (droolezolós és noosebleedes emotiont ide!) .... *khm* Kenichi-sama kawaiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!! :love:
Image

Profile  

Post subject: Laputa ~ 1993-2004
PostPosted: 2004 May 28 Fri, 8:37 pm 
Site Admin

Image

Image

Image

Image

Image

Image

a rohadt életbe... ~__~
ez most annyira, de annyira nem kellett... annak idején a Laruku és a Luna Sea mellett ök voltak az elsö nagy kedvenceim visual csapatok közül... -___-,,

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 May 28 Fri, 10:43 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

:x :( :cry: :cry2: :argh: :cry2: :cry: :( :x
Ennyi a hozzáfűznivalóm... A Gullet, most meg ők... Neeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 06 Sun, 10:43 am 
Site Admin

Papaya Paranoia

Image

(nem, nem visual csapat és nem is pasik :beee: )

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10473 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 699  Next

All times are UTC + 1 hour