Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 28 Tue, 4:32 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 28 Tue, 6:42 pm 
Elite Member

Erisz wrote:
De még ez is jobb az eredetinél.....

jaja, ezzel a verzioval még az is lehet, h megtetzsik a szám. :D bár ahhoz ez se elég vicces. ^^""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 28 Tue, 6:50 pm 
oshare booty
oshare booty

Jigsaw wrote:
:twisted: Jessz, úgy vártam hogy eljöjjön ez a pillanat!! :twisted:

You get soda and cellophane!! Root beeeeer~!!!! XD XD XD

loooool XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 28 Tue, 8:22 pm 
Member

(me sír... h tudtak DEGék ilyen pocsék sz@rt csinálni???? >.<"")
Így még jobban elviseltem, de az eredetit képtelen voltam végignézni/hallgatni... De öröm volt látni, mit műveltek vele! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 28 Tue, 8:42 pm 
Site Admin

hmm.. én egyszerüen nem értem, hogy miért vannak sokan ennyire kiakadva ettöl a számtól. szerintem teljesen jó kis zúzda darab. voltak a Deg-nek ennél sokkal, sokkal rosszabb pillanatai. tehát nekem abszolúte igéretes, a PV meg szintén sokkal jobb imho, mint az "állunk, zenélünk és nézünk morcosan" tipusú tucat-cuccok, amiböl jópárat elkövettek korábban. o_O

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 28 Tue, 8:50 pm 
oshare booty
oshare booty

Case wrote:
szerintem teljesen jó kis zúzda darab.

nekem nincs vele bajom.. csupán annyi h ez a mondat nem "-ok"-ra végződik ^_^;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 28 Tue, 9:08 pm 
Elite Member

Case wrote:
hmm.. én egyszerüen nem értem, hogy miért vannak sokan ennyire kiakadva ettöl a számtól. szerintem teljesen jó kis zúzda darab. voltak a Deg-nek ennél sokkal, sokkal rosszabb pillanatai. tehát nekem abszolúte igéretes, a PV meg szintén sokkal jobb imho, mint az "állunk, zenélünk és nézünk morcosan" tipusú tucat-cuccok, amiböl jópárat elkövettek korábban. o_O

tény és valo, a gond ott fekszik, hogy mi nem szeressük a zuzdát. ill. én szeretném, ha kyo legalább egy kicsit énekelne benne, mert én továbbra is imádom annak az embernek a hangját, HA ÉNEKEL. de itt nem. nekem ezért nem tetszik. a klippel kapcsolatban igazad van. de fangirl lévén én azt is tudom élvezni, de "zenélünk és nézünk morcosan" (már ha látszik belölük vmi... nem ugy, mint final után akármi :x - clever selazoid kivétel. az vicces :D )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 29 Wed, 8:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:

szerintem azért van mert mostanában gizda dolog lett fikázni a dir en greyt és visszasírni a régi korszakukat...ezzel azt a látszatot lehet kelteni hogy "húémmámiótamozgokatémábanéssemmisemolyanjómintrégenvolt". az hogy azért sírnak mert nincsenek benne a klippben az már megint egy elcseszett dolog...ha a klippben mindannyian seggpucéran játszanának ez a szám lett volna a numero uno

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 29 Wed, 9:11 pm 
Elite Member

Tokubei wrote:
szerintem azért van mert mostanában gizda dolog lett fikázni a dir en greyt és visszasírni a régi korszakukat...ezzel azt a látszatot lehet kelteni hogy "húémmámiótamozgokatémábanéssemmisemolyanjómintrégenvolt".

nem egészen értem mire gondolsz. részemröl nem "gizda dolog" egyszerüen változik a stilusuk (ami alapjában jo, különben unalmas lenne) és amit most csinálnak nem tetszik. ennyi. pl. buck-tick-ék is változtal elég sokat pályakezdésük ota, de ott se mindig tetszett, amit éppen csinálnak, de ez van, talán legközelebb. szerintem itt a többiek se azért sirnak, h bizonyitsák milyen táposak j-rock témában.
Tokubei wrote:
az hogy azért sírnak mert nincsenek benne a klippben az már megint egy elcseszett dolog...ha a klippben mindannyian seggpucéran játszanának ez a szám lett volna a numero uno

lehet, hogy te arra vágysz, de a magam részéröl kihanynám... :roll: én igenis szeretem, ha a pv-ben ott van a banda és zenélnek és coolosak stb. elnézést az izlésficamomért. :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 29 Wed, 9:49 pm 
Forum Fanatic

Tokubei wrote:
szerintem azért van mert mostanában gizda dolog lett fikázni a dir en greyt és visszasírni a régi korszakukat...ezzel azt a látszatot lehet kelteni hogy "húémmámiótamozgokatémábanéssemmisemolyanjómintrégenvolt". az hogy azért sírnak mert nincsenek benne a klippben az már megint egy elcseszett dolog...ha a klippben mindannyian seggpucéran játszanának ez a szám lett volna a numero uno

Szerintem ez egész egyszerűen csak az adott ember ízlését tükrözi. Arról nem tehet senki, hogy csomóan vannak, akiknek nem tetszik, így alakult. xD
Nekem bejön a szám, csak nem úgy mint Diru dal. Hanem mint akármilyen-szám-amit-hallok-és-tetszik. Nekem is hiányzik a régi Diru, dehát van ami van, azt kell szeretni. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 06 Wed, 10:26 pm 
Forum Fanatic

Na, most van az, hogy én elvonulok egy sarokba és csendben szétröhögöm a fejemet. xD

CDJapan wrote:
Nearly two years since the release of Dir en grey's world-wide smash hit album "Withering to death," the band is back with their new album "The Marrow of a Bone." [...] Limited edition includes bonus CD with classical arrangements of tracks from this album.

:laugh: WTF. :laugh: (már csak egy Yoshiki kéne oda, csak a hecc kedvéért, ha már ő szabadította rá a mainstreamre őket) XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 06 Wed, 10:46 pm 
oshare booty
oshare booty

Jigsaw wrote:
Na, most van az, hogy én elvonulok egy sarokba és csendben szétröhögöm a fejemet. xD

CDJapan wrote:
Nearly two years since the release of Dir en grey's world-wide smash hit album "Withering to death," the band is back with their new album "The Marrow of a Bone." [...] Limited edition includes bonus CD with classical arrangements of tracks from this album.

:laugh: WTF. :laugh: (már csak egy Yoshiki kéne oda, csak a hecc kedvéért, ha már ő szabadította rá a mainstreamre őket) XD

*megy egy másik sarokba röhögni*

hm.. most viszont remélem h a clever sleazoid rajta lesz..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 06 Wed, 10:48 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:

Muszáj rajtalennie!! :D

Már el is képzeltem, ahogy a hegedű húrjai a vonóval élethalál-harcot vívnak a tökéletes "vidörvidörvidörvidör"-hang reprodukálásáért... xD

edit: amúgy magán az albumon lesz Clever, Ame meg Maggots is. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 06 Wed, 10:53 pm 
oshare booty
oshare booty

Jigsaw wrote:
pszabi wrote:

Muszáj rajtalennie!! :D

Már el is képzeltem, ahogy a hegedű húrjai a vonóval élethalál-harcot vívnak a tökéletes "vidörvidörvidörvidör"-hang reprodukálásáért... xD

hát én is így hirtelen... berakom a lemezt/mp3at.. és egy hirtelen felütéssel belevág a szimfónikus zenekar... a toccsi bassjátékát 4 fagottos adja elő...a két gitárt vonósok hada.. kyo hangját egy fűrész.. *hüpp* a monumentalitás.. igen és a darab csúcspontján (wither-wither-satöbbi) az összes hangszer idegtépően jáccik.. a tömeg elsírja magát, a karmester ájultan rogy össze.
de télleg mien lesz ez LOOL XD azon kívül h ha picit is eltalálják a harmóniákat én már szeretni fogom? mert pl ien rna-t simán el tok képzelni...de a másik 2t? XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 06 Wed, 10:56 pm 
Official Cheerleader

CDJapan wrote:

OMFGWTF :laugh: najóvan, ezt még emésztgetnem kell xDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Dec 06 Wed, 10:56 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:
...de a másik 2t? XD

Én pont azokra várok!! :D A végén még odáig belelovallom magam, hogy...na jó nem megveszem, hanem letöltöm a limited-et. xD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour