a hétvége tele volt halálközeli élményekkel.

Először pénteken Ji-vel közüsen sikerült a
Fradi meccs utáni balhé kellős közepébe belegyalogolnunk gyanútlanul, ami halmozottan meredek élmény volt... egyrészt ott volt az időzítés, hogy persze pont akkor kell nekünk a Népliget metró fele bóklászni, amikor vége van a meccsnek és özönlik kifele az ezernyi kopasz állat, ráadásul mint kiderült Fradi-Újpest volt (!) ahol a Fradi kikapott (!!), így természetesen könnygázas, vízágyús mókába torkollott az egész. Mi mondjuk ebből a részéből kimaradtunk, mert amint megláttuk, hogy mi van lent a metróban (az tényleg félelmetes volt... lent a megállóban MINDENHOL kopasz, zöld-fehér állatok, mint a heringek, amig a szem ellát) gyorsan irányt váltottunk és megindultunk gyalog a Duna felé, amerre a legkevesebben mentek... közben a rendőrök leállították a forgalmat, a villamost, mindenhol a fekete ruhás, maszkos, különleges egységek nyüzsögtek és éppen, hogy elhagytuk a kereszteződést, beindult a petárda, meg könnygázgránát pukkantgatás. O__O"
Szombaton meg elkeveredtem majálisra és hülye fejjel hagytam magam rábeszélni valami pörgös cuccra, ami után vagy egy órán át aktívan meg akartam halni, meg vissza akart jönni a reggelim. :'D