Sayu wrote:
Bíborhold wrote:
Sayu wrote:
DEEP PURPLE jön jön MO-ra, jun. 4-én!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *o*
Amikor legutoljára jöttek Magyarországra, a Rapture Of The Deep lemez turnéjának keretében (legalábbis nem emlékszem, hogy azóta jöttek volna Magyarországra o_O), elmentünk megnézni õket, és nekem nagyon jó élményként maradt meg az a koncert. Természetesen nem volt egy Made In Japan lemez kaliberû élõ produkció, de eszméletlen volt látni, hogy ilyen idõsen is még mekkora beleéléssel tolták a Hammond-orgonás rock'n'rollt, az új lemez dalait is a koncert szerettete meg velem, volt rengeteg klasszikus, eszméletlen dobszóló, Star Wars flash, akkor pogóztam elõször szerintem, nameg életem egyik legelsõ rockkoncertje volt, szóval én mindig pozitívan fogok emlékezni rá. <3 ^^
Igen akkor voltak itt legutoljára, és én is ott voltam

bár nem az elsõ sorban, hanem hátrébb 10 sorral a színpadtól, de a csápolás megvolt!

Hehe nekem is életem legelsõ rockkoncertje volt

, ami nagyon kellemesen érintett, hogy az egyik legkedvesebb számomat is eljátszották:
Perfect Strangers-t 
Hát, én egy Deep Purple fanatikus barátommal mentem, szóval az első sor és a hajrázás - pogó kombináció alap volt, meg úgy egyébként is nagyon jó koncert volt. <3 De huh, akkor lehet, hogy láttalak, csak akkor még nem tudtam, hogy ki vagy. O: (Bár azzal a rajongóval, aki folyton azt kiabálta, hogy 'Bloodsuckert!', titkon egyetértettem, én is meghallgattam volna élőben - bár így is tízpontos koncert volt. ^^)
On:
Hát istenem, ez megint egy remek nap volt, nagyon tartalmas is volt, meg nagyon szórakoztató is, főleg a Zakcyval szervezett spontán webkamerás táncest (<33 : DDD), de egyébként is végig nagyon jól éreztem magam, meg jó volt végre találkozni a rég látott osztálytársakkal, meg ajándékot venni Enikőnek, meg vedelni. Jó nap volt, na. <3 (: És a holnapi (jobban mondva mai) nap is hasonlóan jónak ígérkezik! ^^