Szijóka !
Mitsu vagyok, budapesti lány
Kedvet kaptam a fórumozásra, mivel elég szociális típus vagyok... Jó lenne megismerni itt pár embert. Remélem erre ti is nyitottak vagytok.
Elsőre erről a fórumról az tűnt fel, hogy majdnem mindenki veterán fórumozó, és szintén a többség kultúrfórumhoz méltóan kultúráltan ír: ez nagyon szimpatikus.
No szóval, szerintem ami itt és most érdekes lehet, az a zenei érdeklődésem.. Leginkább japán zenét hallgatok, de az old-school amcsi rock se áll messze tőlem, sőt a magyar underground sem. Japán zene?
Ha egy jrock banda újat tud mutatni a tipikus visual-sablonon túl, állok elébe! Persze lehet mondani, hogy ugyan, minden banda más és más, de én nem így látom :O Kiemelkedő kedvenceim közül: 9Goats Black Out, Adapter,Guniw Tools, Aurora,Hide, D'espairs Ray, Alice Nine, Kagerou, Polysicks,Malice Mizer,Velvet Eden,Kalafina.
Külső stílus alapján Arika Takaranot
bár zenéje szerintem tragikus , Fullt, Manát, Közit immádom. (Természetesen utóbbi 3at másért is)
Odavagyok a gótikus, századfordulós divatot felelvenítő hacukákért... A Viona Art munkásságának gyümölcsei páratlanok.
Úú. Nagyon fáradt vagyok és holnap rajzfelvételi... Aludni..Aludni... Bye^^