Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 06 Tue, 11:54 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 485 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 33  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 22 Mon, 11:04 pm 
Forum Expert
Forum Expert

A végén szép kis tömegverekedésbe fog torkollni ez a koncert, én már látom. Remélem, mégis lesz kordon, a zenekar védelmének érdekében.

Csak az nem tetszik az egész készülődésben h úgy érzem, egyesek azt képzelik h őmiattuk jön a Versialles Budapestre. Pedig ez nagyon nem így van, de ez csak az én véleményem.

A másik meg h ki nem állhatom az olyan koncertet ahol a közönséget nem az érdekli h mi történik a színpadon, hanem végig azon vannak h kicsinálják egymást. Varsóban bőven elég volt Dirun, köszönöm, most ebből nem kérek.
Nem ártana kicsit elgondolkodni azon h vajon az elállatiasodott csürhe képét akarjuk-e sugallni, szvsz. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 22 Mon, 11:08 pm 
Forum Addict

^ Kétlem, hogy Versailles koncerten az lenne, mint Varsóban... Bár ott nem voltam, szóval nem tudom, hogy milyen volt, de a meséltek alapján rémálom. Azt azért én sem akarom.
És ha pl. rám céloztál az előbb o_O akkor én nem verekedni megyek oda, még ha az is szűrődött le, ha verekedhetnékem van, azt lerendezem edzésen edzéstársakkal, de sztem msn-en ezt már beszéltük párszor.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 22 Mon, 11:26 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Nem rád céloztam, csak picit megijesztett ez a hozzászólás:

Quote:
"tudod legyen mivel gerincerúgni a kispicsákat :twisted: muahahahaha"

Ettől már csak az lenne durvább, ha tankkal hajtana be koncertre.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 22 Mon, 11:26 pm 
Forum Addict

Oké akkor nem platformban jövök, hallgaok a bölcsekre.:3

Énse verekedni megyek, de azért a koncertet élvezni akarom.. és ennek hülye kispicsák ne álljanak az útjába. akkor harapok. de amugy nem akarnék balhét. Jobb lenne ha élveznénk a zenét, és jó közönségként viselkednénk úgy hogy ők is élvezzék amit visszakapnak tőlünk. De a fanpicsa színvonal alapján előre készülök a bunyóra idegilegXDXDXD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 22 Mon, 11:28 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Értem, értem. Csak megijesztettél mert mióta Varsóban Dirun véresre karmolták a hátam és letépték rólam a ruhámat van bennem egyfajta félsz h "úristen, összetörnek". :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 22 Mon, 11:30 pm 
Forum Addict

De Matsu, te amilyen magas vagy sztem látni fogod a koncertet anélkül is, hogy komolyabban megerőltetnéd magad mármint így verekedéstechnikai szempontból :lol:
nem hiszem, hogy neked nagyon bezavarnának a "kispicsák"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:04 am 
Elite Member

Nos, nekem bérelt helyem van a hangosítók környékén :lol: Az elmúlt félévben 4 koncertet töltöttem ott és jó hely. A 4-ből 3 Dalriada volt, a tesót kísérni kellet :lol: A Myven meg részemről tökéletes volt a keverőpult körüli korlát. Ott ültem, tombolgattam és még láttam is :P
Előre nem megyek. Anno x éve az Alice Cooper koncerten az arénában elestem. Azóta tartoka dologtól, pedig vigyáztak rám, és rögtön fel is kapartak a fölről.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:14 am 
Forum Addict

Sayaka wrote:
De Matsu, te amilyen magas vagy sztem látni fogod a koncertet anélkül is, hogy komolyabban megerőltetnéd magad mármint így verekedéstechnikai szempontból :lol:
nem hiszem, hogy neked nagyon bezavarnának a "kispicsák"

honnan tudok hogy milyen magas vagyok ha nem is emlékszel rám:'DDD???
hát remélem nem zavarnak majd be!

Aru: téged bántanálak? hülyevagyte? SOHA! : DD<3
és te nem vagy kispicsa se tehát nem áll fönt a veszélye... lol

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:30 am 
Forum Addict

Matsu~ wrote:
honnan tudok hogy milyen magas vagyok ha nem is emlékszel rám:'DDD???

Onnan tudom, hogy láttam már képet rólad, és ott eléggé magasnak tűnsz.^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:42 am 
Forum Expert
Forum Expert

Matsu~ wrote:
Aru: téged bántanálak? hülyevagyte? SOHA! : DD<3
és te nem vagy kispicsa se tehát nem áll fönt a veszélye... lol

Ajánlom is :whip:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 12:44 am 
Forum Addict

Aru wrote:

Ajánlom is :whip:

A végén még tőled fognak félni, Aru :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 8:17 am 
Member

Uh.... hát én most meglepődtem. O.o
Én teljesen elfogadom, hogy mivel jár egy koncert, tudom, hogy lökdösődés van, de eleve így készülni... meg nem tom, én a saját magasságomat és könnyen ájulós természetem ismerve lehet, hogy hátrébb leszek mégis, bár nagyon szerettem volna Terut közelről látni, de ha ilyenek a kilátások előre, akkor könnyen meglehet, hogy nem is kísérletezek.... O.o Főleg, hogy az "összetörnek" élmény engem már reggelente is megtalál a buszon (XD). Nem lenne jó, ha így alakulna... egyrészt: ez itt nem a neander-völgy sok évvel ezelőtt, másrészt meg nem kéne egy primitív ország képét hagyni bennük... én még szeretném, ha jönnének. A st-tagok azon agyaltak (meg néhány külföldi, akiket mi szedünk fel és segítünk a koncertre), hogy végülis a Versailles megértése eleve feltételez némi intelligenciát, tehát nagyon reméljük, hogy lesz egy alap értelmi színvonal, ami nem a bányászbéka azon bizonyos nemes alfele alatt tartózkodik kilométerekkel... viszont ha mi, magunk magyarok is így készülünk, akkor én sok jót nem várok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 8:48 am 
Forum Expert
Forum Expert

Ugyan Sayaka, tudod h alapból nem vagyok egy verekedős típus. Viszont ha valaki nekem akar esni, akkor igenis megvédem magam.
Persze alapvetően figyelek az embertársaimra, bulikban is, koncerteken is (Varsóban a fele ájult társaságot én adogattam ki a biztonságiaknak). MYV-n is kimentem oldalra, amikor úgy éreztem h összeroppantanak és nem kapok levegőt. 51 kilónyi testsúllyal nem állok neki ledarálni a tömeget. x'D Meg amúgy sem, mert nem az a célom h bunyózzak, hanem h élvezzem ami a színpadon zajlik.
Egyébként teljes mértékben egyetértek veled Sera: ha már most azt feltételezzük h inkább tömegverekedés lesz mint a zene élvezete, nos, akkor ez egyfajta szellemi szintről is tanúbizonyságot tesz. Bevallom, én alapjáraton még mindig arra számítok, legalábbis a zenéjüket ismerve, h nem nagyon lesz itt heavy metal fejrázás meg pogózás meg egymás földbe döngölése. Sokkal békésebbre számítok. Persze ez nem azt jelenti h nem fogok megmozdulni, de ez mégsem egy Dir en grey koncert...
Egyébként ha Teru-t szeretnéd látni, mellém nyugodtan állhatsz, nem fogom lekönyökölni a vesédet meg semmi ilyesmi. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 8:52 am 
Forum Fanatic

Aru wrote:
Bevallom, én alapjáraton még mindig arra számítok, legalábbis a zenéjüket ismerve, h nem nagyon lesz itt heavy metal fejrázás meg pogózás meg egymás földbe döngölése. Sokkal békésebbre számítok.

Jah én is remélem, hogy nem lesz nagy darálás...bár a headbang nemtom, miért nem békés, én azt tuti csinálni fogom. :) ...mármint ha éppen olyan lesz a dal (nem a Serenade közben, az biztos XDDD).

És remélem, hallani fogunk valamit a zenekarból is a sok visnyogás (aú) közepette. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 23 Tue, 8:54 am 
Forum Expert
Forum Expert

^Én itt arra a hedbengelésre gondoltam, amikor letérdelnek meg körbe-körbe cibálják a sörényüket, miközben betámasztanak stb. :lol:
Bár az kizárt h itt ilyen lenne, nem igazán van olyan szám amire ezt el tudnám képzelni...na jó, talán a "Zombie".

EDIT: Ha valaki fejhangon besikítja az elején h "Terukichiiiii~~~" az tuti én leszek :beaten:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 485 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 33  Next

All times are UTC + 1 hour