Oh, az ki is maradt az előzőből, hogy nagyon kíváncsian várom a számlistát, mert megint volt jópár zene, amit szeretnék megtalálni.

És a képekre is kíváncsi vagyok. *még mindig reménykedik, hogy azért vannak fotogén pillanatai*
ayumu wrote:
Maximum ha ki lesznek tiltva a helyről... (bár én szívem szerint elkérném a kisasszony (általában lányokat látok nagyon ittasan) mobilját, és felhívnám az anyu vagy apu néven szereplő telefonszámot...)
Ez igaz, bár hozzá tenném, hogy most olyan 10(!) óra magasságában nem egy pasit
(nem kisfiút, hanem jó 20-as éveiben járó pasit) is láttam olyan tajrészegen, hogy a fele akkora barátnőik támogatták őket, vagy legalábbis igyekeztek felvakarni őket a padlóról.

Ez azért kicsit így sokkolt.
Amúgy nem volt anno a Yukban valami tábla, hogy 16 év alatt nem lehet bemenni? Vagy volt/van, de úgy se törődik vele senki? Félreértés ne essék, én nem vagyok a kitiltások híve, és 14 évest is ismerek, akit nyugodt szívvel beengednék, mert úgyse fogja hülyére inni/drogozni magát, de tényleg nagyon kellemetlen, mikor fél órát kell sorbaállni, mert xy még mindig nem tud mértékkel inni
(bár a hullarészeg, levakarhatatlanul nyomulós pasik még mindig jobban zavarnak, csak épp belőlük kevesebb van, hála az égnek), stb.