Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 03 Sun, 3:08 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 561, 562, 563, 564, 565, 566, 567 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 3:21 am 
Member

Sziasztok~~~^^
én most értem haza, maradtam volna még csak barátaim mentek haza és "egyedül" meg azért más. persze voltak ott több ismerősök is, no mind1XD
számomra ez ilyen "best prattty ever" volt így a 2év alatt mióta lejárok xDD
köszönöm a zenéket^^ meg most még több aranyos emberkével találkoztam, bár nem tudom a nevüket, de nagyon aranyosak voltatok^^

ééééés még valami: letettem a pulcsimat a kanapéra, de mikor indultunk már nem volt ott, pedig 4x végigjártuk a lüket érte. ha valaki megtalálta, vagy látta, akkor légyszi írjál^^" fekete, cipzáros, emily the strange-es és cicák hullanak rajta meg rá is van írva, hogy "the kitties are falling". kösziii~

további szép napot/estét ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 9:12 am 
Forum Fanatic

Huhh, végre itthon, egy darabban. :lol:

Hááát igazából ez a buli most nekem/nekünk nem jött be. Ha Nippon Shoxx-ra megyek, akkor továbbra is arra számítok jóhiszeműen, hogy egy fullos (de legalábbis zömmel!) rock-buli lesz, nem pedig testvéries fele-fele (több pop meg elektro, mint kéne, szerintem). :beaten: Akkor már inkább legyen a neve Nippon Pops és akkor van esélyünk előre latolgatni, hogy egyáltalán érdemes-e leutaznunk azt a sok pénzt, órát és kilométert.

No mindegy, azért persze örülök az ismerősöknek, akikkel találkoztam/tunk, és azért köszi a DJ-knek a jó számokat (cali≠gari! Merry! Buck-Tick! Art-School!). Legközelebb lehet, hogy már csak Verszájon találkozunk, majd meglátjuk.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 11:48 am 
Forum Addict

^
: D nekem meg pont hogy a rockból volt sok. a vége nagyrészt electronic volt, de amugy meg kb végig rock ment, nahjó Ji adott sok Kpopot, de mégis mit vártál? : DD Ji mindig sokat ad de elvagyunk és megszoktuk! apropó Ji jössz nekem annak a cuccosnak a letöltési linkjével! majd pm-ben légyszi^^

én amugy elvoltam, jók voltak a zenék. Ji köszi Horat, és a What a Feelinget. Case köszi a Next Lifeot, a Sparklet, a Wildot, nahjó és a Miroticot is: D Jók voltatok!!^^

várom a képeket most nagyon sok készült: D
sokan is voltunk! szerencsére most jóvolt az alaphangulat. bár nekem azért hiányzott egy bizonyos valami, de arról már abszolút nem ti tehettek^^

Shoutouts : D
22 ne haragudj hogy nem ismertelek föl!! szar a memóriám T-T
Bíborhold örülök hogy megismertelek :3
zakuroo megint elvoltunk : D
Jude köszi a dumálgatást meg a táncot^^
Lily neked csak ennyi: :heart:
Ayami remélem teis jólérezted magad!
Aru jól végigbírtad a tuc-tuc részt ott a backstageben: D
noira finom volt a muffin nagyon x3
Shizu remélem nem fáztál meg abban a vékonyságban : D
Hitori, dalen~cy, Arii, és többiek jót táncoltunk^w^
bocsi ha kihagytam valakit de még mindig fáradt vagyok egy kicsit^-^''

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 1:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Matsu~ wrote:
Bíborhold örülök hogy megismertelek :3

Szintén, és köszönöm a pezsgőt is. :3

Én egyébként jól éreztem magamat, jó volt találkozni a régi ismerősökkel és megismerkedni újakkal (Chizunak pl. köszönöm a felragasztható szívet ^^), a zenékkel nekem személy szerint nem volt bajom, mindenre jól eltáncoltam, akár magamban, akár másokkal, szóval számomra ez mindenképpen egy nagyon korrekt buli volt. Hétfőn pedig Mono. ^^

Viszont mostmár számomra is kezd ijesztő lenni a szétesett tinédzserek aránya bulikon, a férfi WCben egy idő után több lányt láttam hányni menni, mint férfit, aki éppen a dolgát végzi, aki meg még állni sem tud, az meg már tényleg valami. Scary. o_O (Lehet, hogy ez nem újkeletű jelenség, de ez engem most vágott először arcon, és nem, nem azért mert egyébként nem vagyok józan, mielőtt még valaki megjegyzi.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 3:21 pm 
Forum Addict

A buli nekem tetszett, leszámítva azt az apró kis balesetet... ehh, na mindegy, béna vagyok, az a bigyó meg csúszós.
A Hageshisa iszonyat jó bulin, legközelebb is lehetne :D Az új Zan megy egyre jobban tetszik xD
A végén kissé bepunnyadtam, de táncolni akkor is kimentem, köszönöm mindenkinek a jó bulit (persze a retro-party-nál ez sem volt jobb, no de hát azt csak max egy másik überelheti)
Noira-nak köszönöm a muffint, az elsősegélyt, meg azt, hogy a végén párnának használhattam
Arunak szintén köszönet az elsősegélyért, a sok táncért, a hazaútért meg egyebekért
Jinek és Case-nek köszönet a sok jó számért *.*

Bíborhold Igazad van. Ráadásul buliról-bulira egyre többen lesznek az olyan 16 év alattiak, akik azt hiszik, menő, ha talaj részegre vedelik magukat egy bulin -_-

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 3:30 pm 
Forum Addict

a buli nekem is nagyon tetszett ^-^
nagyon sokat táncoltunk, most annyira nem is beszélgettem mással.
de Matsu jó volt dumálgatni és én is köszönöm a pezsgőt :heart:
Case köszönöm h lejátszottad a számokat,amiket kértem ^^

egyébként miért nem kérnek pl személyit belépéskor?
mert tényleg nagyon sok fiatal van mostanában, ami nem is lenne gond ha ugye nem lennének totál részegek.
a lány WC elég gyérül nézett ki :\
meg egy párocskát Ji-nek úgy kellett kirángatni az 1ik fülkéből. ez milyen már? o_O"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 3:30 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Matsu~ wrote:
Aru jól végigbírtad a tuc-tuc részt ott a backstageben: D

"Megy a vonat!" és ne felejtsük el DJ Rozma "Nyuszi héj, nyuszi hopp!" című mega-giga slágerét se, és azt ahogyan a bivaly basszusra rezgettem a fejem amikor a falnak dőltem :lol:

Egyébként én nagyon jól éreztem magam buliban. Amikor pop/tüc-tüc ment, akkor erőt gyűjtöttem vagy éppen noira finom muffinjait tömtem, aztán volt h megállás nélkül táncoltam. Pl. Rosier környékén volt egy olyan blokk h utána levegőt is alig kaptam. XD

Nekem nem tűnt fel h több pop/miegymás lett volna mint általában, meg most annyira nem is zavart. Azért mentem h jól érezzem magam és ez sikerült is. Jó volt mindenkivel újra találkozni, aki eljött. Szegény Kyo fenboj gyereket egész este nyomorgattuk Ayamival, biztos unta már a végére bár fene tudja :'D
És volt ZAN tobzódás, megmegmeg Hageshisa, meg LM.C Yellow Beauty, SADS Honey, Girugamsh Shining....wáh, jóvoltnagyon.
Risát hiányoltam egész este, nem tudja h mit hagyott ki...

És majd lesz jó sok kép mert Baldy is eljött!

A DJ-knek köszönöm a zenéket. Hajnalban én azt hittem még csak 4 óra van, de Ayami felvilágolt h már bizony 5, pedig még maradtam volna.

Nade majd legközelebb.

Shinshokura még nem tudom h megyek-e vagy sem, majd addig még megálmodom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 3:44 pm 
Elite Member

Mondjuk nekem olyan közepesnél kicsit jobb. Nem éreztem rosszul magam, de mondjuk szerintem volt már ennél jóval jobb buli is. ennek ellenére nem bántam meg hogy elmentem.
Kaptam muffint, pezsgőt, szóval...xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 4:04 pm 
Member

Szerintem nem volt sok a pop. Alapvetően rock párti vagyok, de bulin jobban szeretem a popot, arra jobban lehet táncolni. Igazából néha pont, hogy sokaltam a rock mennyiséget, és olyankor inkább mentem ücsörögni, meg dumálni. :)
Amúgy szerintem jó buli volt. Tök jól éreztem magam, leszámítva persze a szokásos vécé körüli nehézségeket (nem lehet bejutni, mert valaki már megint "picit" többet ivott a kelleténél). Igazából kicsit hiányzott már egy ilyen "extrák nélküli" buli. Vagyis nem szilveszter, nem koncert, hanem szimpla Nippon. Persze azokat is imádtam, de akkor is hiányzott.^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 4:19 pm 
Forum Addict

Nekem tetszett a buli, persze nem bírtam reggelig, öreg vagyok, sorry ezért Yumi, tudom, hogy megígértem, de a végére nagyon fájt már a fejem!

Jah,m és megint nem búcsúztam el egy csomó embertől, akiket egyébként imádok és ég is a pofám, de én már csak ilyen vagyok. :)

Én mindig úgy vagyok vele, hogy ha nem is táncolok, mindig élvezet ilyen hangerővel a zenét hallgatni. A zenei felhozatalról mindenki tudja a véleményem (kurva jó), a buli menetének tervezése pedig az almighty DJ-k egyéni joga, én eddig sose csalódtam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 4:26 pm 
Elite Member

^Ugyanmár~ Ez most nem ettől függ, élveztem a társaságod amíg ott voltál, de akkor mész haza amikor te akarsz^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 4:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Matsu~ wrote:
^

Lily neked csak ennyi: :heart:

Kösziiiiii!!!

Volt pár jó szám, amire táncoltam, de nem ez volt a legjobb buli....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 4:39 pm 
Forum Addict

a pezsgőt mindenkinek szívesen, és Yumi neharagudj hogy kihagytalak a listáról!! ^^

Yumiko: abszolút egyetértek!!

DJ ROZMA Nyuszi héj Nuszi hopp című száma, hát az volt azeste fénypontja : D

zakuroo: ne akard hogy elkérjék mert akkor én nem jöhetnék : D

Bíborhold: hátja az ivóspicsák elég ostobák. most volt egy csaj is aki basszus egész buli alatt a backstageben vasalta a haját és amikor éppen nem akkor a WC-n tupírozta :'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 4:49 pm 
Senior Member

Hellohello :D

Nos kiszabadulva a szobafogság magányos börtönéből....egy kis játékteremmel indítva, esőben versenyzéssel folytatva megérkeztünk nem teljesen józan állapotban XD:D

Végig táncikáltuk Dalennel az első félóránkat :D aztán kifeküdtem egy pár percre aztán újra táncika ^^
(persze hogy kilyukadt a cipőm talpa....hülye dnb :D)

Végérvényében jó kis buli volt, furcsa dolgokkal megtoldva de mivel már nagyon hiányzott nekem az Ns...Case-l, Jii-vel, Jude-al, Aruval, Ayamival és mindenkivel együtt, hogy nagyon jól éreztem magam, nagyon köszi :)

Matsu nekedkülön ezer hálám, hogy elbújhattam a kapucnidban és.. :)

Az a Kiyoharu- My love a végén nagyon jól esett köszönöm ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 4:52 pm 
Forum Addict

Ariii wrote:
Matsu nekedkülön ezer hálám, hogy elbújhattam a kapucnidban és.. :)

^-^ tudod hogy rám számíthatsz!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 561, 562, 563, 564, 565, 566, 567 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour