Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 Apr 30 Wed, 6:30 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 17 Wed, 4:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Serial Experiments Lain: Indokolatlanul túlértékelt, a remekmű kategóriától azért elég messze van (de általában ezt látják elsőnek az ilyen ~mély és elgondolkodtató~ animék közül az emberek, oszt azt hiszik, ez az alfa meg az omega). De egyszer nézhető, mert nem rossz.

Paranoia Agent: Na ez a REMEKMŰ! Már bocs. :beaten: Ezt mindenképp, mert ZS.E.N.I.Á.L.I.S.

Monster: Szintén nagyonnagyonagyon jó!

Hát najó igen, én 7 pontot adtam Lain-re MAL-en, de bőven nem elsőnek láttam, inkább elég sokára, de még akkor is remekmű a sok szeméthez képest....bármennyire is pl Code Geass-re 10 pontot adtam, azért érzem, hogy a kettő nem említhető egy lapon, mert az csak személyes kedvenc, a Lain meg tényleg olyan, hogy egyszer látni kő', csak meg kell keresni rá a megfelelő alkalmat, mert nem könnyen emészhető darab. XD
A Paranoia Agent-et meg akkor megnézem, kíváncsi vagyok rá, bár mostanában az ilyenekhez nincs hangulatom XDD.

Na igen, az igazi remekmű meg a Monster, olyan embert nem ismerem, akinek nem tetszett volna. XD

és ja, a Texhnolyze még hasonló Lain-hez, csak azért jobb. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 17 Wed, 4:06 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Én is 7-et adtam a Lainre. Code Geass-szel (amit nem láttam) összehasonlítgatni felesleges, nem egy műfaj a kettő. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 17 Wed, 4:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ja meg ha már elgondolkodtatónál járunk...akkor a Haibane Renmei! Bár az tényleg messze áll attól amit Jigsaw keres, de bárkinek merem ajánlani, ha komolyabb dolgot szeretne nézni. (akár egy Kiss x Sis rész után bárki lepörgeti egyhuzamba az egészet XDDDDDD).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 17 Wed, 4:18 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Yu~ki wrote:
(akár egy Kiss x Sis rész után bárki lepörgeti egyhuzamba az egészet XDDDDDD).

Kiss x Sist eleve nem kell nézni, ha csak nem menthetetlenül otaku az ember, és nem akarja megdugni a saját húgát. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 17 Wed, 4:20 pm 
Forum Fanatic

Köszi mégeccer a tippeket! :) Közben elkezdtem tölteni a Paranoia Agentet, mert egyrészt az olyan fogyasztható mennyiség (13 rész), másrészt meg azt találtam meg először jól működő torrentként. :lol:

edit: Oké, látom, jól választottam. Aoi Animén most olvasom, hogy
Quote:
A nagy mennyiségű szereplő, saját történettel, belefoglalva egy nagy keretbe, leginkább a Boogiepop Phantom koncepcióját idézi.

meg hogy
Quote:
a pszichológiai dráma, és thriller kedvelőknek ajánlok elsősorban

Rendicseeek~ :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 17 Wed, 4:31 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Satoshi Konnal azért nem nagyon lehet befürödni (bár a Millenium Actress rémes XD), szerintem tetszeni fog.

Én pedig ennek hatására be fogom fejezni a Boogiepop Phantomot, amit annak idején elraktam tartalékba, már nem emlékszem, miért.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 17 Wed, 4:39 pm 
Forum Fanatic

Jude wrote:
Én pedig ennek hatására be fogom fejezni a Boogiepop Phantomot, amit annak idején elraktam tartalékba, már nem emlékszem, miért.

Szerintem jobban jársz, ha inkább megnézed egyben, az elejéről az egészet! XD Én annó két hét kihagyással néztem meg az utolsó két részt, és fogalmam sem volt, hogy mostakkormiiivaaan. :lol: :lol: :lol: De múltkor Vivivel bedaráltuk az egészet 4-5 óra alatt, úgy már világos volt nekem is minden (na jó, majdnem minden XD).

edit: Na zsír, közben meglett a Monster is subbolva, megauploadon. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 18 Thu, 12:05 am 
Site Admin

Jude wrote:
nem nézzük meg együtt? az nekem is be van tervezve iszonyat régóta, csak sose került rá sor ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 18 Thu, 12:05 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
De nézzük! Még úgyse kezdtem el tölteni. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 18 Thu, 10:06 am 
Forum Fanatic

Ez a Paranoia Agent ultrafasza. Mi sem bizonyítja jobban: tegnap este 9 részt bepusziltunk a 13-ból. Tetszik benne, hogy rejtélyes meg szövevényes, de nem a fejfájós szinten, hanem csak éppen annyira, hogy rohadtul várd a következő részt, hogy mi fog történni/kiderüljenek a dolgok. Meg hát a zene Susumu Hirasawa, úgyhogy láv! :pinky2:

Nagyon köszönöm az ajánlást mégeccer. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 18 Thu, 10:07 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
Szívesen, valahogy sejtettem, hogy rá fogtok kattanni! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 18 Thu, 3:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én most épp az Avatar: The Last Airbender "animet" nézem. animekuron találtam, bár egyenlőre nem tom, h valóban japán eredetű e. Csupán annyit, h a nikelodeonon volt sorozat.
Nemsoká lesz a mozikban film belőle! nah azt nagyon várom!^^ érdeklődőknek: trailer

Jah és semmi köze a nem rég vetített Avatar filmhez! De úgy tűnik az amcsik nem bírnak leszállni erről a megnevezésről... XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 18 Thu, 5:58 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Nem anime, amerikai rajzfilmsorozat. ^^ De az egyik legjobb, amit valaha láttam! *____*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 18 Thu, 7:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

szóval te már végignézted?^^ én még csak az első évad közepénpl járok, de nagyon jó!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 18 Thu, 7:59 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Igen, még tavaly ősszel végigdaráltam. XD An-chan annyit beszélt róla, meg mutogatta youtube-on, hogy felkeltette az érdeklődésem, belenéztem, és szerelembe estem. Érdekes, izgalmas, fordulatos történet, szeretnivaló karakterekkel, jellemfejlődéssel, szenzációs humorral! Tényleg minden megvan benne, amit az ember gyermeki lelke csak megkíván.
A filmtől meg kicsit tartok, M. Night Shyamalan személye miatt, mert az a szerencsétlen ember eddig mindent elrontott, amihez hozzányúlt, de reménykedem, hogy ebben az esetben ez másképp lesz... XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour