Matsu~ wrote:
O-chan wrote:
Hello!
Na elérkezett az idő XDDD! Felkerült a MySpacere az első majdnem kész demo anyag a szólóprojektemből... gondoltam hátha valaki értékeli ^^! Nem kell félni ez nem egy régi KNS dal XDDDDDDD
http://www.myspace.com/thehmmfband nyahh, végülis nagyon tetszett!! ^^
imádom az ilyesmiket. bár mennyire is imádom a jó hngú embereket, de az ilyen zenét még ének nélkül is. pl Horat is oda vissza hallgatom órákon keresztül ének nélkül. De szerintem ha nincs benne vokál az ezerszer jobb mintha szar benne a vokál tehát: D
gratte~
Ó nagyon örülök ^^! Persze azért hosszútávon valamilyen vokált szeretnék rá, sőt mindegyik dalra, mert azért a sztoriját, a mondanivalóját jobban ki tudja fejezni ha van rajta egy tisztességesen megírt szöveg egy jó hangú énekessel... aki nem feltétlenül én vagyok, bááááár sajnos van pár dal aminél ragaszkodom hozzá h én énekeljek... ami egyesek szerint nem is akkora baj mint én hiszem XDD de ez majd kiderül, ha nagyon fos akkor azokra sem én fogok énekelni... szart biztos nem adok ki a kezemből...
DE ha ennyire tetszenek az instrumentális dalok, főleg az electro jellegűek (ha már Horat említetted) akkor a következő biztos tetszeni fog... meglepő, gyorsa és agresszív nótácska lesz... minimális robot vokállal ^^!
Ja és ha tetszett tényleg, akkor addold lécci a myspace profilt XD kell a promóció XDDDDDDDDDDDD
KÖSZIIIIIIIIII!