Toffy wrote:
Erre most már muszáj reagálnom.
Először is az a 'nem akarom' hogy kezdődött??? Hogy nem figyeltél arra amit mondok... Másodszor jó lenne ha szia után nem azt mondanád ott aludhatok e nálad hanem megkérdeznéd dolgozol e másnap vagy mi van veled. Rámírtál amikor 3 napja lázzal, arcüreg- és fülkürt gyulladással feküdtem, hozzáteszem ezért nem tudtam menni Gothikára SEM, mert ott ültél amikor 2 doboz antibiotikumot szedtem. Doki közölte, örüljek, hogy hallok, mert akár meg is süketülhettem volna (megmutatom a papírt róla...). Amúgy dolgozom is szombaton. Hallgatók papírjait kezelem. Mi számoljuk ki az ösztöndíj meg ilyenesmiket. Ezt úgy elfelejtetted írni a" megintből nem akarnak" részből... Pedig leírtam.
Mindenkitől elnézést ezért a kirohanásért, nyugalmak megzavarásáért

, de csak picit esett rosszul.
Nekem is szarul esett... teljesen beleéltem magam, hogy végre egy jót mulatunk. Amúgy annyit mondtál, amikor ott voltam, hogy úgy emlékszel 26.-án lesz, de majd megnézzük. Én meg mondtam, h 20.-a. Utána nem beszéltünk róla semmit, h mire meg mikor megyünk, csak annyit, h a farsangra. Azt mondtam, h megértem, ha nem jössz Gothika-ra.
Azt a beszélgetést, meg nem úgy kezdtem, mert előtte való nap beszéltünk egy csomót és a végén megkérdeztem, h most mi lesz, de nem válaszoltál és kivoltál jelentkezve, köszönés nélkül. Másnap azért írtam rád, h ezt megbeszéljük. De szerintem ez nem tartozik másokra, tegnap is fent voltam rám írhattál volna, ha problémád van. Miért mindig nekem kell keresni, meg felhívni titeket?? Ha barátok vagyunk, akkor miért van így.