Én is meghallgattam párszor, talán már kikristályosodott némi vélemény is. Aztán lehet, később még változik az álláspontom pár dallal kapcsolatban. Sosem lehet tudni.
Step Into My World: Halleluja, hogy nem intro! Mondjuk elég rövidke így is, de sebaj. Egyesek szerint ez akar lenni a full TRICK intro... Én nem tudom, hasonlít végülis. A lényeg, hogy az album egyik legjobb nótája, odabaszarint, ahogy köll.
Can We Go Back: Nem vagyok annyira oda ezért a dalért, elhallgatom, meg nem rossz, de különösebb katarzist sem okoz. Már singleön is a B-side-ot szerettem jobban.
SUPERSTAR: Érdekes, sem a preview, sem a klip nem hatott meg, erre tessék, most meg tetszik a szám. XD A vége meg aztán különösen luv! :'D
You're So Beautiful: Továbbra is tetszik, még mindig a szövege miatt, mert egyébként nem túl különleges, de ebben az esetben erre nincs is szükség. De a kedvenc motivációs dalom továbbra is a walk marad, az biztos.
Lick me ♥: Ezt már rég megszoktam, aranyos a maga módján, de sok vizet sosem zavart.
Work It Out!: Na ez viszont meglepett. o_O A preview alapján nem vártam sokat, de a teljes dal meglepően jó! Erőteljes eighties rock fílingje van, némileg giccses, de működik. :'D
No Way: ...

Ezer éve várok már egy ilyen érzéki r'n'b lassúra, hát most végre megkaptam, és IMÁDOM! *_____*
Stay: Ez egyelőre semmi extra, filler track.
Comes Up: Szintén.
Physical thing: Hellyeah, slut it up, biatch!

Naná, hogy a kedvenceim egyike.
ECSTASY: Ehelyett igazán felkerülhetett volna a Hashire! az albumra. Sosem fogom megérteni, mi a fenét eszik mindenki ezen a számon, annyira középszerű és fantáziátlan. Méghogy második TABOO, my ass...
UNIVERSE: Igen, ez is kedvenc, nagyon meglepő, a hot hip-hop beütésű, táncolható nóták mindig belopják magukat a szívembe.
It's all Love!: Ismerjük, szeretjük (jó, én szeretem XD). Epic hot mess.
Alive: Fújviddinnen, DO NOT WANT!
Moon Crying (Live ver. In Taiwan): Első körben annyit, hogy ez a helyes tag, láttam képet az album hátsó borítójáról. Last.fm-esek, korrigáljátok.

Szép, szép ez a live version, de jobban örültem volna egy új számnak. Ha élőben akarom hallgatni Kuut, berakom az egyik DVD-t, oszt hadd szóljon.
Összességében nem olyan erős album ez, mint a TRICK (haters to the left, prz!), vagy a Kingdom, de nem is olyan rossz, mint amire számítottam az intő jelek alapján... LOL.