1-2 új hip-hop cucc:
mindenekelőtt:
Rumi: Hel Me Nation
ami rohadtjó lett. szerettem én az előző kettőt is, de azért az első kicsit nehezen fogyasztható volt, a második már alakult, de ez most telitallat. lényegesen kevésbé embertpróbáló énekileg, zeneileg meg a megszokott underground cuccoktól a telitalálat partydarabig (ご臨終 - romaji nincs hozzá sehol) van rajta minden. csak az a boritó... xD
A másik az új Deli, ami egy... szar. De valami elképesztőmód ocsmány, elcseszett egy mocsok. Ami főleg azért fájdalmas mert a Nitro-s arcok közül ő volt korábban az egyik legmegbízhatóbban, mind a saját néven kiadott cuccokkal, mind az Aquarius duó egyik feleként. Erre most csinált egy gyomorforgatóan szirupos szarhegyet, ami közben csekkolnom kelllett, hogy tényleg az a Deli-e ez akire gondolok, főleg, hogy a hangját sem lehet felismerni, mert az egész lemez egy mintapéldája annak, hogy miért kellene az autotune-t betiltani. Viiiiszont a nagy szeméthegybe bekeveredett egyszem kurvajó szám (Robin Hood), amibe visszaköszön a régi minőség, mégha jobban el is megy a bulizós RnB felé, mint bármi amit korábban csinált. Szóval azért talán érdemes leszedni, de a többi számot csak azért nem töröltem a fenébe, mert azé' mégiscsak Deli. o_o
Deli: The Bible 4 Survival
Persze mindkettő az
Ongaku Revival LJ-ről, amit már ajálgatam korábban is. Ugyanonnan most éppen a Ms Ooja szóló jön majd lefele, amiről nem is tudtam, hogy lesz, de örülök neki, habár franc tudja milyen lesz. xD Ő ugyebár a mindenlegalja El Latino állandó közreműködője, akinek viszont a hangja jó, szóval mindig azon siránkoztam, hogy miért ezzel az izével nyomul szólózás helyett. :'D