Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 10 Sat, 9:46 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1083 posts ]  Go to page Previous  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 73  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 10:52 pm 
Forum Addict

Jude: tudom persze hogy nem erőlteti konkrétan, de a régebbi cukkerkedéseiben sokkal inkább a saját mozdulattárát használta mint a SUPERSTARban. szerintem. persze minden amit írok csak szerintem van így.
MichiruR: Shimatani??XD erre még nem is gondoltam... De szerintem nem hasonlítható... most hogy így átgondolom engem meg az idei a nationos hitomi WORLD WIDE LOVEos bohócduhájára emlékeztetett Ayu Future Classicsos Step Yous pink lolisruha... de ott Ayu mozdulatai Ayusak voltak... Persze itt sem olyan égbemenően nagy mozdulatokról beszélünk Kuu esetében, de a sok kicsi ingerülettől van ez a benyomásom.
Sayaka: Sajnálom ha ez jött le, könnyen félreérthető vagyok, mert keveset olvasok biztos nem tudok annyira fogalmazni emiatt, de nincs bennem semmi rosszszándék Kumi iránt hiszen régen ő volt a nagy kedvencem, most is még a kedvenceim közt van.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 10:54 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Na látod, ha úgy írod, hogy "szerintem", az mindjárt más. XD Elfogadom én mindenki véleményét és álláspontját, csak egyetérteni nem kötelező.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 10:55 pm 
Forum Addict

Nem is gondoltam hogy az ^^

Mondjuk fura, hogy csak én vélekedem így... de hát ez van

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 10:57 pm 
Forum Addict

Matsu~ wrote:
MichiruR: Shimatani??XD erre még nem is gondoltam... De szerintem nem hasonlítható... most hogy így átgondolom engem meg az idei a nationos hitomi WORLD WIDE LOVEos bohócduhájára emlékeztetett Ayu Future Classicsos Step Yous pink lolisruha... de ott Ayu mozdulatai Ayusak voltak... Persze itt sem olyan égbemenően nagy mozdulatokról beszélünk Kuu esetében, de a sok kicsi ingerülettől van ez a benyomásom.

Csak a pontosítás kedvéért: Hitomi nálam Hitomi Shimatani, nem Hitomi. Jó tudom félre érthető volt. XD
Amúgy meg bocs, ha úgy érezted csipkelődöm, nem volt szándékos...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 10:59 pm 
Forum Addict

értettem hogy nálad Hitomi Shimataniról volt szó, de én a WORLD WIDe LOVEos hitomiról beszéltem, mert azonnal eszembejutott azért is írtam oda a dalcímet mellé
Semmi gond^^

Profile  

Post subject:
Forum Addict

Matsu~ wrote:
Sayaka: Sajnálom ha ez jött le, könnyen félreérthető vagyok, mert keveset olvasok biztos nem tudok annyira fogalmazni emiatt, de nincs bennem semmi rosszszándék Kumi iránt hiszen régen ő volt a nagy kedvencem, most is még a kedvenceim közt van.

Tudom, hogy szereted Kumit, írtad már valahol korábban.^^ Nekem nem is azzal van problémám, hogy teszem azt XY nem szereti, én sem szeretek mindent és mindenkit, csak ebből az egészből az jött le (legalábbis számomra) hogy most Kumi minden megmozdulásában Ayumit látod.
De ha csak rosszul vagy félreérthetően fogalmaztál, akkor én kérek bocsánatot, hogy nem értettem tisztán.

Profile  

Post subject:
Forum Junkie
Forum Junkie

Matsu~ wrote:
És vehetnénk Every Little Thing énekesnõjét is hogy õ is mindig a saját stílusában maradt, bár régen nem csinált olyanokat hogy rámutat a közönségre és vigyorogva kacsint, mint amiket mostanában tesz.

Kaori! *.* :heart:
Ennyit tudtam hozzátenni a témához :Đ

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 11:02 pm 
Forum Addict

Matsu~ wrote:
értettem hogy nálad Hitomi Shimataniról volt szó, de én a WORLD WIDe LOVEos hitomiról beszéltem, mert azonnal eszembejutott azért is írtam oda a dalcímet mellé
Semmi gond^^

Ja bocs Hitomi = Hitomiban nem vagyok otthon. :drop2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 11:03 pm 
Forum Addict

Nem minden megmozdulásában hanem azokban amik azokra a mozdulatokra emlékeztetnek amiket szeretek Ayumiban. És ez a lényeg. Mert Ayumit szeretem sok mozdulatáért és ha ezt mások leutánozzák, akkor nem marad meg az eredetiség amiért tudom szeretni őt akár a többit. És a kopi kifejezésért bocsi de nem jut eszembe enyhített kifejezés. Remélem most jól ki tudtam magam fejezni
mindenki: bocsi hogy ilyen kiforgatot véleményeket írok, de hát ez jut: D[/b]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 11:08 pm 
Forum Addict

^
Nekem már az is valami, hogy valakivel tudok erről beszélgetni, nem hogy vitázni…itthon kinek mondanám, hogy mi a véleményem erről? :( A kutya se vágja ki az a Koda Kumi vagy Ayumi Hamasaki!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 26 Tue, 12:46 pm 
Forum Addict

jah! Ez fontos, hogy ezt meg tudjuk beszélni. Engem mindig érdekelt mások véleménye, ez az egyik indok amiért szívesen járok fórumozni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 26 Tue, 9:02 pm 
Site Admin

Há' nemtom, én is megnéztem a PVt még mikor kijött (vagyis a vita előtt) és nekem nem ugrott be Ayu egyáltalán... ettől függetlenül egyébként közelsem lehetetlen, hogy van hasonlóság, vagy bele lehet látni, de ebbe nagyon nem az van, hogy egyikük a másikat másolja, hanem az, hogy az avex ugyanazokkal az emberekkel, rendezőkkel, megmittomén dolgozik. Mint amikor kijött a Namie féle Love 2000 PV valamint valami 1-2 évvel előtte vagy utána egy MAX PV amit ugyanazon a helyen forgattak. (edit: közben utánakerestem és az Always Love volt az, amiben ráadásul Mina haja tökugyanolyan volt, mint amit namie fejére alkottak oda, a Please Smile Again videóban. xD (és Reina haja ott már kezdett nőni.. :'O))

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 26 Tue, 9:04 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
(és Reina haja ott már kezdett nőni.. :'O)

*kiröhög* :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 26 Tue, 9:26 pm 
Site Admin

Jude wrote:
Case wrote:
(és Reina haja ott már kezdett nõni.. :'O)

*kiröhög* :beaten:
Te csak ne beszélj, mikor nem találtál Rikiről képet pár hónapig, akkor is azon paráztál, hogy jaj milyen lehet a haja. :grin: És Reina meg rövid hajjal volt igazán :heart:

(milyen topic is ez? xD)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 26 Tue, 9:29 pm 
Forum Addict

lehet hogy lassan tényleg vissza kéne térni Kumihoz, mert szerintem ha egy nyelvvizsgán lennénk eezel a beszélgetéssel a szóbelin akkor már rég meghúztak volna minket, mert eltértünk a témátólXDXD Én és az értelmes hasonlataim....

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1083 posts ]  Go to page Previous  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 73  Next

All times are UTC + 1 hour