Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 18 Sat, 8:19 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1083 posts ]  Go to page Previous  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 73  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 9:47 pm 
Forum Addict

jó megint le vagyok szavazva, de nekem akkor is Ayumis és én néztem elég Ayu cuccot ahhoz hogy fogjam a fejem ezen a klippen hogy mik vannak benne... de köze nincs ahhoz hogy azért mondom mert Ayut kopizza, mert Ayura még jobban haragudnék ha Kumit kopizná...

És nem fog mindenről eszembejutni amit Kumi csinál mostantól hogy Ayu kopi de ez nekem igenis eléggé egy Ayumajom klip

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 9:51 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Oké, de akkor mondd meg, hogy szerinted mi benne olyan, ami Ayumira emlékeztet, mert mi nem látjuk. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 9:51 pm 
Forum Addict

Matsu~ wrote:
jó megint le vagyok szavazva, de nekem akkor is Ayumis és én néztem elég Ayu cuccot ahhoz hogy fogjam a fejem ezen a klippen hogy mik vannak benne...

Nem vagy leszavazva, csak nem értünk egyet veled!
Amúgy hidd el én is láttam pár Ayus cuccot mivel szeretem, de azért nem ő találta fel a spanyolviaszt. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 10:05 pm 
Forum Addict

Talán sok minden azért nem tűnik Ayusnak mert Kuminak másképp állnak ugyanazok a dolgok mint Ayunak. De képzeljétek a következő mozdulatok közben Kuu helyére Ayut!
Először is miután felkel és lenyomja az órát akkor az a vállrángatás és magaölelgetés.
Az ahogy lejön azon a lépcsőn. 0:57körüli vállrantatásos bohóckodás.
Az a nézés a szemcsiben. Az a sírós fej amikor az ágyra mászik, tudom hogy Kumi is szokta, de ez most nem az a Kumi féle sírósfej volt.. A sárgadzsekis cuclit simán el tudom képzelni Ayun talán a fülbevalót nem...
2:27nél maga a dal.
A rózsaszín felsős kinézet a hajjal együtt. Főleg a haj... Főleg amikor oldalra fordul...
Az ahogy az esernyőt a vállára veszi, az olyan, hogy tipikusan oda tudom képzelni Ayut.
A végén az I wanna be I wanna be tiszta régebbi Ayu hangzás.

Ha ezekbe a helyzetekbe Ayut képzelitek oda... Most hogy így felsoroltam túl erőltetettnek tűnik a lista... de mit tudok tenni...
Tuti csak én látom mindenben meg...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 10:09 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Biztos, hogy csak te látod, nekem ezek nem tűnnek olyan markáns dolognak. Meg attól, hogy Ayumi is viselkedik hasonlóan, és el tudnád rajta képzelni ugyanazt a ruhát, még szerintem nem válik a klip, vagy a dal koppintássá. Mert biztosan még nagyon sokan mások éltek ugyanezekkel a mozdulatokkal és pózokkal, mivel ugyebár senkinek sincs megtiltva. ^^ Ha csinálna egy olyan dalt, ami hajaz egy Ayumi számra, akkor jogos lenne a vád, de így szerintem többet képzelsz bele a dologba, mint ami jelen van. Sőt, biztos, hogy semmi szándékos hasonlóság nincs benne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 10:15 pm 
Forum Addict

Jude wrote:
^
Sőt, biztos, hogy semmi szándékos hasonlóság nincs benne.

:yes1:

Matsu~: A sárgadzsekis cuclit simán el tudom képzelni Ayun?-> Ha megerőltettem magam, akkor sajátmagamon is eltudom képzelni. :lol:
(Bocs ezt nem tudtam kihagyni!) :drop2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 10:21 pm 
Forum Addict

Jude wrote:
^
Biztos, hogy csak te látod, nekem ezek nem tűnnek olyan markáns dolognak. Meg attól, hogy Ayumi is viselkedik hasonlóan, és el tudnád rajta képzelni ugyanazt a ruhát, még szerintem nem válik a klip, vagy a dal koppintássá. Mert biztosan még nagyon sokan mások éltek ugyanezekkel a mozdulatokkal és pózokkal, mivel ugyebár senkinek sincs megtiltva. ^^ Ha csinálna egy olyan dalt, ami hajaz egy Ayumi számra, akkor jogos lenne a vád, de így szerintem többet képzelsz bele a dologba, mint ami jelen van. Sőt, biztos, hogy semmi szándékos hasonlóság nincs benne.

Markánsnak nem markáns, de sok jelentéktelen kis mozdulat összeállítja az utánzás feelingjét. Nyilván nem szándékos, mert Kumi magától nem is ilyen zenét játszana tehát, mindegy. Ez egy úgymond marketing fogás, mivel látják, hogy Ayunak ezeket a mozdulatait falják a rajongók, ezért Kuminak is jó ha kicsit csinálja a fan servicet, hiszen abból jön az extra bevétel. De Ayutól ez nagyon természetes, Kumitól ez most valahogy sok volt. Szerintem neki azok az ikon mozdulatai amikor megrázza a csíőjét vagy amikor letépi magáról a ruhát, vagy amikor megrázza a csuklóját, vagy körbeforgatja a fejét olyan vadállatosan. Nem azt mondom hogy ez a cukiság nem áll jól neki, de ha Ayu csinálja annyira természetesen csinálja, mert ő ilyen. És vehetnénk Every Little Thing énekesnőjét is hogy ő is mindig a saját stílusában maradt, bár régen nem csinált olyanokat hogy rámutat a közönségre és vigyorogva kacsint, mint amiket mostanában tesz. Ez is az Ayu féle közönségfelé cukinak lenni modell, de ő nem rakott belőle túl sokat és igazából csak most hogy így gondolkoztam rajta ugrott be hogy ilyet régebben nem nagyon csinált.
Szóval egyáltalán nincs gond azzal hogyha felhasznál elemeket és beleolvasztja a saját előadáásmódjába, de még így is hogy Kuminak is sokféle előadásmódja van, nem teheti meg hogy az egyik előadásmódja majdnem ugyanazokat az elemeket használja mint bármelyik másik előadójé.. Ha külön külön előadókból merít inspirációt akkor még nem olyan feltűnő, de így eléggé észrevettem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 10:24 pm 
Forum Addict

MichiruR: mondd a véleményed, ne csipkelődj. Szó nincs arról hogy nincs humorérzékem, de én nem viccelődtem, tehát....
Próbálj már meg kicsit úgy hozzáállni hogy az én véleményem is mondhat valamit...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 10:25 pm 
Forum Addict

Komolyan mintha a Batsun lennék :lol: (bocs, de én meg ezt nem tudtam kihagyni)

De egyébként csatlakozom én is Judék táborához, abszolút nem ugrott be Ayumi a klipről...
De szerintem (most ne haragudj meg), de nem lehet az, hogy a kimonos kép láttán vérszemet kaptál, és minden Kumi kiadványt Ayuhoz hasonlítasz?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 10:28 pm 
Forum Addict

Ba***us adjon már valaki egy linket ehhez a számhoz, mert megöl a kíváncsiság, miről is van pontosan szó!

Plíz! :puppydogeyes:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 10:28 pm 
Forum Addict

Sayaka wrote:
De szerintem (most ne haragudj meg), de nem lehet az, hogy a kimonos kép láttán vérszemet kaptál, és minden Kumi kiadványt Ayuhoz hasonlítasz?

Nem valószínű. XP
Ha ismernél akkor tudnád, hogy nem vagyok ilyen.^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 10:29 pm 
Forum Addict

Matsu~ wrote:
Sayaka wrote:

Nem valószínű. XP
Ha ismernél akkor tudnád, hogy nem vagyok ilyen.^^

Nem ismerlek, ez tény, de ebből az egészből teljesen ez jött le.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 10:31 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Matsu~: Én ezt most csak azért nem értem, mert Kuunak régebben is voltak cuki számai, és klipjei, ahol tolta a gyomorforgatóan "kawaii" imidzst, azzal nem volt probléma? ^^" Az aktuális pv-ben sem csinál mást, amit régebben ne tett volna... Mindig is szerves részét képezték a repertoárjának az aranyos, könnyed dalok, mivel a japán közönség elsősorban az ilyen számokra vevő, ezeket könnyebb eladni.
Ha már itt tartunk, vannak bevált pózai, meg mozdulatai, amik jellemzőek rá, mondhatni, védjegyévé vált dolgok, de ebbe az ilyen túlzásba vitt cukkerkedés is beletartozik. Láttál már koncertet te is, tudod, hogy ott is van egy erre épülő külön blokk. Tény, hogy én is jobban szeretem a szexi, dögös Kuut, de az a személyiségének csak egy része. Egyébként magánemberként pont, hogy nem a szexszimbólum dög jelző ugrana be róla először, mert nagyon természetes jelenség, az aranyosságot sem erőlteti.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 10:32 pm 
Forum Addict

pocketlawyer wrote:
Ba***us adjon már valaki egy linket ehhez a számhoz, mert megöl a kíváncsiság, miről is van pontosan szó!

Plíz! :puppydogeyes:

http://www.youtube.com/watch?v=o8Dv5JoT ... r_embedded

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 10:33 pm 
Forum Addict

Matsu~ wrote:
MichiruR: mondd a véleményed, ne csipkelődj. Szó nincs arról hogy nincs humorérzékem, de én nem viccelődtem, tehát....
Próbálj már meg kicsit úgy hozzáállni hogy az én véleményem is mondhat valamit...

Én is teljesen komolyan gondoltam amit írtam, jó a dzsekis részt leszámítva. Mondtam, hogy én is szeretem Ayut, de nem értek veled egyet, amit írtál enyhén belemagyarázos. Ennyi erővel Shimatani is régen teljes cuki volt, olyan mint mostanábban Ayu, és képzeld a CDL 2008-2009-ben, 2009-2010 folyamatosan az volt az érzésem, mintha a crossover II-III live-ban látnám Hitomit, mégsem jelentettem ki, hogy copy!
Egy kézmozdulatra, válrándításra szerintem nem lehet azt mondani, hogy valakinek a védjegye, főleg, ha egy évben ellővi 2x.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1083 posts ]  Go to page Previous  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 73  Next

All times are UTC + 1 hour