Matsu~ wrote:
Jude wrote:
És miért csak én vagyok szénné photoshoppolva?

XD szerintem azért mert így ilyen Angyal- ördög feelingje van egyszerre a fényesség kontrasztja a sötét ruháddal és hajaddal baszott jól néz ki
Igen, kb ez a megoldás.

Igazából alapjáraton csak a háttérre akartam valami effektet rányomni, szóval kipróbáltam pár filtert és ennek nagyon megfogott az összhatása, ahogy keverednek a sötét kontraszok és a ragyogóan világos részek, hogy végülis így hagytam.
Jude wrote:
Ezt is megértük... :') Két kép kivételével meglepetés volt az összes, de nagyon jók lettek! Külön kihangsúlyoznám Ayamit, gyönyörû!
A rucikat a kisasszony szedte össze, én meg végre tudtam használni a kedvenc anyagomat, amit még évekkel ezelött zsákmányoltam egy méterárúboltban. *_*
Bíborhold: Jogos igazából, de annyit tudni kell hozzá, hogy azért ezt nagyon nem úgy kell nézni, mint valami profi pin-up naptárt, hanem egy lelkes amatör próbálkozást.

Lehet jó lett volna a pin-up témát következetesen végigvinni, de ahhoz, hogy az úgy is nézzen ki, ahogy kell elég komoly erőforrások kellettek volna (stúdió, vagy valami megfelelően bevilágított helyszín, mint mondjuk egy bár, autószerelő műhely, vagy egyéb pin-up sablon, kellékek, cuccok a háttérbe, stbstb), szóval inkább az lett az alapkoncepció, hogy találjunk ki valami számunkra is megvalósítható koncepciót és abból próbáljuk a maximumot kihozni. ^^ (egyébként a végeredményen szerencsére nem igazán látszik, hogy milyen fapados módszerekkel hoztuk össze a képeket :'D). A Doll féle képben meg pont, hogy a kád is a koncepció része volt, ilyen "I wish it was summer..." hangulatot akartunk, tél közepén, a teli kádban állva, bikinivel, napernyővel, fürdőlepedővel.

(akaram venni strandlabdát is, de december közepe lévén szó szerint kiröhögtek a westendes játékboltokban... xD)
Egyébként akartam még desktop wallpaper verziót is, de az kimaradt végül. ^^" Ha csinálunk még ilyesmit, akkor viszont lehet rögtön olyanba gondolkodunk majd.