Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 Apr 30 Wed, 10:09 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 6:37 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
kezdik ezt a lolikon szarságot kicsit túl messzire vinni. O_o

Ez megy már x szezon óta, nagyon nehéz kiválogatni az ocsú közül a búzát.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 7:18 pm 
Site Admin

Figyelem, maximálisan ontopic, lényegi kérdés következik:
Mi az az ocsú? :beaten:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 7:19 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
A műveletlen, aszfaltparaszt fajtádat!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 7:22 pm 
Site Admin

Há' én ilyeneket nemtudhassak én csak lemegyek a bótba, 'oszt veszek pár zsömit és nem nézem én, hogy mi van benne! :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 29 Tue, 3:29 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Mivel sokan nézitek itt a Hellsing OVA-t, gondoltam, postolok linket a legutóbbi epizódhoz:

Hellsing Ultimate 7

Igen, ez már fansubos.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 29 Tue, 5:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Mivel sokan nézitek itt a Hellsing OVA-t, gondoltam, postolok linket a legutóbbi epizódhoz:

Hellsing Ultimate 7

Igen, ez már fansubos.

Köszi szépen! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 30 Wed, 4:31 pm 
VIP Member

Jude wrote:

Hellsing Ultimate 7

Igen, ez már fansubos.

Jaja, köszi köszi ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 03 Sun, 9:49 pm 
Elite Member

őszintén a Hellsing VII-től nem vártam volna ennyi fillert. Ezt 10 percbe sűrítve el lehet intézni, s akkor haladunk, mert sok van még a mangából, rengeteg. A következő rész végén fog táncolni Dark Walter akkor, miután megérkezett a fél vatikáni sereg, mindenki leírtott mindenkit, csak Intgra, Ceres és Alucard mered talpon? Őszintén, kezdek félni, hogy összecsapják a végét.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 03 Sun, 9:53 pm 
oshare booty
oshare booty

yey köszi :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 05 Tue, 4:49 pm 
Member

Nézi vlki az Inuyasha Kanketsu hen-t? Most hétvégén az ünnepek miatt nem adták le japánban, vagy mi történt? Mert ahonnan töltöm, nincs fent, de torrenten sincs sehol még...

ブログ: http://hikaru.blogol.hu

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 12 Tue, 12:45 am 
Elite Member

Hikaru wrote:
Nézi vlki az Inuyasha Kanketsu hen-t? Most hétvégén az ünnepek miatt nem adták le japánban, vagy mi történt? Mert ahonnan töltöm, nincs fent, de torrenten sincs sehol még...

Az AnimeAddicts csapat folyamatosan viszi. Adták, de nem volt jó minőségű a raw, így egyelőre ki se eresztették tovább. Most viszont folytatódik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 12 Tue, 9:52 am 
Forum Expert
Forum Expert

Hikaru wrote:

Nem tudom, én tegnap töltöttem le a 14. részt, egy csomó fansub csapat csinálja, különböző tempóban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 13 Wed, 11:32 pm 
VIP Member

Ha nem akarjátok töltögetni akkor az itt nézhetitek online az Inuyasha-t meg még csomó mást

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 15 Fri, 10:28 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

A rettenetesen ritka rossz téli szezon (azaz loli/moe overdose) keretein belül bátorkodtam beleszagulni három sorozatba. Itt az első gondolatok róla részletesebben, egy kivétellel csalódás de igazából reménykednem se kellett volna. xD

Seikon no Qwaser:
Image

Képek alapján valami D.Gray-man/Soul Eater hibrid cuccra számítottam a szokásosnál több ecchivel a nőnemű karakterek kétségbe ejtően nagy számát figyelembe véve. Magyarul megvolt bennem a reménynek pici szikrája hogy lehet folyton mondani fogom "ezt láttam már valahol", de talán jó lesz. Aztán ezt kaptam, édes Jézus! -_-" Japánoknak egzotikusan hangzó szavak/kifejezések tömkelege, szintén számukra egzotikus keresztény jelképek, 13 éves fehér hajú mélynövésű orosz alkimistafiú kaszával aki - aki nem ül üljön le és mindenki kapaszkodjon - anyatejből nyeri az erejét. Így érthető hogy karakterek 90% nő, de asszem a sztori megalkotóit korrepetálni kéne biológiából mert a lányoknak csak úgy heccből azért ilyenje nemnagyon termelődik csak okkal. ^^" (És a srác pont egy apácát "csapol meg" elsőre, WTF!) Bár lehet erre kapunk majd egy "nagyon meggyőző" magyarázatot később. De legalább főhősünk pasi és vicces amikor random oroszul megszólal meg vannak cuki megnyílvánulásai, de eddig az igényes grafikán kívül ez a sorozat számomra értékelhetetlen. Majd meglássuk, adok neki még pár részt, hátha meg tud győzni, de sok reményt nem fűzök hozzá. Akit ennek ellenére érdekel, mert f*sza a dizájn, jók a csajok és sok az ecchi, főleg trendi fanszervíz, akkor hajrá, én nem ajánlom. ^^" (trendi = lány lánnyal) De minthogy annó Jude a Queen's bladehez ajánlott drinking gameet, itt is lehet majd egy komolyabb harckor mindig akkor inni ha valaki ráharap egy mellbimbóra. xDDDDD

Dance in the vampire bund:
Hát bőrt lehet büntetlenül lehúzni egyugyanarról a témáról? A vámpírok vért szívnak és ideális esetben nem képesek megdögleni olyan könnyen. Ebben általában nagy az egyetértés, de főleg a japánok miatt a vámírságnak már annyi feldolgozása lesz lassan mint égen a csillag. Mindig vannak hullámok amikor a média épp nagyon felkapja a vérszívókat, most is épp egy ilyet élünk meg ugye: tvájlájt szaga, true blood meg amit akartok.
Nah ez az anime is persze teljesen új megvilágításba akarja tenni a vámpírokat, mert ez ugye még soha senkinek nem jutott eszébe. xD Az első rész egyébként erősen indul, egy délutáni olcsó talkshow keretein belül a vámpírokról beszélnek, egész szórakoztató és már szinte várod hogy jöjjenek a vámpírok és legyenek királyak, de jönnek és nem azok. ^^" Az alacsony szintű vámpír egy rusnya monszta, a többiek szolgák és ott van az űbercoffosloli, de azért nagyon kemény és coolos meg szmökszi vámpírkirálynő. 0_o" Hát nem tom, adok ennek is még pár részt, de eddig nem néz ki túl meggyőzően, majd ha nagyobb belátást kapunk az anime világában már jobban meg tudom ítélni. Az előzetes végül nem nézett ki rosszul, de a farkasembergyerek értelmét még nem látom, tuti lesz benne valami romantikus szál, kár hogy nagyon nem érdekel. Szegény farkasok örökre már a vámpírok követői maradnak én érzem. És remélem érteni fogom hogy miért kellett hogy a főszereplő ekkora ordas loli legyen egy szál bugyiba vagy vörös csipkealsóneműben harisnyatartóval meg amit akartok. Dehát erre van kereslet mostanság ezek szerin. *pfújjmá*

Durarara!:
Az egyetlen anime amit vártam, nagyon vártam, már hónapok óta rá voltam készülve és végre van, a mangát is el kezdték fordítani és remek. A Baccano alkotóitól egy modern fej-nélküli-lovas történet a tokyoi Ikebukuro negyedben. Igazából aki látta a Baccanot annak ismerős lesz a stílus és a minőség. (Aki meg nem látta az mit képzel már, nézze meg de rögtön, és nem "megnézzük az első részt oszt meglátjuk", nem nem, az első rész olyasféle sokáig tartó trailer, igazából nem nagyon kapcsolódik a sorozathoz. Tessék megnézni végig, nem hosszú! ^^") Itt azért könnyedebbre vették a figurát jóval talán a modern környezetre való tekintettel és hogy ez hosszabb is lesz tehát bőven van idejük, a recept meg maradt. Van egy csomó jó karakter akiknek látszólag semmi közük egymáshoz csak össze vissza találkoznék itt-ott és van egy zseniális alapsztori amiben találkoznak és saját történeteiket is megismerhetjük. Egyszerű de jól elkészítve nagyszerű, ajánlom mindenkinek, de akik a szájbarágós sztorikat kedvelik inkább azok bajban lesznek mert itt nagyon figyelni ildomos az összefüggésekre. ^_^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 15 Fri, 10:32 am 
Site Admin

tenshi wrote:
Queen's blade
abból még mindig meg akarok nézni egy epizódot, mert azt látni keeeeeeeeell a leírások alapján. xD

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour