Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 2:18 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 115  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 12 Tue, 4:59 pm 
Elite Member

Quote:
:retard:
meg.. Akihabara trilogy? :shock:

van ilyen is :

Image

Akihabara Geeks is a short but studious peek into the Tokyo neighborhood nicknamed "Electric Town."

* Motohara, a young man who collects products and images of cute anime girls
* Shimayama, the owner of an electronic parts store that his family has run in Akihabara for over 50 years
* Katsumi, an "overclocker," which is a name referring to guys who build their own computers to try to create the fastest processor they can; Katsumi holds the world record for a machine that can calculate pi in the shortest amount of time
* Miss Ichika, a law student who earns a living as a waitress in a maid café, a specialized restaurant where the servers dress in maid-themed costumes
* Dragon Knight 07, an independent video game designer whose title Cicada Season is one of the most popular interactive online role-playing games in Akihabara.

Image
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 12 Tue, 5:03 pm 
oshare booty
oshare booty

^ez olyan mint az akihabara@deep (amit senkinek sem ajánlok xD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 14 Thu, 10:31 am 
Site Admin

Akihabara ijesztö. :shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 14 Thu, 11:15 am 
Forum Expert
Forum Expert

Megnéztem a napokban a Dance Subaru című táncosfilmet, és hát újfent csalódnom kellett (mint a japán filmek 80%-ában). Mondjuk rendben van, értem én, hogy egy 11 kötetes manga sztoriját nem lehet belezsúfolni egy két órás film keretei közé. Ennek ellenére biztos ki lehetett volna hozni valami jobbat belőle, de ehelyett túlságosan elkapkodták, sok szereplő kétdimenziós maradt, és úgy éreztem, nem igazán tettek hozzá semmit a történethez. Mondjuk a táncjelenetek miatt bőven megérte, mert azok elég jók voltak, Kuroki Meisa istenien mozog, öröm volt nézni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 20 Wed, 9:14 pm 
Forum Addict

Most megnézem a Szigorúan Piszkos Ügyek harmadik részét... kíváncsi vagyok.
Az elsőt imádtam, bár elég régen láttam, de majd mostanában újra nézem. :) A sztori szempontjából egyébként is az van utoljára. Egyik nagy kedvencem.
A második rész is egész jó, bár a magyar kórusmű azzal a szomi zenei aláfestéssel, ami a vége felé többször felcsendül, nagyon extra... A szöveg elég gagyi, de a zenei téma nagyon illik a filmhez.
Na ennyi... megyek mozizni :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 21 Thu, 9:06 pm 
Site Admin

Az az egész trilógia baromi jó, szerencsére nem engedtek a szinvonalból (jó, azért az első a legjobb). Ha tetszett akkor nézt meg még a The Mission-t is, az is hibátlan. <3 Az egész film maga a tömény, megtestesült coolság. Trailer.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 21 Thu, 11:11 pm 
Forum Addict

Case wrote:
Az az egész trilógia baromi jó, szerencsére nem engedtek a szinvonalból (jó, azért az első a legjobb). Ha tetszett akkor nézt meg még a The Mission-t is, az is hibátlan. <3 Az egész film maga a tömény, megtestesült coolság. Trailer.

Teccik, felvesszük az étlapra, kösz. Elég keveset beszélnek a bemutatóban :beaten:
Ahogy elnéztem, a Ming felügyelő (asszem) a Szigorúan Piszkos Ügyekből játszik ebben is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 25 Mon, 9:40 am 
Forum Expert
Forum Expert

Majd ezt fogom megnézni valamikor. Nem tudom mikor, mert 4 órás... Mindenesetre már töltöm.
Tudom, roppant infódús az imdb oldal, meg vicces, hogy pont egy lehúzós vélemény áll első helyen, de nem baj, más ízlésére jobban adok (ne kérdezd! XD). :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 26 Tue, 9:20 pm 
Forum Addict

Hát mostanra sikerült megnézni az Infernal Affairs III-at. Ezer százalék, hogy egyszer megnézem őket egymás után, nagyon durva a sztori.
Azért ehhez már tudni kell, hogy valaki ilyet találjon ki.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 26 Tue, 9:29 pm 
Site Admin

Hiába, Hong Kong. :heart:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 26 Tue, 9:46 pm 
Forum Addict

Case wrote:
Hiába, Hong Kong. :heart:

Egy időben nagyon sok hong kongi verekedős akciófilmet néztem. Emlékszem, amikor mentem nyelvvizsgázni, azokról áradoztam a vizsgabiztosoknak. "Oké-oké, köszönjük elég volt, kérjük a következőt." XD Nem értették...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 26 Tue, 10:02 pm 
Site Admin

.... xDDDD
Egyébként nem csak abban jók, meg a lövöldözős cuccokban (Hard-Boiled <3), hanem a drámában, vígjátékban, romantikus filmekben, komolyabb bűnügyi filmekben (mint az IA 1-3, vagy a Mission) is iszonyat nagyokat alkottak.
És az összesnek van egy nagyon tipikusan hongkongi alaphangulata, ami körülírhatatlan, de fura, hogy majd minden országban így van ez, hogy van valami jellegzetes feeling, ami az összes ottani filmen átjön (a koreaiakat pl. pont emiatt nem bírom, mert ott ez a hangulat az ami iszonyat távol áll tőlem)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 26 Tue, 11:56 pm 
Elite Member

Case wrote:
.... xDDDD
Egyébként nem csak abban jók, meg a lövöldözős cuccokban (Hard-Boiled <3), hanem a drámában, vígjátékban, romantikus filmekben, komolyabb bűnügyi filmekben (mint az IA 1-3, vagy a Mission) is iszonyat nagyokat alkottak.
És az összesnek van egy nagyon tipikusan hongkongi alaphangulata, ami körülírhatatlan, de fura, hogy majd minden országban így van ez, hogy van valami jellegzetes feeling, ami az összes ottani filmen átjön (a koreaiakat pl. pont emiatt nem bírom, mert ott ez a hangulat az ami iszonyat távol áll tőlem)

En koreai komediakkal voltam igy ;) megneztem az osszeset meg 2007 -ben 20evre visszamenoleg ;) azota csak hebe-hoba ;) szerencsere azert meg allat jokis ekson muvikat csinalnak egyet ruhellek csak : a remakeket amikor egy film sikeres es meg csakazertis csinalnak 3 remaket ... ;( ennel jobban csak a remake parodiaktol kapok agylovest ;) mind eroltettnek tunik ...

Image
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 01 Mon, 11:51 am 
Forum Fanatic

Nem tudom, volt-e már róla szó, de decemberben mutatják be Japánban a Norvegian Wood c. filmet, amely Murakami Haruki azonos című könyve alapján készült (nálunk is elérhető, Norvég erdő címen). A film forgatókönyvírója és rendezője Anh Hung Tran, a két főszereplő pedig Ken'ichi Matsuyama (Death Note és Detroit Metal City, többek között) és Rinko Kikuchi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 03 Wed, 9:50 am 
Forum Expert
Forum Expert

Tegnap megnéztük a Samurai Princesst, én személy szerint nem csalódtam, szokásos, bugyuta gorefest, pár elképesztően kreatív ötlettel, fröcsög a vér, röpködnek a belek, még egy elcseszett szexjelenet is van benne, szóval szórakoztatóan trashy, á la Tokyo Gore Police, Machine Girl & co. Én kellemesen elröhögcséltem rajta, könnyed kikapcsolódásnak mindig nagyszerűek ezek a szarok. XD
Várom a Robogeishát! *___*

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 115  Next

All times are UTC + 1 hour