Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 10 Sat, 7:36 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1083 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 73  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 10 Sun, 10:57 am 
Forum Addict

Szerintem én is meg fogom venni a lemezet, így besttel együtt...

Évfordulós logó:
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 10 Sun, 4:23 pm 
Forum Addict

Jude wrote:

bónusz: Moon Crying Live ver. in Taiwan

T_T Azt hittem, hogy a bónusz a TRICK introjának a teljes verziója lesz... Hát kár...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 11 Mon, 6:55 pm 
Forum Addict

Azt én is meghallgattam volna...

You're So Beautiful élőben, nekem nagyon tetszik, szép szám! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 11 Mon, 8:07 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Ne is mondjátok, szívfájdalom, hogy nem kapunk full TRICK-et. :drop3:

Meghallgattam a Your're So Beautiful-t, és totálisan el tudom képzelni, hogy a jövőben leváltja a walk-ot koncerteken, mint zárószám. Amit sajnálnék, mert vita nélkül az a legkedvesebb Kuu lassúm, ahányszor meghallom élőben, mindannyiszor bőgök rajta... lehet, azért, mert ő sem képes sírás nélkül előadni. XD

Info az új album dalairól:

1「Step In To My World」
This work is titled [UNIVERSE] which means the world and space. In addition to an introduction that seems to invite you to an unseen new world, it also includes a grand intro that stretches into [Can We Go Back]. Furthermore it contains the component similar to a live opening that stirs up the excitement of the waiting audience.

2「Can We Go Back」
It’s the album’s lead track and is also released as her 46th single (limited edition). It’s a hard-rock number with a pure, sharp sound. She’s an R&B singer, but when this song that fully uses her powerful and heartfelt voice is heard, it makes you fully realize her compatibility with hard-rock and its excellence.

3「SUPER STAR」
An up-tempo pop tune based around an acoustic guitar. A love is pictured of a casually dancing girl that wishes, “I want to be your superstar”. The often-repeated phrase “I wanna be” expresses the strength of the feeling “I want to be by your side someday”.

4「You're So Beautiful」
“You who always keeps trying are beautiful”, this is a standard ballad overflowing with charm. The opening arrangement is a simple arrangement of a guitar riff and beating the time(?) because the melody is more dear and heartrending that anything else. “There are no walls that can’t be climbed. I go on choosing my path even at times when I’m mad at myself.” Together with throwing this message at her crying, motionless listeners, it might also holds instructions for herself. It’s a masterpiece that I predict will from now on become her representative song.

6「Work It Out!」
While holding a poppy extent, it’s a rock number that shouts angrily. It also holds a message to working women. To people who can’t find joy in their work, she sings not to worry about your surroundings and to keep your eyes on your own future. She herself enjoys her work in music. The common theme of this piece is to look within yourself without worrying about looks from the people around you.

7「No Way」
A sound similar to electro with various tunes rises to the surface together with tears. An adult love song that leaves behind the lingering melody of a classical piano. Seriously talking women in contrast with absent-minded smoking men. This 27-year-old women’s philosophy of love is expressed by the attitude that tries to convey her feelings without escaping from the song’s anxious mood.

8「Stay」
A simple but charming love song with a piano loop. The phrases “I want to be the reason of your smile” and “I’m always be your side”, like [SUPERSTAR], have as root and essence a girl searching for love. She wants to send it to people with unrequited love, pairs of lovers and also to married couples. It’s the perfect song for Valentine’s Day when you declare your love.

9「Comes Up」
While being a melodious and bright pop tune, it is also a tune overflowing with a charm that can’t be heard without feeling love and pain. In the lyrics her mental state is honestly composed, “I want to be allowed to stay by your side even though I am bothersome because I talk too much.”

12「UNIVERSE」
A thick elevation(?) and a beat according to claps echoes physically and straight. A spacey R&B and hip-hop number that shows her true worth. It has the same title as the album and in the lyrics the entire album’s message is included. The determined declaration “I keep going forward in order to not regret my one life”, might be a slogan that symbolizes Koda Kumi’s attitude and appearance the most.

forrás
fordítás: tenshi no hane@AHS

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 11 Mon, 8:11 pm 
Forum Addict

Jude wrote:
Ne is mondjátok, szívfájdalom, hogy nem kapunk full TRICK-et. :drop3:

Meghallgattam a Your're So Beautiful-t, és totálisan el tudom képzelni, hogy a jövőben leváltja a walk-ot koncerteken, mint zárószám. Amit sajnálnék, mert vita nélkül az a legkedvesebb Kuu lassúm, ahányszor meghallom élőben, mindannyiszor bőgök rajta... lehet, azért, mert ő sem képes sírás nélkül előadni. XD

Azt nem kellene, nekem is az a kedvenc lassú számom és mindig passzol oda a végére. Viszont... sajna egy idő után Ayu is lecserélte a Who-t. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 11 Mon, 8:12 pm 
Forum Addict

^ Ezt pont most olvastam én is :lol:

MichiruR wrote:

Úhhh, oké :heart: Ezt a számot már most, első hallás után is imádom <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 11 Mon, 11:14 pm 
Forum Addict

MichiruR wrote:
Azt én is meghallgattam volna...

amugy szerintem ez a stílus rettenetesen áll neki, nagyon gyaru könnyű R&B beütéses nekem a szá is meg a stílus is... szerintem ezek a part számok sokkal jobban állnak neki mint BUT, TABOO, Physical Thing, stb. nem hiába ezek tőle a felkapottak, jók még tőle a cuki számok mint a Wonderland, a Run For Your Life, cutie honey, Butterfly stb. és vannak jó balladái mint Moon Crying, Ai no Kotoba, Alive, Candle Light, Pearl Moon.
de ez a stílus nem tetszik rajta. végig se néztem a videót a szám felénél lekapcsoltam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 12 Tue, 10:18 am 
Forum Expert
Forum Expert

Matsu~ wrote:
amugy szerintem ez a stílus rettenetesen áll neki, nagyon gyaru könnyű R&B beütéses nekem a szá is meg a stílus is... szerintem ezek a part számok sokkal jobban állnak neki mint BUT, TABOO, Physical Thing, stb. nem hiába ezek tőle a felkapottak, jók még tőle a cuki számok mint a Wonderland, a Run For Your Life, cutie honey, Butterfly stb. és vannak jó balladái mint Moon Crying, Ai no Kotoba, Alive, Candle Light, Pearl Moon.
de ez a stílus nem tetszik rajta. végig se néztem a videót a szám felénél lekapcsoltam.

Milyen stílus? XD Gyaru zene nincs. :beaten: Előadók vannak, de konkrét zenei stílusra ezt a szót nem használjuk. A stílusa meg... arra gondolsz, ahogy kinéz a videóban? Az öltözéke teljesen egyszerű, hétköznapi, ilyen frizurát meg már régebben is viselt (oké, ez itt most paróka, mivel nyilván nem nőhetett meg a haja pár hónap alatt hátközépig :lol: ) Kumi mindig is ebben a stílusban mozgott, sőt, volt sokkal galosabb beütésű is (secret albumborítók, anyone?). Egyébként viszont nincs köze konkrétan a gyaruhoz (viszont az biztos, hogy inspirálta őket, és sokan tekinthetik példaképnek), de az tény, hogy attitűdjében közel áll hozzá, gondolom, ezért látni mindig sok galt a koncertjein.
Abban meg egyetértek, hogy a slutty Kuu az igazi, hálistennek ezt a vonalat most sem hanyagolja teljesen, viszont azt is megértem, hogy visszavett a ribancságból, hiszen közeledik a harminchoz, nem meglepő, ha úgy érzi, hogy egyre kevésbé fekszik neki ez a dolog.
Az Ai no kotoba és az Alive meg rettenetes szvsz. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 12 Tue, 10:26 am 
Site Admin

wihii, Kodafan catfight! :beaten:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 12 Tue, 10:27 am 
Forum Expert
Forum Expert

Hol? o_O Ha ez neked fight, akkor eléggé el vagy tévedve. :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 12 Tue, 12:15 pm 
Forum Addict

Jude wrote:
Milyen stílus? XD Gyaru zene nincs. :beaten: Előadók vannak, de konkrét zenei stílusra ezt a szót nem használjuk. A stílusa meg... arra gondolsz, ahogy kinéz a videóban? Az öltözéke teljesen egyszerű, hétköznapi, ilyen frizurát meg már régebben is viselt (oké, ez itt most paróka, mivel nyilván nem nőhetett meg a haja pár hónap alatt hátközépig :lol: ) Kumi mindig is ebben a stílusban mozgott, sőt, volt sokkal galosabb beütésű is (secret albumborítók, anyone?). Egyébként viszont nincs köze konkrétan a gyaruhoz (viszont az biztos, hogy inspirálta őket, és sokan tekinthetik példaképnek), de az tény, hogy attitűdjében közel áll hozzá, gondolom, ezért látni mindig sok galt a koncertjein.
Abban meg egyetértek, hogy a slutty Kuu az igazi, hálistennek ezt a vonalat most sem hanyagolja teljesen, viszont azt is megértem, hogy visszavett a ribancságból, hiszen közeledik a harminchoz, nem meglepő, ha úgy érzi, hogy egyre kevésbé fekszik neki ez a dolog.
Az Ai no kotoba és az Alive meg rettenetes szvsz. :beaten:

egy szóval sem mondtam hogy van olyan zenei műfaj, hogy Gyaru, mindössze annyira gondolok hogy gyaru zene mint az a zene amit a gyaru általánosságban hallgatnak. és tudom énis néztem jópár liveot Kuut imádják a gyaru csajszik de az nem jelenti azt hogy neki is úgy kell kinézni. szerintem nem szokott ennyire így öltözködni, a Secret borító valóban gyarus de ez nekem mégis ezt az új R&B hullám gyarut szimbolizálja ezzel a tipikus stílussal és ez hat ki a véleményemre, mert ugyebár Kumi mindig szivesen talált ki új dolgokat, csinált olyanmit amit mások nagyon nem, de az volt ezzel a bajom, hogy nem éppen olyan amire eztmondom hogy egyedi. egyáltalán.
És én őszintén sajnoálom, hogy visszavett a "ribancságból" mert szerintem még mindig jól áll neki. És vaszínűleg évek múlva is jól fog.
Nekem tényleg elég nagy csalódás volt látni ezt a liveot, olyan kiábrándító egy kicsit, mintha nem is azt a Kumit nézném akit én szeretek.
De remélem ez csak egy új oldala amit ennek a számnak az ereéig mutat csak és nem hozza vissza többet. Mert szerintem még a hangjához sem megy a stílus. Ehhez a műfajhoz Kuminak a hangja túl sok és túl kevés. Nem tudom megmagyarázni hogy értem, de remélem tudod mire gondolok.

Case szó nincs fightról. Ez csak egy véleményegyeztetés, megbeszélés.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 12 Tue, 12:21 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Jó, hát na, én nem tartom olyan felháborítónak a kinézetét abban a videóban, meg a szám se olyasmi, amihez hasonlót ne sütött volna el korábban, szóval csak emiatt nem értettem a kifakadásod. XD De ha ez a véleményed, én tiszteletben tartom, csak nem értek vele egyet. XDDD
Az meg igaz, hogy tényleg jól áll neki még mindig a ribancság, viszont saját példámat tudom csak felhozni (mert annyi idős vagyok, mint Kuu), ahogy idősebb lesz az ember, úgy értékel át magában dolgokat, és van úgy, hogy soknak érzi már a régen természetesnek vett viselkedést, külsőt, akármit. ^^

Na igen, miért veszekednénk pont mi? XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 12 Tue, 12:25 pm 
Forum Addict

Jude wrote:
^
Jó, hát na, én nem tartom olyan felháborítónak a kinézetét abban a videóban, meg a szám se olyasmi, amihez hasonlót ne sütött volna el korábban, szóval csak emiatt nem értettem a kifakadásod. XD De ha ez a véleményed, én tiszteletben tartom, csak nem értek vele egyet. XDDD
Az meg igaz, hogy tényleg jól áll neki még mindig a ribancság, viszont saját példámat tudom csak felhozni (mert annyi idős vagyok, mint Kuu), ahogy idősebb lesz az ember, úgy értékel át magában dolgokat, és van úgy, hogy soknak érzi már a régen természetesnek vett viselkedést, külsőt, akármit. ^^

Na igen, miért veszekednénk pont mi? XD

Hát ja igazából énsem értem miért, de tényleg eléggé irritált, zavart ez a stílus. x3
Jah , hát megértem hogy időről időre átértékel az ember dolgokat, de könyörgöm ne R&Bs GAL csajszivá értékelje át magát mert gyilkolni fogokXDXD
a hangsúly a "pont mi"-n van!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 12 Tue, 12:27 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Matsu~ wrote:
Jah , hát megértem hogy időről időre átértékel az ember dolgokat, de könyörgöm ne R&Bs GAL csajszivá értékelje át magát mert gyilkolni fogokXDXD

Nyugi, biztos nem fogja, ahhoz azér má' vén. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jan 12 Tue, 12:29 pm 
Forum Addict

az a szerencsénk.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1083 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 73  Next

All times are UTC + 1 hour