foodlfg wrote:
Ha pedig valaki Rie teljesítményét gyengének találja, az vegye figyelembe azt is, hogy őt nem top előadóként kezelik és nem is állnak olyan források rendelkezésére, mint a nagyobbaknak. Ayumiék háttértámogatás nélkül komolyan elmeszelnének. Ebben több Rie és Hikki, ők önálóbbak.
dehát ezt mondom xD hogy pont ezért nem ismertebb. rie nem azért nem ismertebb, mert rosszabb (vagy fel nem fedezett jobb), hanem mert nincs akkora marketing tevékenység mögötte!!

elindult a rajzfilmes oldalon mint sokan mások, de aztán csappant a taám. és heló! nem láttuk 2 évig, akár voltak saját dalai, akár nem..
foodlfg wrote:
Arról már nem is beszélve, hogy nem feltétlenül az a jobb, akit többen ismernek. Itt van az iparnak egy komolyan torzító hatása.
Szóval nem látok okot rá, hogy miért ne lehetne Riét "sztárolni" a többiekkel szemben.
sztárolni lehet, sőt akár engem is

egyelőre mégis a tankcsapda a hazai -mondhatni xD- rokkikon és nem a Dark Cherry

szal lehet, ezt én nem vitattam xD sőt te tudhatnád leginkább hogy szeretem, és teccett az új albuma. de megint hh nem lett egy új kiadó, meg angol megjelenés, meg lehet külföldi konci. hát nem az elmúlt 2-3 év teljesítménye eredményezte ezt, hanem sokkalta inkább egy jó kapcsolat meg némi pénz ide-odamozgása.

ugyanez igaz hikki albumára is. nem lenne benne tőke és promoció, szted ki venné őt ott észre

foodlfg wrote:
Pszabinak meg üzenem, hogy most már biztos jelölöm Rie 2009-es albumát a szavazáson. xD 
szinte előre máris félek

:D:D
(még lehet én is jelölöm xDD)
summa: nem leszólom O_O; de nem is tartom őt egy elszegényedett sajnálnivaló mormotának, aki csak a tehetségéből él. ugyanúgy pénzelik ahol tudják stb-stb
csak a mércék (2-3 nullával) alacsonyabbak

foodlfg wrote:
Kumit főleg élőben találom jobbnak. De döntsétek el, hogy ki a jobb. Ha választhatnék, akkor én Kumit választanám.
xDDDDD nem azt mondtam te lökött, h kinek jobb a performansza

az egyéni vélemény, kinek melyik jön be
hanem azt h ayu hangja sztem erősebb, tisztább, szebb hangzású technikailag mint kumi kisasszonyé