Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 Apr 30 Wed, 9:47 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 4:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Blue Literature-ről nekem valamiért a Death Note ugrott be,de fogalmam sincs,hogy van e bármiféle hasonlóság a kettő között,minden esetre érdekel.A Trapeze meg már a trailer alapján is vicces lesz XD

Jelentem,Kanon,meg Beato fan lettem,csak jönne már ki az új része az Umineko-nak XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 19 Mon, 9:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yu~ki wrote:
Ha valakit érdekel,akkor katt. Bár ez pont csak a magyar beszéd,és az opening.

LOL :lol:
valamiért borzasztó ismerős a pacák hangja O_o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 24 Sat, 3:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

soul eater (szinkronosan) letölthető a szinkronanime blogról.eddig 2 rész van fenn.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 24 Sat, 8:36 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Még hétfőn, Case Mondóját lapozgatva akadt meg a szemem a Simoun című yurin, asszem, valami stúdiós cikk kapcsán került szóba (talán Darklight írt róla), és felkeltette az érdeklődésem. Aztán a napokban véletlenül belebotlottam a cyber12.com-on, gondoltam, ha belenézek, az nem árthat meg. Az első három rész nem volt túl meggyőző, de aztán elkapott a gépszíj, és két nap alatt ledaráltam a 26 epizódot. Fantasy yuri, egy olyan világban játszódik, ahol eredendően mindenki nőnek születik, csak 17 éves korukban kell nemet választaniuk (ez mondjuk némileg erőltetetté tette a yuri jelleget o_O), közben háború tör ki, és a nemzet egyetlen esélye a sybilla névre hallgató elit pilótaosztag, akik a simoun nevű ősi repülő masinákat vezetik, melyeket eredetileg az istenségükhöz intézett imádságokra használnak, de praktikus mellékhatásként népirtásra is kiválóan alkalmasak. Ezeknek a romlatlan szűzleányoknak a kalandjait követi végig a 26 epizód, dráma, lelkizés, emózás, misztikum, vérontás szórakoztató egyvelegében. A műfaj kedvelő nyugodtan adhatnak neki egy esélyt, nekem kifejezetten tetszett, bár nem minden történéssel és momentummal értettem egyet, de annyi baj legyen, belefér. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Oct 28 Wed, 10:13 am 
Site Admin

Jude wrote:
Simoun

Ennek utánakerestem és közben belefutottam ebbe. Yuri animés blog, letöltös linkekkel elvileg több-kevésbé minden fontosabb yuri cucchoz. :sweatdrop:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 02 Mon, 2:33 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Ismerjük, köszi. :lol: Minden jó szar rmvb formátumban van fenn.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 06 Fri, 3:03 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Elkezdtem nézni a Letter Bee-t, és eddig tetszik, viszont annyira idióta, nonszenz angol (vagy csak annak tűnni akaró) nevek vannak benne, hogy nem lehet száraz szemmel kibírni.
Nevezném a Love Someone Down-t (miazisten? XDDD) a legbizarrabb név címére, ami animében valaha is előfordult. Egyébként egy vándorcirkuszt hívnak benne így. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 06 Fri, 4:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Elkezdtem nézni a Letter Bee-t, és eddig tetszik, viszont annyira idióta, nonszenz angol (vagy csak annak tűnni akaró) nevek vannak benne, hogy nem lehet száraz szemmel kibírni.

Az hagyján, no de a főszereplő srác hangja (ami mellesleg nő, no de ezen nem is szabad meglepődni, elég gyakran előfodrul) ...hát az vmi kibírhatatlan. XDD Én azért még nézegetem.

Úgy, mint a 11eyes-t, amit normális esetben dobtam volna réges rég, de ez nem normális eset, mert ahányszor meghallom az elején a magyar hangot, felröhögök. XDDDD Igen, ezért érdemes nézni, bár a sok csaj szereplő zavar, nem tudom, miért kell ezt, még ha egy szexelős visual novel-ből van, akkor is... Higurashi-nál még oké, mert annak ugye a lényege, hogy a kicsi lányok nem is olyan cukik, és aranyosak, mint az első részben, nade amúgy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 12 Thu, 4:26 pm 
Elite Member

Yu~ki wrote:
Blue Literature-rõl nekem valamiért a Death Note ugrott be,de fogalmam sincs,hogy van e bármiféle hasonlóság a kettõ között,minden esetre érdekel.

Nyugi nekem is először rajzstílusról az ugrott be. De legalább valami eredeti, hogy kisregényeket dolgoznak fel. Most amelyek eddig mentek, azokat szívesen elolvasnám könyvként is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 16 Mon, 7:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Pandora Hearts!
Belemászott a képembe az anime, szal most kezdem el nézni és imááádoooom!!!!! :D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 6:30 am 
VIP Member

Ando_Tenshi wrote:
Blue Literature-ről nekem valamiért a Death Note ugrott be,de fogalmam sincs,hogy van e bármiféle hasonlóság a kettő között,minden esetre érdekel.

Az lehet a titok nyitja, hogy ugyanaz az úr rajzolta többek közt ^^

Nem mellesleg pedig HELLSING OVA VII 23-án jelent meg Japánban. Raw torrentek már szép számmal elérhetőek (pl Isohunt.com) de Tecsőn is fent vannak angol subbal :twisted:, amiket a mangából kopírozott be a feltöltő (valszeg nem mindig azt mondják ami ki van írva :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 5:47 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Az új szezon:

Image

Legalja! :retard: A Nodame Cantabile harmadik szezonon kívül semmi nem érdekel, mondjuk az úgyis bőven kárpótolni fog mindenért. <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 6:08 pm 
Site Admin

Kewpie, omfg. :shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 6:24 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
Kewpie, omfg. :shock:

Az hagyján, én a Chu-Bra!! láttán törtem ki könnyekben. XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 28 Mon, 6:27 pm 
Site Admin

Azt észre sem vettem... de micsoda sztorija van.. :'D Én meg ezek a Weiss Survive izén akadtam ki... kezdik ezt a lolikon szarságot kicsit túl messzire vinni. O_o

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour