Matsu~ wrote:
Case remélem nem felejtetted amiket ígértél!!
Ömm... de. xD Mondtam én, hogy emlékeztess majd szilveszter előtt. :'D
miyoko wrote:
Végre a szilveszteri bulira én is el jutok, oly sok kihagyás után

Ohjéé, tényleg, magácskát már azt sem tudom mikor láttam utoljára.

pocketlawyer wrote:
:?: Kommersz kérdés: ugye nem kell este kilenckor megjelenni a szilveszteri partin a Vörös Yuknál, és lehet éjfél után is csatlakozni?
Szeretném a közeli barátokkal tölteni az éjfélt, és aztán egy körül bevágódni partizni (előreláthatólag).
Sajna nem lehet.

21:15-kor zárjuk a kapukat és onnantól hajnali ötig se ki, se be senki!

(egyébként persze, lehet jönni akármikor.

)
ayumu wrote:
Cjupp mindenkinek: Ayumu
Az szokott lenni a gond különben az ilyen "punnyadós" részeknél, hogy egyszerűen nem lehet mindenkinek az izlését eltalálni. nem lehet egész éjjel csak a populáris cuccokat adni, már csak azért sem, mert mindenkinek más a populáris. Szóvan mittomén... ott van mondjuk Gackt, Gazette, X Japan, Miyavi és oké, hogy mind nagyon népszerűek, de nagyon nem biztos, hogy ha valaki egyiket szereti az a többit is, nem beszélve a rengeteg egyéb zenekarról, meg arról, hogy még egy bizonyos előadó rajongói közt is megoszolhatnak a vélemények nagyon erősen a számok közt. Nomeg ha mindeig csak a legnépszerübb cuccok mennének, akkor iszonyat unalmasak lennének a bulik egy idő után. xD meg ott van az amit Ayami mondott, hogy van egy rakat zene ami a bulikban lett 'felfuttatva', mert azért az is a célja ezeknek, hogy új zenéket ismerjenek meg az emberek és ez minden bulinál normális és alap dolog, hacsak nem valami ilyen "retro party gyerekkorunk kedvenc slágereivel!" tipusú cuccot csinálunk.

(ami persze szintén tud rohadtjó lenni, lásd az Back2MPC retróbulit novemberben, de nem lehet ez a főirány)
Izé, asszem még akartam írni valamit, de elfelejtettem.
Szóval inkább... flyer-time!!