Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 9:07 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 22 Tue, 8:22 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Szerintem érdemes tenni vele egy próbát!
Azért csalódtam én is, például az Inland Empire szerintem is elég necces volt, főleg a film második fele. Csak olyan igazi kemény pofáraesésem nem volt még vele kapcsolatban.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 22 Tue, 8:34 pm 
Forum Fanatic

Én szerettem az Inland Empire-t. Majd ha lesz időm vizsgák után, akkor mégegyszer nekiülök megnézni. :)

Straight Story-t meg nem láttam, de mindenhol csak jókat olvastam róla, úgyhogy ez is meg lesz nézve eccer! :3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 23 Wed, 5:56 pm 
Site Admin

Tokubei wrote:
kösz az ajánlást, azt még nem láttam tõle.én már csalódtam azért párszor.a mulholland drive meg az inland empire szerintem elég gázos.
Én a Mulhollandot, nekem a Lost Highway nem jött be. Az Inland meg egyszerűen túl lett húzva.. :? az uccsó egy óra nélkül az egyik legjobb Lynch film lenne szerintem.

Tokubei wrote:
hát most megleptél.nekem az egyik kedvenc rendezõm.a 2001 sem tetszett?
Kiskoromban láttam, akkor untam, aztán pár éve megnéztem megint "biztos csak túl kicsi voltam hozzá" felkiáltással és untam, plusz még ki is röhögtem, hogy milyen irreális a jövőképe... ^^"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 23 Wed, 8:34 pm 
Forum Addict

Matsu~ wrote:
Zombieland.... nagyon olt... van benne egy jelenet amin mostanáig röhögök... nagyon nagy ökörség ajánlom mindenkinek!!!

Azt én is láttam Aruval. Hát nagyon nagy volt xD Főleg Bill Murray... Meg a vége xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 23 Wed, 10:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Tokubei wrote:
hát most megleptél.nekem az egyik kedvenc rendezőm.a 2001 sem tetszett?
Kiskoromban láttam, akkor untam, aztán pár éve megnéztem megint "biztos csak túl kicsi voltam hozzá" felkiáltással és untam, plusz még ki is röhögtem, hogy milyen irreális a jövőképe... ^^"

hát szerintem nem a jövőkép a lényeg benne.meg durva, hogy a 60as években készült és a látvány még ma is odabasz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 23 Wed, 10:40 pm 
Site Admin

Persze, látványilag lenyügözö, de az a baj, hogy nekem mást nem is nyújtott azon kivül.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 25 Fri, 4:50 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

új coen vígjáték trailere...elég ígéretesnek tűnik. :) .nem tud hozzá valaki magyar feliratot?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 27 Sun, 12:23 am 
Forum Addict

yayayayay!! gondolom itt kb senkit se érdekel de én nagyon örülök!!!
most olvastam a Tolkien Hobbit című könyvét Peter Jackson rendezébén két filmben fogját kiadni 2011 és 2012 decemberjeiben. szerencsére még Sir Christopher Leet akarják Sarumannak hagyni remélem nem öregszik ki belőle addigra, mert nagy álmom hogy újra lássam ebben a szerepben.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 27 Sun, 1:00 am 
Elite Member

^Mért ne érdekelne? A Gyűrűk Ura tetszett, könyvben is és filmben is, a Hobbitot ugyan még nem olvastam, viszont megvan, úgyhogy akkor asszem azt el kell olvasni : )
Egyébként nem hinném hogy 1-2 év alatt annyira kiöregedne belőle-ugyan nem tudom pontosan hány éves Christopher Lee-,+a smink úgyis mindenre megoldás XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 27 Sun, 1:20 am 
Forum Addict

smink lesz majd sok az biztos de Saruman amugy is egy öregember tehát nem is kell majd annyira eltűntetni azokat a ráncokat. jelenleg 87 éves. májusban született. tehát jövőre már 88 lesz! De idén is volt négy filmje amiből asszem és egyik jövő évi filmjét is elkezték már idén forgatni sztem.

és örülök ha érdekel!majd te is jösz velünk moziba megnézni!!! legalábbis remélem bennevagy^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 27 Sun, 9:49 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Matsu~ wrote:
most olvastam a Tolkien Hobbit címû könyvét Peter Jackson rendezébén két filmben fogját kiadni 2011 és 2012 decemberjeiben. szerencsére még Sir Christopher Leet akarják Sarumannak hagyni remélem nem öregszik ki belõle addigra, mert nagy álmom hogy újra lássam ebben a szerepben.

Én úgy tudom, hogy Guillermo del Toro rendezi, Peter Jackson inkább csak a nevével viszi a filmet.
Mindenesetre úgy tűnik, hogy Howard Shore marad a filmzenénél, ami jó. (:

Egyébként egy tündés sztorit szívesen látnék, nem tudom, hogy ebben mennyi tünde lesz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 27 Sun, 9:55 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Matsu~ wrote:
most olvastam a Tolkien Hobbit című könyvét Peter Jackson rendezébén két filmben fogját kiadni 2011 és 2012 decemberjeiben. szerencsére még Sir Christopher Leet akarják Sarumannak hagyni remélem nem öregszik ki belőle addigra, mert nagy álmom hogy újra lássam ebben a szerepben.

Nem akarlak elkeseríteni, de Del Toro és Jackson december elején nyilatkozott arról, hogy 3 szereplőt tartanak meg a Gyűrűk urából (Hugo Weaving, Cate Blanchett, Ian McKellen). Az összes többit szereplő vagy fiatalabb kivitelben lesz, vagy meg sem jelenik a filmben. Christopher Lee-ről eleddig nem szólt a fáma. Mindazonáltal nemrég fejezték be a castingolást, és ha csak nem az utolsó pillanatban adnak neki cameo-t, akkor ő nem lesz benne.

Viszont benne lesz Ron Perlman (kedvenc rosszarcú színészem XD).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 27 Sun, 10:16 am 
Forum Fanatic

Koga wrote:
Viszont benne lesz Ron Perlman

Ez örvendetes. :) És Hobbit rulez (alias Babó, az én fordításomban)! xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 27 Sun, 10:57 am 
oshare booty
oshare booty

Koga wrote:
Matsu~ wrote:

Nem akarlak elkeseríteni, de Del Toro és Jackson december elején nyilatkozott arról, hogy 3 szereplőt tartanak meg a Gyűrűk urából (Hugo Weaving, Cate Blanchett, Ian McKellen). Az összes többit szereplő vagy fiatalabb kivitelben lesz, vagy meg sem jelenik a filmben. Christopher Lee-ről eleddig nem szólt a fáma. Mindazonáltal nemrég fejezték be a castingolást, és ha csak nem az utolsó pillanatban adnak neki cameo-t, akkor ő nem lesz benne.

Viszont benne lesz Ron Perlman (kedvenc rosszarcú színészem XD).

basszus vagy én olvastam rég vagy nemtom de a babóban szó sincs szarumánról xD
ott van bilbo, gandalf és a többiek talán mind újak (bilbo is ugye fiatal), a törpök az "apák" pl glóin, a tündékre épp nem emléxem, de sztem legolas nincs benne...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 27 Sun, 4:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
basszus vagy én olvastam rég vagy nemtom de a babóban szó sincs szarumánról xD
ott van bilbo, gandalf és a többiek talán mind újak (bilbo is ugye fiatal), a törpök az "apák" pl glóin, a tündékre épp nem emléxem, de sztem legolas nincs benne...

Ugye? Én is úgy tudom, hogy nincs Szaruman a könyvben. Szerintem Matsu Gandalf-al (Ian McKellen) téveszthette össze; mert róla már régóta pletykáltak, hogy visszatér. ^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour