Hali!
Ha már elhangzott vélemény kérő kérdés, nehogy már én kimaradjak..
Nekem a groove-ok sokkal jobban tetszenek, mint a shoxxok. Én populárisabb beállítottságú vagyok, jobban szeretek táncolni mint fejet rázni. Jobb az, ha ismertebb, népszerűbb zenék vannak, csak ne mindig ugyanaz. Pl.: DBSK - Mirotic. Alap szám, nagyon jó, sokan szeretik, minden bulin megy, DE... a DBSK-nak sok más táncolható száma van. Nekem nagy kedvencem a Survivor, amit még egy bulin sem sikerült kifognom amin voltam. Kpop műfajban elég sok az új banda, meg a régiek az új számokkal berobbannak, ezek közül párat jó lenne berakni. Többen ismerik mint azt az ember elsőre gondolná.

(SS501 - Love like this, MBLAQ - Oh Yeah, B2ST - Bad girl, Shinee - Ring ding dong, DNT - Crazily pretty stb.) Hiányolom a csajokat is. Én nem hallgattam őket kb. 1 hónappal ezelőttig, de SNSD - Gee (ez volt már bulikon, köszi is érte), BoA - Energetic, Ivy - Touch Me, Lee Hyori - U Go Girl, Koda Kumi - But, ezek nagy szerelmeim lettek. Szerintem egy szilveszteri táncolós buliba beleférnének.
Továbbá... amikor látszik, hogy a hangulat nem az igaz és az emberek inkább isznak mint ráznak, akkor ne kelljen könyörögni egy népszerű számért. Mindenki tudja, hogy egy abszolút kedvencre mindenki keresztül-kasul vág mindenen, és rohan be táncolni. Néha van, hogy több mint fél órát lapos a hangulat. Az ilyen eléggé elálmosít, utána nincs is kedve az embernek már jó számokra se bemenni, inkább csak kinyúlik egy fotelban xD
Azt hiszem egy éber éjszaka után csak ennyire futja. Kicsit szám kérős (Case, légyszi: TeddyLoid - Reactivation part 2!! xD), kritikás.

Én már csak ilyen vagyok.
Remélem senkit nem sértettem meg közben, meg bocsi, hogy ennyire hosszú lett.
Ha valami még eszembe jut majd úgyis közlöm xD
Remélem kellemesen telt a karácsony mindenkinek, és boldog új évet kezdünk majd együtt!
Cjupp mindenkinek: Ayumu