AnarchoiD wrote:
Aki kemenyen bele akar csapni a lecsoba es kulonleges csokit probalni az Zotter -t vegyen

Vadkenderestol a
kancatejesen at a Toportyusig , erdekes csoki "kiserleteik" vannak

... Hát fúj!

Ayami wrote:
Megkaptam, megkaptam, megkaptam a netbookot ~ *boldog kicsi padlizsán*
A hétvégén tervek szerint pont rántott padlizsánt csinálok... *élezi a kést*
On: megvagyok a nagybevásárlás első felével, még megyek vissza egy körre később, mert nem bírtam volna többet hazacipelni.. xD És holnaptól négy nap izoláció, filmnézés, küzdelem a lakásban uralkodó porral és rumlival, megilyesmik.

És ma az egyik partner visszaírt a hoteleseknek, hogy az én általam készített giccsvillamosos xmascard volt a legszebb amit idén kapott.. :'D
Jah, tegnap meg gyereknap volt melóhelyen... xD
Minden évben ellepnek minket ilyenkor az idegenvezetők, éttermek, stb. ajándékcsomagokkal, aztán az így felgyülemlett ajándékhalmot felosztjuk kb. egyenlő értékű adagokra és sorsolunk..
A bor az meg egy 2006-os Gere féle Cabernet Sauvignon üvegenként 4000 ft körüli árban.. mindenki arra pályázott, erre megnyertem én, az antialkesz.

Mondjuk nyertem madárbelet (aka. libamáj) is, de azt meg cseréltem arra a konyakizű szeszesitalra. xD A favorit meg az a kis piros zacsi... van benne csokis füge (*o*), valami nagyon fininek tünő tea, meg ilyen cukrosrudacskaizé, amit a teába szoktak lógatni.