Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 9:11 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 16 Wed, 4:01 pm 
Site Admin

én azon aggódok, hogy legyen benne szó Alice-ról is, ne Mr Depp körül forogjon az egész ^^" (baromira szeretem Depp-et, de Alice-t mégjobban, szóval... xD)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 16 Wed, 4:15 pm 
Forum Fanatic

^ Ohh, én már régóta fel vagyok készülve, hogy Mad Hatter feat. Alice lesz a felállás, egy ideje már nem is számítok másra, hogy a végén aztán csak pozitívan tudjak csalódni. :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 16 Wed, 4:23 pm 
Site Admin

De nekem meg az Alice könyvek a szentéssérthetetlen kategóriába taroznak és ezen még a burton-depp páros sem változtat. :grin: Nah, de majdmeglássuk.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 16 Wed, 6:59 pm 
Forum Addict

Zombieland.... nagyon olt... van benne egy jelenet amin mostanáig röhögök... nagyon nagy ökörség ajánlom mindenkinek!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 21 Mon, 6:41 pm 
Forum Expert
Forum Expert

A napokban filmeztem, betegségemből kifolyólag mást most nem is nagyon tehetnék.
Megnéztem végre a The Life of Brian-t (igen, van a világon olyan elvetemült állatfajta, aki eddig még nem látta, például én :lol: ), és hátööö, nem lesz a kedvenc Monty Python filmem, de mindegy. Azért nem volt rossz, bár nem valami fogékony állapotban néztem.
Aztán jött a Clockwork Orange. Végülis tudhattam volna. Intő jel lehetett volna, hogy ezt a filmet már kétszer elaludtam. Ehh, nagyon, de nagyon nem tetszett. Kezdem azt hinni, hogy én csak beképzeltem magamnak, hogy Kubrick csinált bármi jót is életében. Lehet, ez most nagy szentségtörésnek hangzik, de igazából nem hat meg.
Ma pedig megnéztem a Mementot. Ezt, mivel fut még pár film ugyanezen a címen. :lol: Nos, ez viszont valami kibaszottul zseniális. :shock: Élveztem minden másodpercét, és még az sem zavart, hogy a befejezéstől sem lettem okosabb. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 21 Mon, 6:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
A napokban filmeztem, betegségemből kifolyólag mást most nem is nagyon tehetnék.
Megnéztem végre a The Life of Brian-t (igen, van a világon olyan elvetemült állatfajta, aki eddig még nem látta, például én :lol: ), és hátööö, nem lesz a kedvenc Monty Python filmem, de mindegy. Azért nem volt rossz, bár nem valami fogékony állapotban néztem.
Aztán jött a Clockwork Orange. Végülis tudhattam volna. Intő jel lehetett volna, hogy ezt a filmet már kétszer elaludtam. Ehh, nagyon, de nagyon nem tetszett. Kezdem azt hinni, hogy én csak beképzeltem magamnak, hogy Kubrick csinált bármi jót is életében. Lehet, ez most nagy szentségtörésnek hangzik, de igazából nem hat meg.
Ma pedig megnéztem a Mementot. Ezt, mivel fut még pár film ugyanezen a címen. :lol: Nos, ez viszont valami kibaszottul zseniális. :shock: Élveztem minden másodpercét, és még az sem zavart, hogy a befejezéstől sem lettem okosabb. XD

Szentségtörés!!! Mijazhogy nem szereted Stanley bácsi tevékenységét? (Juteszembe: szegény, már 10 éve halott; mintha csak tegnap történt volna :S).
Am. én szeretem tőle a 2001 Űrodüsszeiát, meg a Tágra zárt szemeket.

Brian-hez nekem - is - hangulat kell. Van úgy hogy nagyon szeretem, de legtöbbször nincs hozzá hangulatom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 21 Mon, 6:51 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Koga wrote:
Am. én szeretem tőle a 2001 Űrodüsszeiát, meg a Tágra zárt szemeket.

Az elsőt végigagonizáltam, a második alatt meg a hajamat téptem. Ennyit Stanley batyáról, nem nekem alkotott. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 21 Mon, 7:43 pm 
Forum Fanatic

Jude wrote:
(igen, van a világon olyan elvetemült állatfajta, aki eddig még nem látta, például én :lol: )

Nyugi, én se, azaz egyszer nagyon régen kb. a felét, de semmire nem emlékszek belőle. :lol: :lol: :lol:

A Clockwork Orange-et és a Memento-t viszont már régóta meg akarom nézni, egyszer leszedem őket már!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 22 Tue, 11:00 am 
Site Admin

Kubrick-tól én is csak a Shining-ot szeretem, a többit én sem bírtam, a Clockwork Orange pl. kb. 20 percig bírta nálam, utána sikitva kapcsoltam ki és töröltem, annyira rémes volt, pedig ha egy filmet elkezdek azt nagyon nem szoktam félbehagyni.
Memento-t meg azt sem tudom mióta akarom megnézni én is, csak mindig kimarad valahogy. nah, majd este lehúzom azt is, ha nem feledem el addig.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 22 Tue, 11:41 am 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
Memento-t meg azt sem tudom mióta akarom megnézni én is, csak mindig kimarad valahogy. nah, majd este lehúzom azt is, ha nem feledem el addig.

A SecretMyth ripet töltsd, zsírkirály minőség.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 22 Tue, 11:51 am 
Site Admin

Jude wrote:
A SecretMyth ripet töltsd, zsírkirály minõség.

o_O?
Image

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 22 Tue, 11:55 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
Hmm, valami ilyesmi, csak kevésbé folyik. XD
A filmben azért kellemesebb a látványvilág.
Guy Pearce... *_*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 22 Tue, 12:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Kubrick-tól én is csak a Shining-ot szeretem, a többit én sem bírtam, a Clockwork Orange pl. kb. 20 percig bírta nálam, utána sikitva kapcsoltam ki és töröltem, annyira rémes volt, pedig ha egy filmet

hát most megleptél.nekem az egyik kedvenc rendezőm.a 2001 sem tetszett?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 22 Tue, 8:10 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Ma is néztem filmet, most épp a The Straight Story került terítékre. Sejtettem, hogy tetszeni fog, és lőn. A maga végtelen egyszerűségében gyönyörű darab. Nagyon megfogott a lassú tempó, és az a leírhatatlanul szívmelengető, ugyanakkor melankolikus hangulat, ami áradt belőle. Mondjuk én mindig is szerettem az ilyen csendes, szimpla történettel rendelkező filmeket. Lynchben én még eddig nem tudtam nagyot csalódni, és most is bebizonyította, hogy mennyire ért ahhoz, amit csinál. Nyilván nem való mindenkinek ez az alkotás, de aki kedveli az ehhez hasonló puritán mesélést, annak maradandó élmény lesz. <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 22 Tue, 8:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

kösz az ajánlást, azt még nem láttam tőle.én már csalódtam azért párszor.a mulholland drive meg az inland empire szerintem elég gázos.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour