Tegnapi Laibach / Juno nagyon kellemes kis cucc volt.

A Laibach-ot én egyszer láttam eddig
(WGT, nagyonsokezres Agra Hall, elsö sor [máig nem értem, hogy sikerült odafúrnom magam... xD], mögöttel még egysor, aztán a legnagyobb moshpit amit valaha láttam, csupa kétméteres, kopasz, izomhegy némettel. kellemes, halálközeli élmény volt.
), akkor nagyon nem fogtak meg, mert a szerintem sokszor nagyon vállalhatatlan feldolgozásaikat játszották szinte csak, ellenben ez most kifejezetten kellemes csalódás volt. Eleinte pár nagyon hangulatos (idönként nyomasztó) számmal, utána meg pörgösebb cuccokkal, amik közt volt Alle gegen alle is nagy örömömre (ami meg DAF feldolgozás. és a DAF volt a másik, szintén elsö soros near death experience a WGT-n, szóval ez most pláne vicces volt xD).
Jah, egyébként kevesen voltunk viszonylag, féli volt a terem kb de
nagyon szellösen, szóval szerintem lehetett max 5-600 ember, csak aktívan próbáltak többnek látszani. xD
aztán, egy jóóóó hosszú szünet után jött a Juno Reactor és háthú. *o* Zeneileg én kicsit felemásan vagyok velük, a legtöbb számuk olyan, oké, elmegy, semmiextra, aztán van pár amit meg nagyon szeretek, de igazából nem is ezek miatt voltam rájuk nagyon kiváncsi, hanem a színpadi show miatt, a korábban látott koncertvideók alapján. és hát az a teátrális ethno-goa-giccs cirkusz amit prezentáltak, az tényleg ilyen 'egyszer látni kell' kategória. de egyébként a zenei is sokkal jobban átjött így élöben, az énekesnöjük valami elképesztö jó hangja van, a törzsi harcosok viccesek, a zenekarvezetö olyan mint valami éjjeli spirituális tévés tanácsadó és távgyógyító müsor vezetöje, a feka énekes meg szintén szórakoztató egy alak (a dobos meg csak úgy van xD), szóval már maga a társaság is adja a hangulatot és nagyon összeáll az egész, látszik benne a rutin is, meg az is, hogy baromira élvezik. A közepén a
God Is God /
Inca Stappa páros meg nagyon beütött. *__* Még a csúszás miatti félórás, megfagyós hazagyaloglás se nagyon tudott utána zavarni. xD Jah, meg jó volt találkozni, meg kcisit dumálni egy-két rég látott emberrel. <3