Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 18 Sat, 4:10 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:35 pm 
Member

az angol és én két külön dolog...xD nem nagyon akar menni.. :/

akk nincs más hátra mint kivárom azt a 3napot xD

Annyira még nem ismerem őket:D Hero-t ismerem meg csak, a többiekkel még ismerkedek, de a zenéjük jóóó :thumbup:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:39 pm 
Senior Member

Ayumi wrote:
Én meg nyakmerevítővel, hála az autóbalesetemnek októberben. D:

Akkor láttalak :D Még el is gondolkodtam, milyen bátor vagy, így bulizni XDDD

Öhm.. nálam Ropi van XD

Kusano is helyes gyerek, bírtam az idióta fejét~ De, ha valaki azt kérdezi, ne tegyék őket vissza, mert ez a banda már így is halódik szvsz ://

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:43 pm 
Member

vmelyik nap, mi is erről beszéltünk egy ismerősömmel, hogy jók igy hatan, nem kellenek vissza... csak kusanot sajnáltuk kicsit.
nemrég láttunk róla egy képet.. hát, már nem annyira édes mint volt.. legalábbis arra tippelünk h ö az, mert nagyon ugy néz ki. :S

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:44 pm 
Elite Member

marcsi568 wrote:
Akkor láttalak :D Még el is gondolkodtam, milyen bátor vagy, így bulizni XDDD

Megígértem a többieknek, hogy elmegyek úgyhogy elmentem. Meg amúgy is hiányzott már egy ilyesmi, szal miért ne. XD Mondjuk mikor bekerült a Venus akkor kb elől mindenki rám bámult, hogy a pult mögött tolom a koreográfiát.... XD

Igazából én szeretném ha a két Hiro visszakerülne, mert akkor talán javulna a helyzet valamelyest, dehát az a 2-3 év kihagyás elég sok idő. :/ Meg igen... haldoklódik a Nyúz. Kanjaninál is ez a helyzet, bár attól a 7 hülyéből kinézek bármit, úgyhogy ott kevésbé aggódom XD

Ropi, bakker ez tetszik XDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:50 pm 
Senior Member

Na, engem meg a terem legvégében néztek hülyének XDDD Mert az a marha bonyolult koreográfia nekem is ment, és kérdezgették is, hogy ez mi, és honnan ismerem? x'DDDD Dzsaníz, mi más :D

Kanjaninál nem tudom láttad-e a Dokkiri részt a Puzzle dévédéről? XD Bazz, az... félelmetes! XDDD És jó, és ahh~ XDD

Nyüssz meg.. mostanában állandóan azt mondom rájuk, hogy ugyanolyan hiatuson vannak, mint 2006ban, csak erről nekik is, meg nekünk is elfelejtettek szólni XDDD

Ropi hát, a hihetetlen vastagságuk alapján XD Gondolj vissza a chibi!verzsönökre XD Nem mintha a felnőtt variációt nem vinné el egy erősebb szél x"DD

Hoshi, ha azt láttad, ami Pipi szülinapján készült, az nem is gáz :D Felnőtt a fiú~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:54 pm 
Member

marcsi, azt láttam.. és hát szerintem... régen helyesebb volt, de télleg felnőtt :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 4:57 pm 
Elite Member

Mondjuk volt 1-2 ember, aki próbálta csinálni ugyanazt, de nem igazán jött össze. Na mindegy, jó volt. XD

Semmi JE-t nemnéztem legalább egy éve.... DBSK feleszi azt a kevés szabadidőmet, ami van az egyetem mellett XD De szivesen fogadok minden linket megnézés céljából :'DDDD

Tuti XDD Egyébként láttam a nevüket a MSSL-on fellépők között és mivel fognak fellépni? Koi no ABO? ne már.... XD

Igen tudom. XD Ryot még mindig elfújja a szél, de Pi legalább pakolt magára pál kilót, bár a pudlis korszak felejthetetlen. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 5:00 pm 
Member

téll felfognak? Oo
de miért pont azzal?? az nem valami nyerő szám...-.-

egyetem?! dejó neked! az egy olyan hely ahova én soha nemfogok eljutni..xD

Ayumi, tudsz nekem adni valami jó oldit ahol van infó a DBSK-s fiúkról??*--*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 5:06 pm 
Senior Member

Most azon gondolkodom, hogy... csak egy flockos communitybe mutató linket tudnék adni XDDD

Valószínűleg azért csak azzal, mert csak az az egy számuk volt idén XDD KT is megy a 2 dalocskájával, meg az Eito is a sokkal :D Meg az Arashi a kurva sokkal XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 5:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ó, nekem az ilyen koreográfiák nem mennek. XD csak a News Nipponnál szoktam mutogatni (általában soha nem arra amerre kéne), meg a Shinhwa Eusha Eushájánál azt a cuki hadonászós-fejlóbálós kombót szoktam utánuk csinálni ha épp az megy - valszeg pont azért mert überkjútnessz. :'DDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 5:08 pm 
Elite Member

Gondolom azzal azért, mert a Koi no ABO volt az egyetlen idei számuk. De javítsatok ki ha tévednék XD

annyira nem jó és el fogsz jutni. Májusban én is így votlam vele, mostmeg ottvagyok.

Persze, küldök PM-ben 1-2őt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 5:10 pm 
Member

jó az igaz..xD Arashi-nak nem rég jelent meg egy albumuk, ha jól tudom szal nem csodálom h sokkal mennek XD
am Arashi is jó csapat:)

milyen koreográfia?? xD kicsit lemaradtam a pakolás közepette..xD én a Happy Birthday-t tudom... meg a Pumpkin-t /szaltót nem..xD/ azt kb ennyi..xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 5:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

marcsi568 wrote:
Na, engem meg a terem legvégében néztek hülyének XDDD Mert az a marha bonyolult koreográfia nekem is ment, és kérdezgették is, hogy ez mi, és honnan ismerem? x'DDDD Dzsaníz, mi más :D

mondtam én hogy kb. senki de tudja hogy léteznek a K-T meg a Nyűszü mellett, de senki se hisz nekem. XDD
de abban annyit mutogatnak az ujjukkal, hogy azt nem bírnám megjegyezni :'D *epic fail*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 5:14 pm 
Senior Member

Tegoshi&Jin wrote:
jó az igaz..xD Arashi-nak nem rég jelent meg egy albumuk, ha jól tudom szal nem csodálom h sokkal mennek XD

Az best of album, nem azt viszik, és azért jelent meg, mert idén 10 évesek a drágák XDD Sok lenne. :) De idén... *számol* 5 kislemezük volt, nem? XDDD Kellett egy csomó dorihoz, meg csak úgy is XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 13 Sun, 5:17 pm 
Member

passzolom, hogy mennyi xD Arashi-ban nem vagyok annyira jártas, de azt tudom h idén lettek 10évesek:D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour