Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 18 Sat, 1:13 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 490 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 33  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 11 Mon, 6:09 pm 
Site Admin

megumi wrote:
nyahh, ma délben unalmamban meghallgattam a múltszombati adást egy-két számot leszámítva (amitől a plafonon voltam XD) megint szuper adás lett :pinky2: (case, te meg megint nagyon álmos lehettél xDD;;) a Boxer Kid szám meg úgy földobta a napomat, hogy csak na :boogie: (olyat adjá' má' ha van neked :beaten: ) arra meg külön kiváncsi leszek, hogy mit varázsolsz majd a szülinapi adásra

arra én is kiváncsi vagyok. o_O és cöcöcö, melyik számok nem tetszettek? :beee:
és jajah, kissé álmos voltam, me' elözö este dubstep party volt és valamikor 3 fele estem be az ágyba. xD'

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 11 Mon, 9:03 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
arra én is kiváncsi vagyok. o_O

úristen, látom én már hogy nem lesz ez nekünk jó XD

Case wrote:
és jajah, kissé álmos voltam, me' elözö este dubstep party volt és valamikor 3 fele estem be az ágyba. xD'

tipikus :beee:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Sep 23 Sat, 11:39 am 
Site Admin

Hjej, ma lett egyéves a Nippon Groove. Volt szülinapi müsor is! biza! tök tuti volt!
umm..
jah. a mai, kedvencekkel teletömött, (többnyire) csillivilli happy-happy-joy-joy adásnak majd jövö héten lesz az ellentéte, amikor is brutálkodás lesz. :beaten:
utána meg ugye AnimeCon, tehát akkor nem lesz élöben müsor, csak felvételröl.
speckó adásokra tervek meg vannak böven: east meets west, MiMi Records, noise-dub-hiphop-techno, november végén pedig In Memoriam T-X hip-hop különkiadás. meg lesz majd valamikor techno ésatöbbi is, diszkóval és goával.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 08 Sun, 9:42 pm 
Official Cheerleader

nyahh, rádióműsor meghallgatva, tök jó volt :grin: bár az álmatag bamba hangod azért hiányzott az össz-feelinghez :beaten:
így levezetésnek tökéletes volt a buli utánra, a lupin számok külön jót tettek :smile2: (majd azt az első remixet megkaphatom *_*?)
és amúgy meg kapsz egy bazinagy virtuális seggberúgást, mert hamár a nippon grooveban puffyéktól a show openingje volt, akkor a buliban igazán leadhattad volna inkább a teen titans openingjét >___<;;;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 09 Mon, 9:35 am 
Site Admin

megumi wrote:
bár az álmatag bamba hangod azért hiányzott az össz-feelinghez :beaten:

*stabs* :irked:
megumi wrote:
és amúgy meg kapsz egy bazinagy virtuális seggberúgást, mert hamár a nippon grooveban puffyéktól a show openingje volt, akkor a buliban igazán leadhattad volna inkább a teen titans openingjét >___<;;;

HiHiPuffyamiyumi > teen titánz :beee:

(lupint meg majd adom~ o_O/)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 09 Mon, 11:04 am 
Official Cheerleader

Case wrote:
HiHiPuffyamiyumi > teen titánz :beee:

szanaszéjjelcsaplak!! :stick:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 20 Fri, 9:33 pm 
Site Admin

No, amint az a B-T topicban már emlegettem, holnap reggel egy kis mini Buck-Tick blokkocska lesz, azon alkalomból, hogy pont húsz éve jelent meg a legeslegelsö V-T kislemez, a To Search. Utána meg majd a megszokott randomságba fullad a müsor gondolom.

Ellenben jövö héten megint tematikus adás lesz, most éppen indie- és alternrock dolgokkal.. olyan ismertebbekkel mint a Number Girl, TMGE, Blankey Jet City, downy, Mono, megstb, valamint egy halom sokkal kevésbé közismert, de hasonlóan jó zenekarral. Ezen kivül lesz egy-két újdonság is: Kenichi Asai (ex-Blankey Jet City, ex-Ajico, Sherbets, Jude) szólócucca, nomeg Chiba Yusuke (ex-TMGE, Rosso) új zenekara, a The Birthday.
Meg, ha ez valakinek nem lenne elég, akkor még valószinüleg noise- és garage-rock felé is lesz majd kis kitérö, tehát eeeggészen speckó kis müsör lesz, ha minden jól sikerül. <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 22 Sun, 2:02 pm 
Forum Fanatic

Most hallgatom a Nippon Groove-ot, nagyon király idáig! :)
Hűűű, Case, olyan zenét fel tudnál tölteni majd, amilyen a B-T - Gesshoku után ment? :D Amelyikben volt olyan hang, mintha egy robot-poszméh próbálna az ember hallójárataiban szenet bányászni. Kábé. :sweatdrop: Amelyik a rappelésben folytatódik...vagy az már másik szám volt? Mindegy, az is jó volt. :)

edit: Oké, most látom, hogy Merzbow. :) A rappelős már nem is érdekel. xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 22 Sun, 5:54 pm 
Site Admin

Jigsaw wrote:
Most hallgatom a Nippon Groove-ot, nagyon király idáig! :)
Hûûû, Case, olyan zenét fel tudnál tölteni majd, amilyen a B-T - Gesshoku után ment? :D Amelyikben volt olyan hang, mintha egy robot-poszméh próbálna az ember hallójárataiban szenet bányászni. Kábé. :sweatdrop: Amelyik a rappelésben folytatódik...vagy az már másik szám volt? Mindegy, az is jó volt. :)

edit: Oké, most látom, hogy Merzbow. :) A rappelõs már nem is érdekel. xD

hehhh.. xD
oks, majd rakok fel 1-2 Merzbow lemezt. az utobbi egypár évben megjelentek kozt van néhány félelmetesen jo darab. <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 22 Sun, 5:57 pm 
Forum Fanatic

Case wrote:
oks, majd rakok fel 1-2 Merzbow lemezt. az utobbi egypár évben megjelentek kozt van néhány félelmetesen jo darab. <3

Huhú, oké, már alig várom! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 28 Sat, 2:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

már nem is kell nyaggatni a a letöltésével, meghallgattam, és ez az október 28-i indie rock adás valóban közeláll a szivemhez. :bounce: A legkedvencebb Vola dalt került kiválasztásra. ^^ És a Dive - Freeze Frame miatt is random örömködnöm kellett. Most a végefelé a Cruffy In The Bedroom után jönnek ilyen számomra ismeretlen nagyon nagyon ottlevő zenekarok. Eksperimentoj-Solaris olyan "downys", mindeképp utánuk kellene járnom majd és a megelőző poén női énekeses bandáknak is <3. muchos luvos.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 28 Sat, 2:50 pm 
Official Cheerleader

bylon wrote:
ez az október 28-i indie rock adás valóban közeláll a szivemhez. :bounce:

ugye, ugye :grin: ? én is ezen pörögtem egész délelőtt, case nagyon belehúzott mostanában a műsorokkal :smile2: :heart: (és akkor ennek örömére jövőhéten kapunk valami borzalmas gero-specialt XDDDDD;;;; )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 28 Sat, 3:06 pm 
Site Admin

bylon wrote:
Eksperimentoj-Solaris olyan "downys", mindeképp utánuk kellene járnom majd és a megelõzõ poén nõi énekeses bandáknak is <3. muchos luvos.

Az az Eksperimentoj szám egy downy-sok által kiadott válogatásról van ^^ (VA-Compilation ''Class-Plan B'') még 2005-böl és azóta nem adtak ki más, de elvileg lesz majd lemez valamikor nemsokára.
Elötte meg az egyik zenekar a Sloth Love Chunks volt, ami meg a Number Girl ex-basszerosának csapata. <3 Meg örülök, hogy tetszett a müsör. :pinky2:

megumi wrote:
bylon wrote:
ez az október 28-i indie rock adás valóban közeláll a szivemhez. :bounce:

ugye, ugye :grin: ? én is ezen pörögtem egész délelőtt, case nagyon belehúzott mostanában a műsorokkal :smile2: :heart: (és akkor ennek örömére jövőhéten kapunk valami borzalmas gero-specialt XDDDDD;;;; )

pffffffffffff!!! nem iiiiiiiiiiiiiiis! :beee: lehet ugye, hogy chill-out lesz. a müsor végén betelefonált egy kedveshallgató, hogy hallotta, hogy mondtam, hogy még nem toom mi lesz jövö héten és neki lenne egy ötlete, hogy a megbékélés nevében lehetnének valami nyugis, visszafogott zenék. ;D erre mondtam neki, hogy szerintem akiknek meg kellene békélniük, azok nem igazán a tilost hallgatják, de mivel amúgyis terveztem egy chill-out-os adást, ezé' végülis lehet, hogy összeszedegetem az olyasmi cuccokat, oszt' nyugi lesz, meg szeretet, meg világbéke. :sweatdrop:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 10 Fri, 11:51 am 
Site Admin

Egy kis elörejelzés, hogy mi várható a következö pár hétben a Nippon Groove-ban:

Nov 11 - konzerv adás, ráadásul még csak nem is valami új cucc, hanem egy régebbi ismétlése. (festés lesz otthon, így nem nagyon tudok kimozdulni)
Nov 18 - random ez-az. az elözö két hét belassult cuccai után inkább tánci-táncibb zenék, közte sok pop.
Nov 25 - Hip-hop Special v.3 - Tokona-X memorial
Dec 2 - megin' konzerv adás, itt éppen a Merry koncert miatt. még nem tudom milyen zenék, majd kialakul. lehet, hogy püttyögös kisérleti elektronika. vagy nem.
Dec 8 - valószinüleg random cuccok megin'
Dec 16 - japcsi electro, synth-pop, new wave és a vk/jrock dolgok, de azok közül is inkább az elektronikával megdobott dolgokkal elötérben. (ez természetesen a két nappal késöbbi budapesti Euthanasie koncert miatt. ;D)
Dec 23 - Fuck xmas brutálkodás. xD
Dec 30 - elöszilveszteri partyzenék. <3
Januárban valamikor meg végre megcsinálom a "noise - dub - experimental - electronica - abstract hip-hop" cuccot. nah, az kemény lesz... :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 28 Tue, 6:36 pm 
Site Admin

Case wrote:
Dec 2 - megin' konzerv adás, itt éppen a Merry koncert miatt. még nem tudom milyen zenék, majd kialakul. lehet, hogy püttyögös kisérleti elektronika. vagy nem.

vagy nem. :beaten: végülis Boredoms különkiadás lesz, egyrészt a zenekar dolgaival, másrészt egy halom mindenfélével a megszámlálhatatlan Boredoms mellékprojekttöl. lesz az elszállós csicsergéstöl a szétesett zajzenéig minden.

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 490 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 33  Next

All times are UTC + 1 hour