Hát most már több mint egy éve, hogy regiztem ide, illene most már ide is postolnom egyet.
Hmm hol is kezdjem? XD Szóval mikor ide keveredtem sound-ra elég sokat olvastam fórumot kb fél évig csak olvastam,maiket irogattok, aztán én is kedvet kaptam hozzá.
Fuu magamról beszélés X"D... hmm 18 éves vagyok, tanuló, matek-fizika a faktom, idén fogok érettségizni.Ohh yeahh._. Hobbym: állandó zene hallgatás(mp3as és Ipod nélkül ki nem teszem a lábam otthonról

),és mikor van időm rajzolok:D főleg ruhákat tervezek, de mostanában inkább rááltam a portérajzolásra, ejhh Miku orra sokszor nagy kihivás, Rukihoz képest:3.
Mióta vok japánbuzeráns öhhjj hát nekem is Dragonball, Sailor Moon, No Attack1 stb animékkel kezdődött majd mikor ezt betiltatták,én net hiány miatt mással voltam el addig. Majd 8.osztályban legjobb barátnőm megint szóva hozta az animéket, köztük yaoi forever fanságban szenvedek X"D És hát elérkeztem első japán együttesemhez, mikor megmutatta Dir en Grey egyik összevállogatott albumát. Onnantól kezdvenem volt megállás számomra

Diru után volt egy rövidke ideig Nightmare, aztán Gazette, amiszintén megdobogtatta a szívemet XD. Ez után érdekes fordulatott vettem youtube- szörföltemmikor rábukkantam An Café-tól a Maple Gunman-re, először is azért kelltette fel figyelmem mert Bou-chanről egyből megállapítottam hogy pasi( khmm ezt tudjuk be yaoi-rajongásomnak..^^"") és megkellett néznem, és akkor az a számszintén szerelem lett belőle azóta is Maple Gunman a favorit szám tőlük. Ezután összevissza jöttek sorba a többi együttes Mucc, MTH, Megaromania, Plastic tree, Despa, Girugamesh, Lm.c, Sadie, Kra, Highly and mighty color,Vidoll,Miyavi-sama és stb.
Abszolúte legkedvesebbegyütteseim:Diru, An Café, Gazette talán őket hallgatom a legtöbbet
Viszont j-popot azt iszonyat keveset szeretek... szinte alig van egy két szám.., és akkor nem is beszélve egyik imserősőm meg akarja szeretetni velem a koreai popot.. XD
Hmm bandában lévő egy két taghoz erősenvonzódik

-fangirlség néhanagyon durvul..XD^^"
Első Ns-em tavaly nyáron volt (egyik barátnőm már sokszor volt és mondta muszáj nekünk is jönni) , a júliusi buli volt asszem, iszonyat jól éreztem magam, kedves emberek, színes egyéniségek voltak, és zene is jó volt^^ Utána természetesen mentem akövetkezőbulikra,kivéve groove-kat hagytam ki ^^"""
( popposabb zenék miatt)
Amiket még muszáj megemlítenem:
-örülök, hogy idekeveredtem a fórumra
-köszönöm tagoknak akik segítettek, ha volt kérdésem
(és még lesz^^)& mióta itt vok több együttessel lettem gazdagabb, töb zenét ismertemmeg általatok, ami szintén nagyon jó érzés.
-pár emberrel ittenről megismerni, összehaverkodni ^^ szintén jó,meg hát remélem azokkalis összefutuk majd személyesen akiket csak névről ismerek itt a fórumon
Nahmm összeségében ennyi lenne, Gomen az esetleges helyesírási hibákért^^""De nem igazánszeretném visszaolvasni az egészet,mert akkr abból biztos az lesz hogy törlök...XDXD