Megint jót álmodtam.
Én és egy másik ember gondoltuk, hogy belógunk egy földalatti futurisztikus bányászkomplexumba (nem biztos, hogy a Földön volt ez, nemtom), mert mindenféle mendemondák vannak arról, hogy fura dolgok történnek odalenn, mi meg kíváncsiak voltunk. XD Úgyhogy csórtunk munkaruhát, aztán odamentünk a többiekhez és németül beosztottak minket két csoportra. Mikor várakoztunk, hogy kinyíljon a főkapu, láttam csomó szarkofág-szerű valamit, amikből gombnyomással embereket (legalábbis azoknak látszottak) élesztettek fel valami trutymóból.
Később egy nagy teremben találtuk magunkat, ahol volt egy sebesült ember. Mint kiderül, egy xenomorph (alien, tudjátok XD) támadta meg. Erre azt mondták, hogy mindenki maradjon egy helyben, átvizsgálják a termet. Ekkor kinyílt az ajtó, és bejött rajta két-három rovarember (igazából óriásrovarok, ilyen sáskaszerűek, csak a hátsó lábaikon jártak), és a szarkofágokból felélesztettek is átváltoztak rovarrá (szóval mégse voltak emberek, áhá! XD). Nekik sokkal jobbak az érzékeik, így átfésülték a termet (nagyon gyorsan végigcikáztak a falon/plafonon, mint a rovarok), és végül megállapításra került, hogy nagy szarban vagyunk.
Eztán valahonnan megint jött valami alientámadás (erre nem emlékszem), a lényeg az, hogy nem sebesültem meg súlyosan, csak "megfertőződtem" (?). Erre az volt valamiért az orvosság, hogy belémlőttek párat egy pisztolyból: kettőt a mellkasomba, egyet a gyomromba, és kettőt az arcomba. Eléggé fájt. xDDD
Végül egy ember (aki úgy nézett ki, mint egyik évfolyamtársam) beszaladt a terembe vérző lábbal és lihegve, hogy kinn járt, de a haverját elkapták az alienek, ő meg éppen el tudott menekülni. Gyorsan becsuktuk az ajtót, erre persze kintről dörömbölés meg kaparászás volt a válasz, úgyhogy elhatároztuk, hogy a ruhatisztító helységen keresztül kell menekülnünk egy kis nyíláson keresztül. Mindenki elment már rajtam kívül, amikor jött az alien, ekkor én egy törölközőt dobtam a fejére, hogy megzavarjam, aztán bevetettem magam a tisztító szobába, ami igazából sok picike kamraszerűség egymásutánja volt, tele fehér törölközőkkel, így nagyon nehéz volt a menekülés. Gondoltam is, hogy tuti el fog kapni az alien, úgyhogy inkább felébredek. És így is lett. Vége. XDDDD