Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 10:49 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 04 Fri, 9:26 am 
oshare booty
oshare booty

hlol
én a katasztrófafilmet néttem meg
aztaf*stlol
khm.. ennyi volt a véleményem... kifejtve :beaten:
jade az alvin és a mókusok metáldala tetszett :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 04 Fri, 9:36 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Megnéztem a 2012-t. Még egy ilyen ostoba filmet! Aztarohadt! XDDD Olyan dialógusok voltak benne, hogy két marékkal tudtam volna tépni a hajam. Tudom, ezt nem épp egy mélyintellektüel műalkotásnak szánták, de azért legyen már határa annak, hogy mennyire nézik hülyének az embert. :lol:
Meg valamit nem értek: az első pusztításrohamot olyan pöpecül megcsinálták, hogy így néztem OoO, és még a könnyem is kicsordult (de komolyan XDDDDD), utána viszont olyan mélyrepülésbe fogott a színvonal trükkök terén, hogy csak pislogtam zavartan. Ezt így miért, elfogyott tán a lóvé? :beaten:
Mindegy, a film egy dologra tökéletes volt... végre premier plánban élvezhettem a világ pusztulását, ma pont erre vágytam, se többre, se kevesebbre. :lol:
Azért ez a párbeszéd...
Kiscsávó, áhítattal: - Wow, what a big plane!
Orosz milliomos faszfej, önelégülten: - It's Russian... Hahh!
... :lol: :angry: :ohwell:

A nagy amcsik még mindig szeretik az orosz kártyát kihasználni, amikor technikáról van szó. XDDD Leragadtak szegények a 80-as években.

No, én is láttam ám pár hete. Vélemény kb. ennyi: a Holnapután azért ennél jobban tetszett (bár annak a vége volt hihetetlen szar).

A 2012-ben a hype nem tetszett: szó se volt itt világvégéről, meg Föld pusztulásról - ráadásul a végére mennyire átcsapott már sci-fi-be? :)

Meg az is hihetetlen, hogy a főszereplők mellé egész véletlenül mindig odaáll a szerencse, meg hogy a (számomra) szimpatikus orosz csinibabát szépen kinyiffantják (jah, amúgy a ruszki pilóta is a kis szerepében meglehetősen nagyon tündökölt előttünk). A főszereplő nőci meg mindig az esetem volt XD
John Cusack meg azért alakított ennél sokkal jobban is... viszont Woody Harrelson-t sosem csíptem, ez az (amcsi filmekben mostanság kötelező számba menő) őrült fickó szerepben oké volt.

Ömm... mit tudnék még mondani?

Tán csak annyit, hogy feltűnt nektek, hogy a maja naptár szerint 2012 decemberében pusztul el a világ? Ezzel szemben a híradásokban a 2012-es londoni NYÁRI olimpia ment. XDDD megalol.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 04 Fri, 9:46 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
Na de ennyi klisét egyszerre lenyomni az ember torkán? Csoda, hogy fulladozunk tőle? XD
A Holnaputánt anno moziban láttuk, de olyan szinten nem maradt meg belőle semmi, hogy akkor se tudnék felidézni egy jelenetet sem, ha az életem múlna rajta. :lol:
Igen! Csöppet bosszantó volt, hogy a főszereplők MINDENT megúsznak, annak ellenére, hogy olyan hülyék, mint egy valag kifordítva, és dacolva minden logikával, folyton a lehető legrosszabb döntéseket hozzák. XDDDD Én is mérges voltam, hogy miért kellett kinyírni a szilikoncicát, na meg Szását, akit én is csíptem, úgy tűnik, nem tudok ellenállni a szaftos ruszki akcentusnak. :beaten: Meg Gordont miért kellett eltenni láb alól? Ő volt kb az egyetlen épeszű figura, erre mi történik? Feláldozzák a család oltárán. Szó szerint, mert így elhárult az utolsó akadály is, hogy a hányatott sorsú familia könnyek között egymás nyakába borulhasson. :finger2:
Hogy miért John Cusack kapta meg ezt a szerepet, az számomra rejtély, de végülis bajom nem volt vele, mondjuk sokszor hihetetlen volt, hogy ő mekkora übermensch is, egy akciószínésznek tán elhittem volna, na de c'est la vie.
Woody Harrelson meg csapnivaló ripacs volt ebben a filmben, idegesítő, és abszolút hiteltelen. :lol:

Hja igen, nem figyeltél, amikor mondták, hogy hát jaj, ezt beszoptuk, tévedtünk, mégis előbb lesz vége a világnak! XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 04 Fri, 9:54 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Hja igen, nem figyeltél, amikor mondták, hogy hát jaj, ezt beszoptuk, tévedtünk, mégis előbb lesz vége a világnak! XDDD

Fasza! :) Akkor bocs, csak én úgy rákészültem arra, hogy karácsonyfák potyognak le a mélybe (de hogy milyen mélyre és hova, azt nemtom... de olyan jó volt ennyi zuhanást látni. XDD
Amúgy én is észrevettem, hogy az elején még volt hű meg há pusztitás terén, aztán állandóan mindig ugyanazt láttam, csak csapnivalóbb kidolgozásban. :)

Tényleg! A plasztikai sebész! Nah ő tényleg túl normális volt a többi karakterhez képest... bár, így utólag rá kell döbbennem:

A film üzenet az, hogy a hülyék túlélik, az okosak meghalnak (Szása, indiai csóka pl. ^^). Bár a fekete hapi az egyedül normálisként túléli.

Vudiról meg nem nyitok vitát. :P :D Stohl Buci hangjával über volt nekünk (hozzáteszem: nemhogy Vudit de Bucit sem bírjuk XD).

Edit: Sokat spoilereztünk, nem? XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 04 Fri, 10:04 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
LOL-faktornak elég volt nekem az úton végiggördülő óriásfánk, na meg az elmozdult földrétegekből torpedóként kilövő metró, akkor hangosan felröhögtem, az annyira abszurd volt, és épp annyira hülyén is nézett ki. XDDDD
Igen! Sőt, alapvető trükköket kúrtak el, például a színészek háta mögé vetített hátterek... hogy azok milyen bitang szarul néztek ki. :lol:
Tényleg, az indiai... hát persze, hogy őt is le kellett mosni a színről. A szó legszorosabb értelmében.
Na, még az baszott volna be, ha magyar szinkronnal kellett volna megnéznem. XDDDD R5 DVD ripet töltöttem le tegnap, tehát english, ohne subs, viszont az zavart, hogy a franciák és a kínaiak jelenetei alatt nem volt angol felirat (nem tudom, az ötös régión belül honnan jött a DVD, de mindent cirill betűkkel írtak ki XD). És hát a franciám meg a kínaim közelsem olyan jó, mint az angolom. :beaten:

Spoilerezünk, na és? Ki a fenét érdekel? Egy ilyen film úgysem tartogat nagy meglepetéseket. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 04 Fri, 10:08 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

shadow VI II I wrote:
Tokubei: Megnéztem ezt az Antikrisztust

na, örülök h megnézted.öö..nem biztos, hogy a férfi győz, hiszen utána még megjelennek azok a nők az erdőben.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 04 Fri, 10:55 am 
Forum Addict

Tokubei wrote:
na, örülök h megnézted.öö..nem biztos, hogy a férfi győz, hiszen utána még megjelennek azok a nők az erdőben.

hmm, mondassz valamit... feltűnően követik (csak nem volt náluk balta :beaten:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 04 Fri, 11:38 am 
Site Admin

Nekem a 2012-böl már az elözetes is sok volt, abból is lehetett érezni, hogy sztori az itt nem lesz, a pusztulásnak meg olyan szinten nincs köze a realitáshoz, hogy a katasztrófafilmek alapjának számító "mi lenne ha" para sincs meg benne még nyomokban sem.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 04 Fri, 11:39 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
Nem is azért néztem meg, elhiheted. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 04 Fri, 12:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ha valami igazán ócska, sztereotip hollywoodi, enyhén műanyag szagú filmet akartok nézzétek meg a "képlet" c. filmet nic cage főszereplésével.mi nagyon sokat nevettünk rajta.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 04 Fri, 12:54 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Jól hangzik, ha megint szennyre vágyom, mindenképp beiktatom! XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 04 Fri, 5:11 pm 
Elite Member

uhjaj a képlet az nekem is eléggé fájt... nagyon misztikusnak szánták xD
engem most az 1 c. magyar film izgat eléggé! vmi weird cucc elvileg sci-finek mondják...

Profile  

Post subject: Iron Man
PostPosted: 2009 Dec 06 Sun, 12:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Megnéztem az iron mant. Tetszett, mert van stílusa a filmnek, az egyik legpofásabb, amit mostanában az amerikaiaktól láttam. A főszereplő karaktere érdekes és jól kidolgozott, jó szövegekkel és némi tanulsággal is. Ez utóbbival kapcsolatban tetszett, hogy a film nem követi a mai szokásos trendeket. Nem a bögyös csajok vannak főszerepben (róka lány a transzformerszből, ugye), sőt inkább szembe megy ezzel a jelenséggel... riszpekt.

A történet pedig szintén jó, bár nem először okozott kellemes meglepetést egy képregényből készült film. Tök jó látni, hogy nem csak odahányják a szereplőket, hanem mindennek megvan az előzménye és nem csak agyatlan akcióról szól az egész. Mindemellett kreatív is.
Elsőosztályú a cgi a filmben jó akció jelenetekkel. Az F22-es részt nagyon bírtam. Legutóbb ilyet a dáj hárd 4 ben láttam, amikor brúsz vilisz bújócskázott egy vadászgéppel valami emeletes autópályán = loálfail. Na, az röhejes volt, ez pedig szórakoztató. A ruha építés is tetszett, ötletes volt és szintén jól megoldották grafikailag. Bár enyhén starcraft utánérzés.

Jó látni, főleg a transzformersz után, hogy tudnak történetet is egy film mögé rakni, nemcsak bugyuta gyerekes akciót...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 06 Sun, 4:31 pm 
Site Admin

az Iron Man-ről majd mindenki jókat mond.. lehet meg köllene néznem nekem is? o_o"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 06 Sun, 7:17 pm 
Forum Addict

aki akar röhögni egy jót annak ajánlom a Drag Me to Hell-t avagy Pokolba Taszítva c. filmet.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour