Jude wrote:
Sorry, csak a tánc a szívem csücske, és nagyon kritikus tudok lenni. Nincs egyébként bajom Namiével, de a Dancing Queen jelzõt rá használni durva böszmeség. XDDD
Ízlés meg a pofon.

Én mondjuk nem vagyok egy nagy tánc szakértő, de nekem valamiért Namie sokkal nőiesebb fílinget kölcsönöz, mint pl. BoA (főleg amiket mostanában Amerikában táncolt... o_O bleh. Régen még jó volt...), vagy Kumi (jó, Kumit nem annyira ismerem, de a stílusa valahogy sose jött be, meg a hangja se ^^"). Lehet, hogy Namie nem Dancing Queen, de valahogy nem is t'om... szerintem fílinges nah. (A ruhásszekrényét meg továbbra is kérem xD).
Meg gondolom más huzamban koncerteket végigtáncolni amikor élesben közvetítenek százezrek előtt, és más csak úgy egy klubban tűsarkúban. (Bár hadd személyeskedjek: azt tudom, hogy Te tényleg rohadt jól táncolsz, sz'al

aki tud az tud. Egyszer én is akarok olyan sokáig táncolni tűsarkúban fájdalom nélkül, mint ő xD Bár Namie egyszer azt nyilatkozta, hogy neki ugyanúgy fáj a lába közben, pedig a csizmáit neki csinálják személyre szabva... és még így is egy tortúra lehet, fellépés előtti idegességgel, meg minden... o_o elvégre elég csak egyetlen egyszer orra bukni valamelyik kamera előtt xD). Mondjuk a versenytáncosok ugyanúgy szívnak, sz'al... biztos egy idő után kialakul egy "immunitás" a lábfájdalomra xD.
Amúgy sorry ha kicsit off lett, ha lesz Namie topic, akkor ez is mehetne oda ^_^"