Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 2:39 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 23 Mon, 1:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

este végre 2001 űrodüsszeia!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 1:44 pm 
oshare booty
oshare booty

megnéztem a paranormal aktivtit...
'töh... tennap elkezdtem este, de ráaludtam (^^")
ma befejeztem. a vége cool. egyébiránt nekem kicsit uncsi. többet fókuszálhattak volna az éjcakákra :)
.. meg monnyuk a footage típusú filmeket nem nagyon tudom átélni. uncsi...
nah mind1 xD a session9 is be van készítve :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 1:48 pm 
Forum Fanatic

^ Na ugye, hogy nem nagy szám. Nem mellesleg én elvileg jól tudok angolul, de a film kb. 40%-ában dunsztom sem volt, hogy mit mondanak, a hangerőt meg nem akartam feljebb tekerni, mert így is majd' becaciltam egy koppanástól. XD

Session 9-ra én még edzem magam kicsit lelkileg, aztán hadd szóljon. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 2:00 pm 
oshare booty
oshare booty

Jigsaw wrote:
^ Na ugye, hogy nem nagy szám. Nem mellesleg én elvileg jól tudok angolul, de a film kb. 40%-ában dunsztom sem volt, hogy mit mondanak, a hangerőt meg nem akartam feljebb tekerni, mert így is majd' becaciltam egy koppanástól. XD

Session 9-ra én még edzem magam kicsit lelkileg, aztán hadd szóljon. :lol:

mivel tudtam ez lesz, én eleve -egy kellően hibás és hiányos- felirat társaságában néztem meg pont emiatt.. meg szülők szobája mellett vok pont.. este 11kor ne erre keljenek már ők (vagyis csülök)

am ja azt utálom ha ennyire játszanak a hangokkal. mert legyen persze halk és hangos, de ne az h fel kell állandóan tolni a hangot maxra h meghalljam mit suttog egy fullos sikítás vagy neadj koppanás előtt.. már csak a hangfal miatt is xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 7:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Image

lars von trier (idióták,dogville) 2 évig tartó depressziója után egy olyan thriller-horrort írt és rendezett amiben a legnagyobb félelmeit osztja meg velünk.

Image

a film egy olyan profin fotózott és vágott montázzsal indul amit én még nem láttam.egyszerre gyönyörködtet és felépíti a feszültséget.pont olyan mennyei manna szemnek és fülnek, amennyire később elbaszottul beteg és zavaró lesz a léleknek. ITT meg is nézhetitek az első 5 percet.

Image

miközben néztem arra gondoltam, hogy "így kell kinéznie egy horrorfilmnek ha egy komoly rendező nyúl a témához".kb mint kubrick shiningja, persze színvonalban idézi csupán, hiszen a ragyogást ha muszáj lenne bekategorizálnom akkor inkább pszichológiai horror, míg az antichrist valami torz mutációja a slashernek és a thrillernek miközben olyan képekkel opárál, hogy az alkotói filmek rajongóinak is elsül a töke.willem dafoe meg tök jó karakter.ki gondolta volna...a pókemberben nem baszott oda.

Image

ha valaki megnézné azt figyelmeztetem, hogy nem csupán a szokásos horror elemekre, illetve képekre számítson.valódi szex és igazán kegyetlen, zavaró jelenetek sora várja a filmben néha céltalanul.érdekes, hogy míg a dancer in the dark c. filmje nagydíjas volt a cannes-i filmfesztiválon, addig az antichrist vetítését hangos fújolások/rosszindulatú kacajok és éljenzés fúziója követte, ezzel megosztva a zsűrit és a kritikusokat.

Image

poént nem lövök le, de fontos eleme a sztorinak a természet, a nő, az eredendő gonoszság és a biblia.persze képekkel boncolgatja a fenti témákat nem pedig x és y szereplő elmélkedik rajta.trier nem szolgálhat bocsánatkéréssel, sőt munkássága legfontosabb darabjaként emlegeti a filmet.ha szereted a korszakalkotó horrort és a művészfilmek értőinek krémjét megosztó filmeket akkor nézd meg...de sürgősen.

trailer

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 8:40 pm 
Forum Fanatic

Tokubei wrote:
*Antichrist*

Köszi az ajánlást, ez nagyon jól hangzik. Valahol már futólag olvastam róla, de most a Te leírásod ösztönzött arra, hogy ténylegesen meg is akarjam nézni. :lol: Már töltöm is (hű, lehet, hogy egy órán belül lenn is van xD).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 29 Sun, 8:37 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

megnéztük a Jenifer's body nevezetű... öm... horrort?
elég wtf volt, de tetszett! XDDD
jó volt az a sátánnak felajánlunk egy szűzet dolog, de jobban is kifejthették volna... jó pár rész eléggé összecsapott lett és csak mellékesen odavetették a nézőnek. inkább a látványra mentek, ami meg néhol gagyi.
de legalább volt benne sexy megan fox!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 30 Mon, 9:43 am 
Forum Expert
Forum Expert

Az Antichrist hiába érdekelne, miután olvastam róla pár leírást és kritikát, arra a következtetésre jutottam, hogy számomra az a legjobb, ha bottal nem nyúlok hozzá. Elég érzékeny lelkem van, és ami ebben a filmben folyik, az rendesen megviselne, és belátható, hogy az meg nem hiányzik. Tudom, loser vagyok, na és aztán? Igen, többször bőgtem ilyesmiken, sajnos én ezt a kategóriát már nem bírom.

Más: tegnap megnéztük a 9-et, és nekem nagyon tetszett. Több helyen olvastam, hogy sokan csalódtak. Bizonyára valami mélyenszántót vártak (nem értem, miért o_O), és amit kaptak, az egy szimpla mese volt, a szó leghagyományosabb értelmében, a régi jó tradíciók szerint előadva, csupán a steampunk körítés lehet némileg bizarr (vizuálisan lenyűgöző, bár semmi extra abból a szempontból, hogy ezt a szintet bármelyik mostani animációs film hozza, viszont kreativitásból és fantáziából csillagos ötös). Szóval senki ne úgy üljön neki ennek az alkotásnak, hogy akkor most valami nagyon érett, nagyon darkos, húde világmegváltót fog látni, mert koppanni fog. Viszont ha hagyja, hogy magával ragadja a történet egyszerű bája, akkor egy kellemes élményben lesz része. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 30 Mon, 1:15 pm 
Forum Addict

Be posztolom ide, mert jó: az indavideón mindenki nézze meg szépen az uristen@menny.hu-t!

http://film.indavideo.hu/video/f_uristenmennyhu

Én komolyan végibőgöm az egészet mindig, ha megnézem, és nem értem miért...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 11:53 am 
Site Admin

a 9 tetszett nekem is. ^^ látványilag lenyügözö, meg az egész világ, a karakterek, minden baromi érdekes. a sztori meg jah.. eléggé vékomyka, jó nagy lyukakal, de a szerencsére már az elözetesben is a látvány fogott meg, szóval elsösorban amiatt néztem így annyira nem zavart, hogy a háttértörténet tényleg csak azért volt, hogy legyen valami ami viszi elöre az eseményeket. szóval nem egy klasszikus, de mindenképpen érdemes megnézni ettöl függetlenül. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 02 Wed, 11:55 pm 
Member

pocketlawyer wrote:
Be posztolom ide, mert jó: az indavideón mindenki nézze meg szépen az uristen@menny.hu-t!

http://film.indavideo.hu/video/f_uristenmennyhu

Én komolyan végibőgöm az egészet mindig, ha megnézem, és nem értem miért...

én a nevetéstől..

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 03 Thu, 10:09 am 
Site Admin

szerintem meg rémesen rossz film. :beaten: még akkoriban láttam amikor kijött és nagyon szenvedtem töle.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 03 Thu, 11:47 am 
Forum Addict

Jóvanna~. :oops: Én szeretem... és tényleg nem értem, de mindig bőgök rajta...

Ettől függetlenül ajánlom mindenkinek, ezek szerint elég vegyes érzelmeket kelt az emberekben.
asiafan wrote:
én a nevetéstől..

Case wrote:
szerintem meg rémesen rossz film. :beaten: még akkoriban láttam amikor kijött és nagyon szenvedtem töle.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 03 Thu, 2:58 pm 
Forum Addict

Tokubei: Megnéztem ezt az Antikrisztust, még a hétvégén, aztán meg hagytam leülepedni az élményt. Jó azért csaltam, a megnézés előtt elolvastam egy pár "kritikát"... és azt kell mondjam, ez a bibliai utalgatás majdhogynem felesleges, mivel a szimbólumok anélkül is érthetőek. Szóval ez már csak hab a tortán, ugyanmár biblia. A vége nem tetszett, sablonos, a férfi győz, meg amit ő szimbolizál. Sőt elég banális volt a három állat felbukkanása a legvégén, kissé meseszerű, persze értem, az ismétlődő szimbólumokkal csak hangsúlyozza az események fontosságát.
A képek meg egyéb operatőri meg zenei hangaláfestés tényleg zseniális, viszont horrornak nem mondanám. Meg azt se, hogy tetszett, de azt se, hogy nem tetszett. Elgondolkodtató film, az biztos. (Ha csak nem esik le rögtön az első képkockánál, ami teljesen nyilvánvaló: a tökénél ragadták meg a lényeget, a többi meg variáció egy témára.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 04 Fri, 12:36 am 
Forum Expert
Forum Expert

Megnéztem a 2012-t. Még egy ilyen ostoba filmet! Aztarohadt! XDDD Olyan dialógusok voltak benne, hogy két marékkal tudtam volna tépni a hajam. Tudom, ezt nem épp egy mélyintellektüel műalkotásnak szánták, de azért legyen már határa annak, hogy mennyire nézik hülyének az embert. :lol:
Meg valamit nem értek: az első pusztításrohamot olyan pöpecül megcsinálták, hogy így néztem OoO, és még a könnyem is kicsordult (de komolyan XDDDDD), utána viszont olyan mélyrepülésbe fogott a színvonal trükkök terén, hogy csak pislogtam zavartan. Ezt így miért, elfogyott tán a lóvé? :beaten:
Mindegy, a film egy dologra tökéletes volt... végre premier plánban élvezhettem a világ pusztulását, ma pont erre vágytam, se többre, se kevesebbre. :lol:
Azért ez a párbeszéd...
Kiscsávó, áhítattal: - Wow, what a big plane!
Orosz milliomos faszfej, önelégülten: - It's Russian... Hahh!
... :lol: :angry: :ohwell:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour