Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 04 Mon, 12:09 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 524, 525, 526, 527, 528, 529, 530 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 5:50 pm 
Member

Most ébredtem

Hát igen nekem sem volt valami bizalom gerjesztő, mikor ott állok a sorba és mellettem a kukát telirókázza az egyik csaj -.-' nagyon tudtam örülni, hogy így kezdődik.

a buliról:
Hát végül is volt pár ismerős akikkel összefutottam, de konci ideje alatt a másik helyíségben ültek -.-' én meg behúztam jobbra a hangfal alá, ahol néha bevertem a fejem, úgyhogy sajna nem tudtam csápolni, de mikor lehetett a fiúkat tapizni, nah azt nem hagyhattam ki Razz Mozgás az nálam volt szellősen, mert ütközött a nép és én meg nem akartam pogózni.
A fiúk tök aranyosak voltak, jófejek, nekem naon tetszett ^^ Élmény volt. És utánna a dedikáláson és fotózáson, szegények már naon készek voltak :C

És ahogy vége a koncertnek, üres kb a tánctér O.o WTF?!
2felé az összes társaságom lelépett, szal egyedül mentem szépen táncizni. Két csajszi megszánt engem és táncikált velem (neki köccencs), de sajna fél 3felé le is létem, mert a cipőm szét ment -.-'
Koconom A Beast of Bloodot, Vanillat, Caramelldansent és a Super shootert >.<

Jahj és igen láttam, hogy szegények keresik a fülbevalót, lenéztam közben a 158centimmel én is hogy ki mit keres, de nem tudtam megállapítani XD
Bár akkor jól sejtettem, hogy ti voltatok azok Razz Már a koncert ideje alatt. Ayumit el is kaptam, hogy ő véletlen nem fórumos? mert szegény Caset sziovatták, néhol meg istenítették. Tőlük naon jó kedvem lett, láttam hogy élvezik és csápolnak és buliznak. Mások meg kb fapofával állnak mint a borjak a hentesnél -.-'

(én voltam az idióta copfos masnis kislányka )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 6:00 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Háhháááá akkor tudom ki vagy xD
Mögöttünk álltál sorba a bejáratnál :D
Ayumi nem fórumos, én vok az összekötő xDDDD

Valamit akartam, erre nem elfelejtettem? xD
Jajj a szőke leányon röhögtem mögöttem. Csak állt és állt... nekem meg elegem lett, úgyhogy mikor Case kitűrt minket akarva-akaratlanul elé kerültem. Eztán néha kisebb oldalba-hátba böködéssel bosszantott. Végül nem közöltem vele, hogy túléltem néhány zúzdás koncertet, ahol leverték a vesém is, úgyhogy a kis böködése engem nem fog meghatni xD Bunkó vok ez van xDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 6:07 pm 
Member

az a szőke csaj a barátnőm volt XD próbált látni koncin valamit, mert kb velem egy magassága van XD egy tömegben 160 alatti magassággal nem sokat lehet kezdeni :P
Amúgy néha veled is koccantam párszor :D Próbáltam ezt elkerülni, ezért is fogtam vissza magam. Hisz nem igazán ismerjük egymást, én meg nem zúzom le a népet egy koncert alatt ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 6:14 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Alice wrote:
az a szőke csaj a barátnőm volt XD próbált látni koncin valamit, mert kb velem egy magassága van XD egy tömegben 160 alatti magassággal nem sokat lehet kezdeni :P
Amúgy néha veled is koccantam párszor :D Próbáltam ezt elkerülni, ezért is fogtam vissza magam. Hisz nem igazán ismerjük egymást, én meg nem zúzom le a népet egy koncert alatt ^^

koncerteken vadidegen emberek zúzzák le egymást xDDDDDDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 6:25 pm 
Member

Tudom.. mikor acélbetkósom sem volt még beszélő cipó, addig én is vadultam, magyar koncikon :D Ált első sorban csápoltam és a korláton kötöttem ki, ezért mindig kellett egy kicsit pogozásba keveredni :D
Csak mikor miniszoknyában, kedvenc rongyosra nyúzott lakkcsokámban vagyok egy japánkoncin, az nekem még is más ^^
De akkor legközelebb, nem fogom vissza magam. Bár néha rámpislogtál mikor neked lökődtem, én meg beijedtem, mert nemszeressem a balhét ha bulizni menek ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 6:25 pm 
Senior Member

Hali!

Jó volt végülis :) Hogy autogram osztás alatt nem mentek táncolható zenék és nem buliztak az emberek annyira nem is baj, legalább a BLF körül forogtak, ha már sokan koncert közben nem mutattak sok érdeklődést. Énekest sajnáltam kicsit mikor 1-2 ember tévedt oda néha aláírásért, Naoyukihoz meg hosszú sor állt :) Amúgy mind2 srác nagyon közvetlen és jófej volt, remélem jönnek még :) A koncert alatti technikai hibák... hát, megesik, ami elromolhat az el is romlik, így szokott lenni. De szerencsére képesek voltak ezt is mosolyogva kezelni. :) Autogram osztás után sokáig "pocsék" zene ment (senki izlését nem szeretném ezzel leszólni, csak nem lehetett rájuk táncolni) ezért elég nagy punnyadás volt, ami kár, mert ennyivel is hosszabb lehetett volna az éjszaka, ha előbb jönnek a jó zenék.
Case-nek köszönöm szépen a TeddyLoid-ot és a virág+autogram megőrzést xD
Végülis jó buli volt, mi végig jól éreztük magunkat, bár véleményem szerint k-pop lehetett volna több xP
Na ez kicsit hosszúra sikerült, ami általában nem jellemző rám, de ez van. :)
Puszi mindenkinek

Ui.: Szerencsére füvezős/berúgós/hányós emberekhez nem volt szerencsém, mert tőlük nem csak az étvágyam, de az életkedvem is elmegy...
Ui. 2: Akinek BLF-os képei vannak, megköszönném ha feltöltené netre, és belinkelné a fórumba

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 6:58 pm 
Forum Fanatic

Szomorúan olvasom, hogy a hangulat nem volt az igazi. De azért várom majd a hivatalos beszámolót! Főleg a setlistre vagyok kíváncsi, meg hogy milyen volt a Ryonai által írt új dal (aki felismerte), meg mi volt a "surprise song encore", amiről myspace-en írtak (ha télleg volt ilyen). :)

És: Isawo blogbejegyzése a koncertről

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 7:23 pm 
Forum Expert
Forum Expert

A Ryonai-féle dalba kétszer is belefogtak, mindkétszer beszart a technika, nem tudom, végig tudták-e játszani egyáltalán. A "surprize encore" meg egy tengerészsapkában előadott asszem Pink Floyd dal volt. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 7:36 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Igaz nem voltam ott, de örülök, hogy Isawo-nak tetszett az itt töltött idő ^^ Remélem, következőleg is jönnek, jobb lesz a hangulat és ott tudok lenni :D *csak pozitívan*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 7:55 pm 
Member

Legközelebb remélem többen fognak tombolni. És rá jöttem akik középen voltak az első sorban, azoknak volt mázlijuk.. Ahh majd én is befoglalom egyszer és akkor kéynelmesen csápolhatok, ami most nem sikerült :C

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 8:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én jól éreztem magam. :D
A koncert is nagyon jó volt, de a technika azért megint jól közrejátszott.
Az after is nagyon jó volt! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 8:34 pm 
Forum Fanatic

Aru wrote:
A Ryonai-féle dalba kétszer is belefogtak, mindkétszer beszart a technika, nem tudom, végig tudták-e játszani egyáltalán. A "surprize encore" meg egy tengerészsapkában előadott asszem Pink Floyd dal volt. :roll:

Köszi az infót, ez érdekesen hangzik! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 9:09 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^Nincs mit.

És nem tudom melyik volt a második MUCC szám a Saisshu Ressha után. Itt hallgatom a cuccaikat mert nem jut eszembe a címe, valaki segítsen!!!

EDIT: Megvan, a Sora to ito volt. 8-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 29 Sun, 2:02 am 
Member

Nah akkor én mindenkit felülmúltam mert most keltem fel :smilecolors:
Az mellékesd h elötte dolgoztam éjjel xD
Nah igen az első sor közepénél mi voltunk a bnőimmel...és tényleg jó volt az első sorban.
Ano a fapofás tömeget én sem tom értékelni, miért nem lehettt tombolni??Én próbálkoztam amennyire lehetett a nyomulós tömegtől xD de pattogni kell nah^^
Megjegyzés:aki mellettem áltt csaj full ien tollas izében tök jó ruciban-sajna a neved nem tudom-csináltál képeket meg vidiket, azokat hova töltöd fel??? Remélem jár ide^^"

A drogos és részeg kislánykákról pedig no comment, sztem a buli nem ott kezdődik h jól beb*szunk meg beszívunk főleg nem 13-14 évesen,de hál istennek a látványáról lemaradtam.

A zenék jók voltak, de inkább csak a vége felé^^
Case az az utolsó szám az mi volt???? Mert annyira rossz volt h az már jó xD ott mondtad a címét, de nem maradt meg xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 29 Sun, 11:11 am 
Forum Addict

Reggel, amikor hazaértem, posztoltam ugyan a wácápba, de most ide is beírom, hogy tök jó volt a koncert és a buli! :D
Nekem eleve bejön a BLF zenéje, elektronika és gitár, az ilyesmi nekem nagyon tetszik!
A koncerten én mondjuk nem nagyon tomboltam, nem vagyok ilyen sikitozós meg főleg nem énekes-taperolós alkat, de emlékeim szerint többször is hangot adtam lelkesedésemnek...
Aru mellem állt, ő tudja elemezni a viselkedésemet :lol:
Arutól egyébként ezúton kérek bocsánatot, hogy köszönés nélkül leléptem... nekem ez szokásom sajnos, :oops: ha eljön a "több kettőnél" állapot, akkor egyszerűen ellépek haza. :oops:
Viszont a magammal vitt ismerősnek tetszett a buli, mondjuk érthető módon leparkolt egy nagyon szép csajszi mellett és kicsit elszakadtunk egymástól, de jól érezte magát. :)
Hazafelé menet meg megkaptam tőle, hogy olyan ügyvédesen megyek. :lol: Nem is tudom mire gondolt.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 524, 525, 526, 527, 528, 529, 530 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour