Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 3:51 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 24146 posts ]  Go to page Previous  1 ... 1072, 1073, 1074, 1075, 1076, 1077, 1078 ... 1610  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 8:31 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

D1zzy wrote:
Jó annak akinek van olyan csilli-villi telója :D Az enyém még az mp3-at sem viszi XD Am meg nállunk nincs "ha filmet nézünk", hanem minden héten legalább 1-et lenyomunt..na most szólj hozzá...

Annyira nem csilli-villi, de nekem épp megfelelő :D Minden héten 1 ? o_O Én szemszögemből ilyen téren szerencsés vagy, mert nálunk baromi sok a dög unalom óra és a körmölés T_T Örülök, ha filmet nézünk, izééé néznek xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 8:45 pm 
Forum Fanatic

Tokubei wrote:
pont ma 4 éve csatlakoztam. :shock: .XD

Boldog évfordulót! :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 8:46 pm 
VIP Member

Miharu89 wrote:
Annyira nem csilli-villi, de nekem épp megfelelő :D Minden héten 1 ? o_O Én szemszögemből ilyen téren szerencsés vagy, mert nálunk baromi sok a dög unalom óra és a körmölés T_T Örülök, ha filmet nézünk, izééé néznek xD

Az én nokia 3310-emhez minden csilli-villi :roll:
Régen én is örültem neki ha néztünk(meg néha most is), de egy héten 4szer van kemény három óránk. Így nemsok tudás ragad meg bennem XD Jó ha a héten írtunk vagy 2 oldalt össz.Álomvilág lenne ha nem kellene év végén vizsgázni :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 8:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

D1zzy wrote:
Az én nokia 3310-emhez minden csilli-villi :roll:
Régen én is örültem neki ha néztünk(meg néha most is), de egy héten 4szer van kemény három óránk. Így nemsok tudás ragad meg bennem XD Jó ha a héten írtunk vagy 2 oldalt össz.Álomvilág lenne ha nem kellene év végén vizsgázni :cry:

Kb mi is így vagyunk. Hiába írunk napi 10 oldalt 1 tantárgyból, nincs olyan tantárgyunk, ami majd lesz a vizsgán vagy, ha van is, tökre nem azt tanuljuk, amit kéne xD Minden tanár rákérdez 1-2 tantárgyra, mi meg erre azt feleljük. Mi ilyet nem tanulunk o_O Pl: Közlekedés földrajzból is a Föld történetét vesszük, meg amit általában földrajzon szoktak T_T Bár már néha néha esik szó 1-2 vasútról vagy hajóról xD De ez tényleg csak néha ^_^ Nah igen, szép álom lenne, de nálunk sajnos lesz :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 9:08 pm 
VIP Member

Alice wrote:
Neked állapítottak meg még mást is?

hát, elvileg a gyomrom felső része fel van csúszva a mellüregembe, ami egyébként nem okoz konkrét panaszokat, de ez is hozzátesz egy kicsit a refluxomhoz :?
mióta próbálok rendszeresebben étkezni és betartani, hogy egyszerre csak keveset ehetek, egész normálisan tudok együttélni vele, mielőtt megállapították volna, hogy mi a bajom, annyira rossz volt, hogy több kilót is fogytam, mert képtelen voltam enni... hát nem egy leányálom a reflux ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 10:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

apám elvitt az sztk-ba, hogy megkapjam az oltást h1n1 ellen, sikeresen be is adták, de amennyit várnom kellett rá... o_O"
...egyébként meg nem vagyok jól, csokit akarok, intenzív hiányérzetem van, meg amúgyis nyüüüüssz. .___. </3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 4:38 am 
Forum Addict

Me is already back at home...

...and I'm still "Too Tough to Tame" XD

Jó volt, nagyon jól éreztem magam, kellenek ezek a bulik, vagy kábé a Dunának mennék.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 6:26 am 
Elite Member

Fáradt is vagyok meg nem is, mindegy, a tea az egyik legjobb dolog a világon<3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 7:33 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

pocketlawyer wrote:
Me is already back at home...

...and I'm still "Too Tough to Tame" XD

Jó volt, nagyon jól éreztem magam, kellenek ezek a bulik, vagy kábé a Dunának mennék.

jaja xDDDDDDDD
És vazz nem látok a bal szememre, csak részleg xD... és tánc közben majdnem szétcsúszott a térdem, sebaaaaaaaj xxD A buli jó volt :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 8:06 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ez a két nap már így is vaskos impulzusköteggel szolgált, de az egészre a koronát a buszút tette fel, konkrétan ránk szóltak, mert fel mertük tenni az egyik lábunkat a térdünkre, hogy a többi dologról, mint a buszon evés, ne is beszéljek. Igen, szerintem a nap legrosszkedvűbb, kötözködő Günther-utánzat buszosát sikerült kifogni, de sajnos visszafelé sült el az egész, a végén már fájt az oldalam a röhögéstől. A buli, meg az előtte való Morissonsos before party meg jó volt, részegen gyrost ettünk, amire csak utólag emlékeztünk, amúgy mint kiderült, részegen még mindig remekül be tudunk mozdulni a Barbie Girlre, de azért fene a minden koktél 500 Ft akciókba, voltak utóhatásai, de akkoris, nagyon jó buli volt ez így is, és örültem, hogy Aruval is viszonylag sokat tudtunk beszélgetni, meg khm, nézelődni, ezért a két napért már megérte leutazni Szegedről, köszönöm minden résztvevőnek. <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 9:07 am 
Forum Addict

Felkeltem, kipakoltam a tancuccaimat az asztalomra erre az összeszakadt :'DDD még jó, hogy egy masszív beépített cuccról van szó, aminek elvileg egy eleme se csúszhatna szét :laugh:

Az éjszaka közepén meg többször felébredtem arra, hogy egy 5-6 éves kislány áll az ágyam mellett és mosolyog :shock: nagyon remélem, hogy csak valami álombéli képzelgés volt...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 9:11 am 
Forum Fanatic

Felkeltüüünk~ :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 9:23 am 
oshare booty
oshare booty

Jigsaw wrote:
Felkeltüüünk~ :pinky2:

én is. mek kecskemétre nagyit látni!! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 10:23 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jó reggelt mindenki! ^_^

noira wrote:
Az éjszaka közepén meg többször felébredtem arra, hogy egy 5-6 éves kislány áll az ágyam mellett és mosolyog :shock: nagyon remélem, hogy csak valami álombéli képzelgés volt...

Velem többször előfordul, hogy valaki, valami áll az ágyam mellett. Általában akkor meg sem tudok moccani, egy hang nem jön ki a számon, és valaki megérint, vagy megszorítja a kezem, vagy bármi o_O Az egész lakásban bárhol alszok, ott vannak T_T Más nem érzi, csak én, de egyik bátyám is tapasztalt régebben hasonlót o_O Jó, hogy van cicám, mert elijeszti őket :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 28 Sat, 10:32 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

én egyszer arra riadtam fel hogy valami hideg fogdozza a nyakam! x__x"" hála jó égnek mire kinyitottam a szemem nem volt ott semmi/senki... .__.

kér valaki linzert? :pinksmile:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 24146 posts ]  Go to page Previous  1 ... 1072, 1073, 1074, 1075, 1076, 1077, 1078 ... 1610  Next

All times are UTC + 1 hour