Rick wrote:
Az online marketingről meg annyit, hogy egyedül az egy szem elnökünknek mondtam, mint opciót, aki az elnökségi ülésen felvetette, majd meg is szavazták. De ha ez szerinted az elnökség rábeszélése, akkor kár is vitatkoznunk bármiről.
te figy... xD ez h jött.. case a matról és a conról írt... erről nem igazán szólt a dolog
de látom közgazdász lehetsz h ennyire pörögsz a dolgon..
Rick wrote:
"Ezek után következett az elöre behirdetett szavazás arról, hogy mi legyen a felelösökkel, azaz Z és R urakkal,"
Rick wrote:
Biztos nagyon leégettem magam azzal, hogy felróttam az elnökségnek egy sor szabálytalanságot, - miután elismertem, hogy hibáztam - ti meg megpróbáltátok belém fojtani a szót.
a fenéért is zavar akkor a fenti mondat okostóni?

Bíborhold wrote:
Ugyan, abba ne hagyjátok, még megvan a fele pizza. ^^
hülyegyerek xDD *ez volt az intermezzo és a reklám*
Rick wrote:
...Kár, hogy a valóságban szépen félrevonultak és iszogattak, jelenlévő MAT tagokat kihagyva a buliból.
bocsi megint én, de ez személyes sérelem, már végképp nincs köze egyrészt a conhoz, másrészt case-hez, vagy ehhez a -valóban nyílvános, de azért némiképp tematikusan irányított- fórumhoz. azt megértem h fájhatott a rosszul elsült parti, de...? itt...? de ha meghívsz és van szaké és nem pesten lesz, én megyek és beszélgetek bármelyik animéssel

....és ismét!

önök kérték
Rick wrote:
Case: Most őszintén. Miért jó neked az, hogy írsz egy flamelős posztot, aztán meg teszel egy korrekt hangú megnyilvánulást?
és
Rick wrote:
Biztos nagyon leégettem magam azzal, hogy felróttam az elnökségnek egy sor szabálytalanságot, - miután elismertem, hogy hibáztam - ti meg megpróbáltátok belém fojtani a szót.
holittafléjm
pláne h a hangneme sem olyan

szal öröm volt.. pláne utólag
...ja és a lényeg!!!
Jude wrote:
*balra el*
dzsűűűűűűd!! arunak is szóltam, h ien bonyolult politikai helyzetben a két oldalt nem szabad leírni!!!