Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 3:53 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 145  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 26 Thu, 11:38 pm 
Forum Expert
Forum Expert

*kikészít még egy poharat a forralt borhoz* :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 26 Thu, 11:41 pm 
Newbie

Ott volt 53 ember, akik látványosan két táborra szakadtak. Te beszéltél x emberrel az egyik táborból. Jah, hát persze, hogy van némi valóságalapja, csak néhány dolgot elhallgatnak. Mások meg nyilván máshogy fognak emlékezni.

De Case kérésere amiket elmondtam, de folyamatosan megpróbáltak belém fojtani:

- Felróttam, hogy nem publikálta az elnökség a közhasznúsági jelentést a törvényileg előírt június 30-ai dátumig. Mi volt erre a válasz Urántól (elnökségi tag)? "A te egyesületed honlapján sincs fenn!!" Majd később oda jön hozzám: "Bocsi, tényleg fenn van, csak nem láttam!" Pofátlanságból jeles!

- Elmondtam, hogy a 2009. 03. 28. elnökségi ülésen a következő döntés született: "A programok végeztével az aktív MAT-tagoknak is tartunk ohanamit (szake, umeshi, valami rágcsálnivaló). Erre is egyöntetűen 50 ezer forintot szavazott meg az elnökség." [Kiemelés tőlem.] Ezzel az a probléma, hogy a közhasznú egyesület a juttatását minden tagnak adja, tehát ilyen döntést nem hozhat. Erre a válasz Nekótól: "Ez azt jelenti, akik eljöttek." Kár, hogy a valóságban szépen félrevonultak és iszogattak, jelenlévő MAT tagokat kihagyva a buliból.

- Szóba jött, hogy az elnökségi fórum hivatalos-e. Én azt mondtam, hogy igen, hiszen a döntéseket hoznak róla, ott szavaz az elnökség, és a MAT hivatalos doksiajait is ott tárolják. Erre válasz Fifi-től: "Nem hivatalos, mert én hostolom." Többen az elnökségből: "A fórumra vonatkozó részeket már töröltük a jegyzőkönyvekből!" Szóval nyilvánosan elismerik, hogy utólag módosítják (Vagyis meghamisítják?) a jegyzőkönyveket. Ez azért elég nagy öngól, nem?

Ennyi tény elég?

Shizu wrote:
Rick wrote:
Igen? És ő is szépen elmondta a maga verzióját. Mindenkinek van egy verziója. Akkor mindenki félinformációkat mond?

Uh, még jó, hogy van jegyzőkönyv. Ja, hogy meg lehet hamisítani? De jó hogy felvettük a közgyűlést.

Most akkor ki is a hiteles? Mondd már meg! Akit te annak tartasz?

Nem mondtam, hogy hiteles, nemtom feltűnt-e.
Mivel mindenki úgy meséli el, ahogy ő emlékszik, így normális, hogy nem fedi 100%osan a valóságot.
De valljuk be, ha többen is hasonlókat mondanak, abban azért lehet némi valóságalap.

Viszont nem állítasz tényeket. Regisztráltál, szórod a szitkaid, hogy így meg úgy meghamisított információkat.
Hivatalos dokumentum? Nem. Elmondta, amit ő tapasztalt. Személyes beszámoló.
Nem tudom érted-e a szavak fogalmát.

Te viszont mást se csinálsz, csak azt hangoztatod, hogy mindenki milyen hazug, manipulatív, ezzel azt a látszatot keltve, hogy te ártatlan vagy, a helyzet és a többi ember hibája, hogy te lettél most elővéve mint fekete bárány.
Már ne is haragudj, de nem sajnállak. Inkább csak röhögök rajtad.
Amit itt művelsz, azt tökéletesen jellemez.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 26 Thu, 11:45 pm 
Site Admin

Rick wrote:
Mellesleg azzal, hogy a közgyűlés visszahívta az elnökséget, egyúttal kimondta azt is, hogy az elnökség a hibás a con elmaradásáért. Ezt a volt elnök is elismert a blogjában.
Ez a felvetés majdnem szóról szóra ugyanígy elhangzott a közgyűlésen is (nem tudom kitől, hat a órás gyülésnek én sem emlékszem minden mozzanatára, szóval ige, jó hogy van jegyzőkönyv, hangfelvétel), a probléma csak az, hogy ez így, ahogy te idézed egy párbeszéd közepe volt, aminek az eleje és vége kicsit más sugall. :grin: Mert ugye mi hangzott el?
- Az előző közgyűlés megszavazta, hogy aminnyiben a 2009-re tervezett három con közül bármelyik elmarad, akkor az elnökség visszahívásra kerül. Vissza legyen-e hívva az elnőkség?
Itt volt a szavazás, arányokra nem emlékszek, lényeg, hogy az elnökség vissza lett hívva, majd ekkor hangzott el az, amit te mondtál, amire a válasz a következő volt kb. (szintén nem emlékszem kitől):
- A szavazás arról szólt, hogy a korábbi közgyűlési határozatnak megfelelően vissza legyen-e hívva az elnökség azért, mert nem volt mindhárom con megtartva 2009-ben. És semmi másról, a con elmaradásának tényleges okai korábban szóba kerültek, azoknak ehhez a szavazáshoz közük nincs.

Ennyi, hogy teljes legyen a kép és ne félinformációink legyenek, ami miatt reklamálsz ugye. Egyébként természetesen, ahogy írtam, az őszi connal mind MAT, mind FMA részről voltak gondok, ezt ott sem tagadta semmi, de az elmaradást kiváltó finman szólva is botrányos körülményeken ez nem igen változtat.
Egyébként közismert tény volt, hogy ha elmarad a con, akkor szavazás lesz az elnökség visszahívásáról, szóval igazából, akiknek az elnökséggel bajuk volt, azoknak nagyon is jól jött, hogy elmaradt a con.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 26 Thu, 11:46 pm 
Newbie

Case: Most őszintén. Miért jó neked az, hogy írsz egy flamelős posztot, aztán meg teszel egy korrekt hangú megnyilvánulást?

Case wrote:
Mivel a szervezői fórumon történtekből csak az az infó nyilvános ami a közgyűlésen elhangzott, ezért az online marketingről csak annyit, hogy te is tudod, hogy nagyon sokáig promótáltad, igaz, részleteket töbszöri kérésre sem voltál hajlandó elmondani róla. Az elfogadása pedig (ahogy írtam) hiba volt az elnökség részéről. Meg persze voltak más hibák, kisebb hibák is a nyári, meg az őszi connal kapcsolatban is, ezért is szerencsés, hogy teljesen új gárda vette át a dolgot, akik tiszta lappal indulnak.

Ha kihagytam valamit az elhangzottakból, akkor nyugodtan lehet kiegészíteni, az elnökségnek felrótt "sor szabálytalanság" közül speciel én nem emlékszem egyre sem ami több lett volna a Z féle "nem készültem" kategóriás gyanusításnál. Az rémlik csak amikor a szervezői fórumról, amin ugyebár ott virít, hogy nem hivatalos, te be akartad bizonyítani, hogy de, az hivatalos (ami meg nem igazán tudom, hogy mit is számított volna).

A hangfelvétel pedig, (ami szerinted nem teljesen engem igazol) ha az ügyvéd rábólint, akkor ha jól tudom úgyis nyilvános lesz, ugyanúgy, mint a jegyzőkönyv, vagyis tényleg, ha bármi van abban amit írtam, ami pontatlan, akkor please feel free to correct it.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 26 Thu, 11:48 pm 
Senior Member

Rick wrote:
Case: Most őszintén. Miért jó neked az, hogy írsz egy flamelős posztot, aztán meg teszel egy korrekt hangú megnyilvánulást?

És neked miért volt jó ide regisztrálni, ha csak kötekedni tudsz? O.o Megvoltunk ám nélkületek is prímán...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 26 Thu, 11:50 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru wrote:

kaphatok? *________*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 26 Thu, 11:52 pm 
Newbie

A közgyűlés korábban csak arról határozott, hogy a vidéki cont ősszel/télen kell megtartani, nem arról, hogy Székesfehérváron. Amikor kiderült, hogy ott nem lesz megtartva, írtam egy levelet az elnökségnek, hogyan lehetne megoldani ezt a problémát. Ha sikerül, nem kellett volna őket visszahívni.

Case wrote:
Rick wrote:
Mellesleg azzal, hogy a közgyűlés visszahívta az elnökséget, egyúttal kimondta azt is, hogy az elnökség a hibás a con elmaradásáért. Ezt a volt elnök is elismert a blogjában.
Ez a felvetés majdnem szóról szóra ugyanígy elhangzott a közgyűlésen is (nem tudom kitől, hat a órás gyülésnek én sem emlékszem minden mozzanatára, szóval ige, jó hogy van jegyzőkönyv, hangfelvétel), a probléma csak az, hogy ez így, ahogy te idézed egy párbeszéd közepe volt, aminek az eleje és vége kicsit más sugall. :grin: Mert ugye mi hangzott el?
- Az előző közgyűlés megszavazta, hogy aminnyiben a 2009-re tervezett három con közül bármelyik elmarad, akkor az elnökség visszahívásra kerül. Vissza legyen-e hívva az elnőkség?
Itt volt a szavazás, arányokra nem emlékszek, lényeg, hogy az elnökség vissza lett hívva, majd ekkor hangzott el az, amit te mondtál, amire a válasz a következő volt kb. (szintén nem emlékszem kitől):
- A szavazás arról szólt, hogy a korábbi közgyűlési határozatnak megfelelően vissza legyen-e hívva az elnökség azért, mert nem volt mindhárom con megtartva 2009-ben. És semmi másról, a con elmaradásának tényleges okai korábban szóba kerültek, azoknak ehhez a szavazáshoz közük nincs.

Ennyi, hogy teljes legyen a kép és ne félinformációink legyenek, ami miatt reklamálsz ugye. Egyébként természetesen, ahogy írtam, az őszi connal mind MAT, mind FMA részről voltak gondok, ezt ott sem tagadta semmi, de az elmaradást kiváltó finman szólva is botrányos körülményeken ez nem igen változtat.
Egyébként közismert tény volt, hogy ha elmarad a con, akkor szavazás lesz az elnökség visszahívásáról, szóval igazából, akiknek az elnökséggel bajuk volt, azoknak nagyon is jól jött, hogy elmaradt a con.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 26 Thu, 11:55 pm 
Forum Expert
Forum Expert

[Sakura.] wrote:
Aru wrote:

kaphatok? *________*

Hogyne! :3 Van bőven pohár meg bögre, ezen nem múlik. :lol:
A műsor meg egyre jobb.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 26 Thu, 11:55 pm 
Newbie

Te nem szólnál hozzá egy olyan poszthoz, ami részben rólad szól, és úgy érzed, hogy csúsztat?

Ely-chan wrote:
Rick wrote:
Case: Most õszintén. Miért jó neked az, hogy írsz egy flamelõs posztot, aztán meg teszel egy korrekt hangú megnyilvánulást?

És neked miért volt jó ide regisztrálni, ha csak kötekedni tudsz? O.o Megvoltunk ám nélkületek is prímán...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 26 Thu, 11:58 pm 
Senior Member

Rick wrote:
Te nem szólnál hozzá egy olyan poszthoz, ami részben rólad szól, és úgy érzed, hogy csúsztat

"Anyu-anyu, az oviban a Pistike azt mondta hülye vagyok"
"És az vagy?"
"Nem"
"Hát akkor...?"

Tessék, jóéjt ajándéknak. ^^
További jó "szórakozást"...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 12:05 am 
Newbie

Dr. Hause-t profanizálva: "Mindenki hülye."

Jóccakát!

Ely-chan wrote:
Rick wrote:
Te nem szólnál hozzá egy olyan poszthoz, ami részben rólad szól, és úgy érzed, hogy csúsztat

"Anyu-anyu, az oviban a Pistike azt mondta hülye vagyok"
"És az vagy?"
"Nem"
"Hát akkor...?"

Tessék, jóéjt ajándéknak. ^^
További jó "szórakozást"...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 12:13 am 
Site Admin

Rick wrote:
Ott volt 53 ember, akik látványosan két táborra szakadtak. Te beszéltél x emberrel az egyik táborból. Jah, hát persze, hogy van némi valóságalapja, csak néhány dolgot elhallgatnak. Mások meg nyilván máshogy fognak emlékezni.

De Case kérésere amiket elmondtam, de folyamatosan megpróbáltak belém fojtani:

- Felróttam, hogy nem publikálta az elnökség a közhasznúsági jelentést a törvényileg előírt június 30-ai dátumig. Mi volt erre a válasz Urántól (elnökségi tag)? "A te egyesületed honlapján sincs fenn!!" Majd később oda jön hozzám: "Bocsi, tényleg fenn van, csak nem láttam!" Pofátlanságból jeles!

- Elmondtam, hogy a 2009. 03. 28. elnökségi ülésen a következő döntés született: "A programok végeztével az aktív MAT-tagoknak is tartunk ohanamit (szake, umeshi, valami rágcsálnivaló). Erre is egyöntetűen 50 ezer forintot szavazott meg az elnökség." [Kiemelés tőlem.] Ezzel az a probléma, hogy a közhasznú egyesület a juttatását minden tagnak adja, tehát ilyen döntést nem hozhat. Erre a válasz Nekótól: "Ez azt jelenti, akik eljöttek." Kár, hogy a valóságban szépen félrevonultak és iszogattak, jelenlévő MAT tagokat kihagyva a buliból.

- Szóba jött, hogy az elnökségi fórum hivatalos-e. Én azt mondtam, hogy igen, hiszen a döntéseket hoznak róla, ott szavaz az elnökség, és a MAT hivatalos doksiajait is ott tárolják. Erre válasz Fifi-től: "Nem hivatalos, mert én hostolom." Többen az elnökségből: "A fórumra vonatkozó részeket már töröltük a jegyzőkönyvekből!" Szóval nyilvánosan elismerik, hogy utólag módosítják (Vagyis meghamisítják?) a jegyzőkönyveket. Ez azért elég nagy öngól, nem?

Ennyi tény elég?
Igen, a MAT és con oldal frissítése egy vicc, te is tudod, hogy a szervezői fórumon, megbeszéléseken az illetékesek agyára megyek emiatt kvázi évek óta, hogy ugyan, csináljanak már valamit, de igen, ezt kihagytam, mivel amit írtam, az nem egy teljes beszámoló volt a közgyűlésről (voltak teljes napirendi pontok, amiken átugrottam, pl. a pénztárosi feladatkör átbeszélése, stb), hanem az őszi con elmaradásáról szólt, ennek pedig ahhoz semmi köze.

Az ohanami ugyanaz, mat fórum ugyanaz. Conhoz köze nincs.

A másik pedig, hogy, legjobb tudomásom szerint a közgyűlés tervezett témáihoz, napirendjéhez minden tagnak lett volna lehetősége előzetesen újabb javaslatokkal előállni. Ezt amennyire tudom nem tette meg senki, így csak azokról a dolgokról volt szó, amik a napirendben szerepeltek (incl. őszi con, kizárás-szavazás, stb). Vagyis ha neked lett volna bármi további témád, amit fel akarsz hozni és felelősőket akarsz keresni, akkor erre minden lehetőséged meg lett volna már jóelőre és nem ott helyben kellett volna egy drámai nagybeszéd közepedte felhozni ezeket a dolgokat. Ha egy téma előre be van jelentve, akkor minden fél tud készülni az azzal kapcsolatos infókkal, érvekkel, de ezt sem te, sem Z nem tettétek meg. Mindketten ott helyben akartátok a MAT nyakába borítani a bilit, amiből várható volt, hogy más nem lesz, mint személyeskedős szócsata, mert más nem is lehetett, mivel nem volt napirendi pont egyik sem, a közgyűlésnek pedig ahhoz kell tartania magát.
Így utólag meg igazából meg már gyakorlatilag tárgytalan az egész az elnökség távozása miatt.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 12:19 am 
Site Admin

Rick wrote:
Nem volt abban flame, csak összefoglaltam ami történt.

Rick wrote:
A közgyűlés korábban csak arról határozott, hogy a vidéki cont ősszel/télen kell megtartani, nem arról, hogy Székesfehérváron. Amikor kiderült, hogy ott nem lesz megtartva, írtam egy levelet az elnökségnek, hogyan lehetne megoldani ezt a problémát. Ha sikerül, nem kellett volna őket visszahívni.
Erről egyrészt a közgyűlésen megintcsak nem volt szó, másrészt pedig három hónap alatt sehol semmilyen cont nem lehetett volna megtartani, főleg nem az elnökségiig, főleg nem a MAT szétzilált állapotában és főleg nem úgy, hogy mostanában boldog-boldogtalan cont szervez, szóval szinte tényleg nincs egy olyan hétvége, amikor ne lenne valami animés hepaj.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 12:20 am 
Newbie

Egy fontos dolog, amiről nem tudhattál: Ezeket a problémákat megírtam az FB-nek és az elnökségnek is, de semmilyen választ nem kaptam a leveleimre. (Mac válaszlevele nem nevezhető kielégítőnek.) Szóval tudtak ezekről, nem volt újdonság.

Case wrote:
Igen, a MAT és con oldal frissítése egy vicc, te is tudod, hogy a szervezői fórumon, megbeszéléseken az illetékesek agyára megyek emiatt kvázi évek óta, hogy ugyan, csináljanak már valamit, de igen, ezt kihagytam, mivel amit írtam, az nem egy teljes beszámoló volt a közgyűlésről (voltak teljes napirendi pontok, amiken átugrottam, pl. a pénztárosi feladatkör átbeszélése, stb), hanem az őszi con elmaradásáról szólt, ennek pedig ahhoz semmi köze.

Az ohanami ugyanaz, mat fórum ugyanaz. Conhoz köze nincs.

A másik pedig, hogy, legjobb tudomásom szerint a közgyűlés tervezett témáihoz, napirendjéhez minden tagnak lett volna lehetősége előzetesen újabb javaslatokkal előállni. Ezt amennyire tudom nem tette meg senki, így csak azokról a dolgokról volt szó, amik a napirendben szerepeltek (incl. őszi con, kizárás-szavazás, stb). Vagyis ha neked lett volna bármi további témád, amit fel akarsz hozni és felelősőket akarsz keresni, akkor erre minden lehetőséged meg lett volna már jóelőre és nem ott helyben kellett volna egy drámai nagybeszéd közepedte felhozni ezeket a dolgokat. Ha egy téma előre be van jelentve, akkor minden fél tud készülni az azzal kapcsolatos infókkal, érvekkel, de ezt sem te, sem Z nem tettétek meg. Mindketten ott helyben akartátok a MAT nyakába borítani a bilit, amiből várható volt, hogy más nem lesz, mint személyeskedős szócsata, mert más nem is lehetett, mivel nem volt napirendi pont egyik sem, a közgyűlésnek pedig ahhoz kell tartania magát.
Így utólag meg igazából meg már gyakorlatilag tárgytalan az egész az elnökség távozása miatt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Nov 27 Fri, 12:26 am 
Site Admin

De ez megint csak utalás privát levelezésre, nyilvánosan a közgyűlésen lehetett volna megbeszélni. Szóval csak azt nem értem, hogy ha meg akartad beszélni ezeket, akkor miért nem javasoltad napirendi pontnak, ha meg nem, akkor miért hoztad fel őket ott helyben?

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116 ... 145  Next

All times are UTC + 1 hour