Case wrote:
ehh, a SweetS minek áll össze? xD Lesz "Not-So-Lolita Rotten-Strawberry in Winter" kislemez, vagy mi? xD
Assz nem tudom, de most már biztos cickósabbak a lányok, mint régen, úgyhogy plusz ponttal indulnak. xDD
De az is lehet, hogy új kislányokat hajtanak fel ál-SweetSnek, csak úgy a nosztalgiázás kedvéért.
(kéremkapcsoljaki x) )Quote:
Komuro meg nekem a globe. Suzuki Ami-nek írta a talán lerosszabb cuccait (node Ms Ami mindenkiböl a legrosszabbat hozza ki, gondoljunk csak Nakata-ra xD), a régebbi Namie dolgokért sem voltam oda, csak az uccsó pár számért amit írt neki, meg az egyéb cuccai is nagyon vegyesek voltak, de a globe volt az ahol úgy igazán elengedte magát. (jó, mondjuk én a Kahala lemezeket is imádom, de az amolyan guilty pleasure inkább.)
jaja szegény Nakata. Mondjuk nekem jobban tetszett Amival, mint most legutóbb a Perfume-ös görlökkel. A ⊿ nem tetszett annyira,
bár neki sem a perfume az egyetlen projektje... igaz, egy-két szám kivételével a capsule-ért sem vagyok nagyon oda. :Đ
Mindenesetre a globe-ot nem is mertem egy lapon említeni azokkal az énekesnőkkel. Főleg azért, mert a régebbi globe cuccok nekem is tetszenek (persze nem mindegyik ugyanannyira). Ebben az évben sokat hallgattam őket.
Ha már Komuro,
ezen a Hamasaki Ayumi minikoncerten feltűnt a globe O.O Ott meg is lehet nézni őket (a FACE-t adták elő). Ezt akkor el is felejtettem mondani.
Ezek szerint még/már "szabadlábon" garázdálkodik... Bár feltűnően mélyen hajolgatott ott ez a Komuro arc.