Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 11:00 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 399 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 1:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Pradipa: hadd gratuláljak, ha nincs ínyedre a közösségünk, meg lehet nyomni az x négyzetecskét. amúgy meg teljes mértékben egyetértek Case-szel. A pofátlanság netovábbjának tartom ÍGY nyilatkozni egy olyan körről, közösségről, amit nem is ismersz.
Gyanítom, hogy engem ez sokkal jobban megrázott, mint Caset, sajnos én nem tudok elmenni az ilyesmi mellett.
Ayumit meg még akkor sem alázom le így, hanem szeretem a zenéjét. De neked biztos megvan hozzá az arcod.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 1:55 pm 
VIP Member

*leizzadva vergődik, kapaszkodik a atakaróban, a haja az arcába tapad*

Ajjaj! Kezdődik! :shocked!:

Nyissunk neki topikot ennek aztán tuti lesz látogatottsága!! :D :D :D

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 2:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

én nem szeretnék veszekedni, csak ez egy olyan dolog volt, amit nem tudtam szó nélkül hagyni. :)

egyébként jó volt olvasni a filth in the beautyt, pontosabban mókás :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 2:43 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

O-chan wrote:
*leizzadva vergődik, kapaszkodik a atakaróban, a haja az arcába tapad*

Ajjaj! Kezdődik! :shocked!:

Nyissunk neki topikot ennek aztán tuti lesz látogatottsága!! :D :D :D

azért ezt ne ilyen rajzfilmes etűdként fogjuk fel! Nem kezdődik semmi. Nálatok sem kezdődött anno semmilyen érthetetlen kollektív támadás. Ha egyesek faszkodnak a fórumon és érthetetlen dolgokat művelnek az kiakasztó azok számára akik ide régóta járnak és ez nem egy sznob elit közeg, hanem itt japán zenéről van szó meg az ehhez kapcsolódó kultúráról... erről szeretünk dumálni ez érdekel minket. Hála Case-nek meg akik még segítették. A számos buli meg ld-50es kooperatívkodásnak köszönhetően. A SoundofJapan vált a magyar Japánzenei szubkultúra bölcsöjévé és közvetítőjévé. Tehát azért ezt ne tévesszük össze pistike G.I. Joe-s rajongói fórumával. Ezért is meg egyáltalán az emberi normák által támasztott feltételek miatt érdemes normálisan viszonyulni a fórumhoz. Mivel nincs 3 másik nagy japánzenebuzi társaság. Ez van és ezt kéne közösen építgetni ahol lehet.

Ez nem azt jelenti hogy itt bárki sokat képzelbne magáról csak az ember csodálkozik hogy jön valaki és nem ír egy normális hozzászólást sem egyik topicba se ..hanem random helyeken mesél a zenész-életútjáról de kizárólag rébuszokban... és amikor sokadjára kérik hogy adjon már valami konkrétumot akkor bekattan és arról kezd írni hogy ö nem kuratja magát meg a sikerért.... mert erre nem hajlandó.. MI VAN KÉREM?????

"Szóval kaptunk ajándékba elektronikus (számunkra rockfanok számára tüctüc) zenét.Feladat: le fordítani a szöveget japánra, és felénekelni. A kész számokat elvittük az egyik nagynevű kiadóhoz, ahol meghallgatták. Vélemény: minden szép és jó, csak a zene s..r. Hozzunk saját anyagot, és megy ki Japánba.
Ja csak a helyzet a már fentebbiekben említett. "

ki adta a feladoatot hogy le kell fordítni? mi az hogy "zenét kaptunk ajándékba" ... és mi az hogy elvittétek egy nagynevű kiadhoz ahol az ajándékba kapott zenét a szzarnak találták de saját anyagot meg küldik ki japánba.

Ha ELMENTETEK akkor gondolom ez Magyar kiadó... ki a francot érdekel magyarországon japán nyelvű zene? MIért küldenék ki Japánba??? A kiadó nem posta hanem egy üzleti szervezet aki pénzt akar keresni.

És most őszintén: nem cseszeget5ni akarlak.. de ha egy hazánk lánya a tehetségének és a szerencséjének köszönhetően Japánba megy... vagy minden erejével ezen munkálkodik és már kiadós lehetőségei is voltak... És erről eljön hogy megossza a SoundofJapan társaságával--meg zenészeket keressen akkor talán értehtően kéne fogalmazni hogy megtiszteld az érdeklődőket. Te pont úgy fogalmaztál hogy ha nem Te írtad volna neked is az ugrik be elsőre hogy ez kamu. Másrészt nem tom menynire jársz más fórumra. Van egy ilyen betegség hogy az új tagok el kezdenek mindenféle kamu dologgal gizdázni hogy gyorsan bekerüljenek a társaságba. Ezeket szokták azonnal kivágni. Nem mondom hogy te is ilyen vagy de mivel ez a tendencia minden kmolyabb fórumon már csak azért is egy kicsit jobban oda kéne erre figyelni.

Leírtál egy csomó homályos dolgot majd kikadtál azon hogy mások ezt számon merik kérni...

Úgyhogy pont ezért ... Nem kell ezt ilyen gyógymosolygósan kezelni hogy itt ne beszéljünk róla hanem majd priviben (kvázi mert különben "ELKEZDŐDIK!!!") meg itt nyugton kell maradni...

nem erről van szó.. nem a közösségen vagy monnyuk rajtam kell mosolyogni hogy azonnal harapunk... egyszerűen csak nem kell faszkodni... vagy ha már meg történt a kultúrált felszólítás után abba lehet hagyni. A KNS topic első x oldala is nevetséges volt és igenis zavaró.... tények nélküli követhetetlen zagyvaság volt. Sokáig mindenféle zenei produktum nélkül. Ehhez nem kellett voljna topic..pláne nem ellenségesen reagálni ha egyesek értetlenkednek az egész felett.. Aztán később érthetővé vált hogy ők hangulatot akartak kelteni az első írásaikkal... illetve ők valóban nagyon komolyan gondolták és tuva levő hogy rengeteget dolgoznak ezért. Ez viszont az elején nem jött át.. sőt.. mindenféle önérzeti kérdés szította a hangulatot megstb.. Akkor is azért borult ki a bili mert egy kicsit sok volt már az ami a topicban ment. Ezt most is így gondolom azzal együtt hogy régen volt és a jelen pozitív értelemben cáfolta meg az mi (vagy én) felvetéseinket.

Na szal ne általánosítsuk el ezt a SoundofJapan Fasiszta fórum ahol derékba törnek minden művészi kezdeményezést,és maradjunk csöndben meg hasonlók. Konkrét esetek lettek jogosan lereagálva. (illetve a legokosabbak a nagy öregek aki bele sem folynak) de ez nem tendeciózus ezt azért tartsuk szem elött.

***tényleg nem akartam újra végig rágni ezeket a konfliktusokat csak jó lenne ha a ellenkezők értenék hogy konkrétan azzal van baj amit írtak ahogy reagáltak... nem itt nem lehet ilyet... hanem normális fórumban felnőtt emberek nem csinálnak ilyet*** Ja igen és amit én írok az SZERINTEM van így.... ez talán még fontos :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 3:31 pm 
Forum Addict

Nos...én csak bele beleolvastam a dolgokba, de kifejteném a véleményemet... én nem szóltam rosszat hozzátok, nem volt nagy a pofám, sőt mindenkihez kedvesen viszonyultam... mégis mástól kellett visszahallanom mekkora 'beképzelt' arcnak tartanak egyesek... a többit nem részletezném. Ennek ellenére próbálok még mindig ezen az oldalon is tevékenykedni, de még a legkisebb mondatomban is szúrkálódást találnak rögtön... így hogy viszonyuljak az egészhez? Főleg ha az álmaimat próbálják szapulni?
Lehet hogy a zenekaromat nem támadtátok, de én nyugodjatok meg jócskán kaptam a pofavágásokból. Most aztán lehet tagadni... hajrá!!! Én bevallom, hogy Ji-Chan nem volt szimpi. Megismertem és rögtön más lett a véleményem róla. Miért nem lehetett volna engem is megismerni mielőt rögtön mindenki belémmártogatja a kést?
Szerintem be lehetne már fejezni végre a vitát. Ennek a szubkultúrának nem isnkább segítenie kéne az újakat?
Vagy én látom rosszul?
Akkor inkább letagadom, hogy j-socker vagyok.
Úgyis csak gót vagyok ugyebár...

Case, Kagero & akik tudják: köszönöm azt, hogy ti legalább vettétek a fáradtságot, hogy megismerjetek... és köszönöm a berlini utat is. Asszem én it végeztem ezzel az egésszel.
LOG OFF

Grail: ha kell valami dalszöveg szólj!!! Szépen elrendezve megvan minden!^^ Tőlük:P Átküldöm szívesen... Én Eve of Destiny-re vadászom... sikertelenül.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 3:40 pm 
Senior Member

Na jó, hát én nagyon nem akartam ebbe beleszólni!!
De ez mostmár így tényleg vakvágányra tévedt!!!
Mert nagyon nem kéne összekeverni azt ami itt folyik a KNS féle történésekkel!!!
O-chan jól tudod mi a véleményem, ami ott törétnt szerintem egy kicsit eltúlzott volt, viszont ti is felfújtátok, ezt el is mondtam!!!
DE!! Ez nem erről szól, és tényleg kicsit elvakultak vagytok ha így gondoljátok O-chan!
Én is úgy gondolom, hogy ha lenne gy link, egy anyag amit meghallgathatnánk, és az alapján véleményezhetnénk a dolgot, akkor nem lenne semmi probléma!! De ez a semmibe beszélés igen is zavaró!! Nem kell itt sznobozni, meg nem tudom, (új vagyok és én ilyet mégsem tapasztaltam) csak értelmesen, ÉRTHETŐEN megnyilvánulni! Ennyi!!!
És én nagyon nem vagyok Ayumi fan, de az engem is ledöbbentett!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 3:44 pm 
Forum Addict

Kane wrote:
Na jó, hát én nagyon nem akartam ebbe beleszólni!!
De ez mostmár így tényleg vakvágányra tévedt!!!
Mert nagyon nem kéne összekeverni azt ami itt folyik a KNS féle történésekkel!!!
O-chan jól tudod mi a véleményem, ami ott törétnt szerintem egy kicsit eltúlzott volt, viszont ti is felfújtátok, ezt el is mondtam!!!
DE!! Ez nem erről szól, és tényleg kicsit elvakultak vagytok ha így gondoljátok O-chan!
Én is úgy gondolom, hogy ha lenne gy link, egy anyag amit meghallgathatnánk, és az alapján véleményezhetnénk a dolgot, akkor nem lenne semmi probléma!! De ez a semmibe beszélés igen is zavaró!! Nem kell itt sznobozni, meg nem tudom, (új vagyok és én ilyet mégsem tapasztaltam) csak értelmesen, ÉRTHETŐEN megnyilvánulni! Ennyi!!!
És én nagyon nem vagyok Ayumi fan, de az engem is ledöbbentett!!

[b]Nem a KNSről beszéltem... hanem arról, amit RÁM mondtak.
Amúgy a tisztánlátás kedvéért akkor, pedig nagyon nem akartam sárral dobálódzni a topicnyitásunk oka az volt, hogy hetekig hiába könyörögtem egy NYAMVADT HIRDETÉS MIATT!!! hogy énekest keresünk. Ennyi.[/b]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 3:48 pm 
Forum Addict

azt is megírtam, akinek kellenek a demók, írjon pm-et...tudod hányat kaptam Kane??? 2őt... Akit érdekelt volna igazán, keresett volna.
De erről ne nyissunk értelmetlen vitát.
Én a személyes sérelmeimről beszélek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 3:53 pm 
Senior Member

Ne haragudj Rin, félre érthető voltam!! Én a postomat azért nem is neked címeztem mert nem a te hozzászólásoddal volt problémám!! Hanem azt ahogy O-chan reagálja le ezt az egészet!!
És csak hogy tisztán láss, nekem az égvilágon semmi problémám nem volt a KNS topiccal, nem is folytam bele a vitába! MSNen O-chan eláraszt a cuccaitokkal, szeretem amit csináltok!! Szóval ezt a részét szerintem zárjuk is le!!!
Annyi kéne csak hogy pradipa megmutassa miről beszél!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 3:55 pm 
Forum Addict

Kane wrote:
Ne haragudj Rin, félre érthető voltam!! Én a postomat azért nem is neked címeztem mert nem a te hozzászólásoddal volt problémám!! Hanem azt ahogy O-chan reagálja le ezt az egészet!!
És csak hogy tisztán láss, nekem az égvilágon semmi problémám nem volt a KNS topiccal, nem is folytam bele a vitába! MSNen O-chan eláraszt a cuccaitokkal, szeretem amit csináltok!! Szóval ezt a részét szerintem zárjuk is le!!!
Annyi kéne csak hogy pradipa megmutassa miről beszél!!

Tudom, ne haragudj... nem rád vagyok mérges... meg ez a topic igazán nem is erről szólna... Csak... tudod, vadidegenek beszólnak nekem, rámfintorognak, csak mert próbálom megmutatni nekik az álmaimat:((( * hearth broken* nagyon fáj...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 3:56 pm 
Site Admin

Na jah, nem tudom, hogy jött ide a KNS téma, de imho semmi köze ehhez az egészhez. Az a vita egy lezárt történet, amit nem érdemes bolygatni.
Ez meg valami egész más.. idejön valaki és összefüggéstelen hozzászólásokat irogat, majd általános támadást indít mindenki ellen, miközben nyilvánvalóan nem ismeri sem a fórumot, sem senkit aki ide irogat. Azért ez finoman szólva is más eset.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 3:57 pm 
Forum Addict

Case wrote:
Na jah, nem tudom, hogy jött ide a KNS téma, de imho semmi köze ehhez az egészhez. Az a vita egy lezárt történet, amit nem érdemes bolygatni.
Ez meg valami egész más.. idejön valaki és összefüggéstelen hozzászólásokat irogat, majd általános támadást indít mindenki ellen, miközben nyilvánvalóan nem ismeri sem a fórumot, sem senkit aki ide irogat. Azért ez finoman szólva is más eset.

Case...nem említek neveket, célozgattak rá;))) Segáz... tudom, hogy utáltok :P Azért nem hívod nekem ide Közit :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 3:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Rin wrote:
azt is megírtam, akinek kellenek a demók, írjon pm-et...tudod hányat kaptam Kane??? 2őt... Akit érdekelt volna igazán, keresett volna.

ha egyesek személyesen téged bántanak meg kétszínűsködnek az nagyon gáz és gyáva férgeknek tartom őket hogy nem képesek nyiltan konfliktuskezelni... ez elöttem sem idegen... de asszem hogy ebben a vitában most senki nem ellenségeskedett veled. vagy ha mégis ne haragudj... ha én írtam szivesen kimagyarázom mert nem volt szándékomban ilyesmi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 4:00 pm 
Forum Addict

Mona wrote:
Rin wrote:

ha egyesek személyesen téged bántanak meg kétszínűsködnek az nagyon gáz és gyáva férgeknek tartom őket hogy nem képesek nyiltan konfliktuskezelni... ez elöttem sem idegen... de asszem hogy ebben a vitában most senki nem ellenségeskedett veled. vagy ha mégis ne haragudj... ha én írtam szivesen kimagyarázom mert nem volt szándékomban ilyesmi

hmmm nem lehetne ezt egy flame topicban folytatni? :O Na jó, nem én vagyok az admin... Case?
amúgy, hosszú történet, de idevágott valahol...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Oct 17 Tue, 4:02 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

KNS-t csak azért hoztam fel mert az volt az egyetlen eddigi konfilktus .. azért pédálóztam vele mert tényleg kicsit meggondolatlan volt a kezdés ..bár mint mondtam utólag érthető volt..hisz később beigazolódott hogy keményen folyik a munka... de lehet így is megbeszélni valamit..... kvázi példaként említettem Pradipának hogy nem kell rögtön bekattanni hanem nyugodtan végig gondolni mégegyszer az esetet..

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 399 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 27  Next

All times are UTC + 1 hour